Koko perhe kerhoon

Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikenikäiset aikuiset ja lapset. Niihin ei ole ikärajaa tai ilmoittautumista, mutta lapset voivat osallistua vain aikuisen seurassa.

Kerhoissa on  yhteinen hartaushetki, jossa opettelemme yhdessäoloa, hiljentymistä, lauluja ja leikkejä. Toivomme, että vanhemmat elävät mukana tässä hetkessä lastensa kanssa. Aikaa on reilusti myös vapaalle leikille ja rupattelulle. Perhekerhoissa lapsilla on eväshetki ja aikuisille on kahvi / tee tarjoilu, josta kerätään vapaaehtoinen maksu.  Perhekerhon päätteeksi kaikki kokoontuvat yhteiseen loppupiiriin. Kerhon aikana lapset ovat vanhempien vastuulla.

Syksyllä 2018 uutena toimintamuotona aloitettu avoin kirkkomuskari jatkaa myös syksyllä 2019. Kirkkomuskari pidetään kerran kuukaudessa tiistaisin Orimattilan kirkossa. Muskarihetki on puolisen tuntia kestävä musiikillinen tuokio, jonka jälkeen siirrytään Vanhaan pappilaan kahvittelemaan ja leikkimään perhekerhon tapaan. Hetket ovat maksuttomia ja avoimia kaikille.

Taaperokahvila torstaisin on vapaata yhdessäoloa ja kahvittelua noin 0-2-vuotiaiden lasten perheille. Myös pienille sopivia toimintahetkiä ja kävijöiden ideoita toteutetaan.

Kerhokerta kestää 1,5-2 tuntia. Kerhokausi noudattelee paljolti koulujen lukuvuotta.

Seuraa ilmoittelua seurakunnan kotisivuilla ja Facebookissa.

Perhekerhojen ajat ja paikat

Säännöllisesti kokoontuvat perhekerhot syksyllä 2019:

Ma 9.30-11.30 Pennalan koululla (Lankilantie 76, 16320 Pennala)
Ti 9.30-11.30 Vanhassa pappilassa (Pappilantie 1, 16300 Orimattila) *
Ti 14.00-15.30 Vauvakerho ensimmäisen lapsen vanhemmille Vanhassa pappilassa
To 9.30-11.30 Taaperokahvila Vanhassa pappilassa
To 10.00-11.30 Artjärven seurakuntakodilla (Kirkkotie 23, 16200 Artjärvi)

* Perhekerho alkaa klo 9.30 avoimella kirkkomuskarihetkellä Orimattilan kirkossa kerran kuukaudessa. Päivät varmistuvat elokuun alussa.

Perheillat keskiviikkoisin

Artjärven seurakuntakodilla: 18.9. klo 18.00-19.30