Ilmoittautuminen varhaiskasvatuksen tapahtumiin ja toimintaan

Pääset suoraan ilmoittautumislomakkeisiin klikkaamalla tapahtuman nimeä.

Säännöllinen toiminta:

Päiväkerhot 2022-2023 Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Otamme jälki-ilmoittautumisia vastaan ympäri vuoden.

Tapahtumat:

Perhepäivä eli pizzalauantai 15.10.2022

Tulossa:

5-v synttärit 20.10.2022

Orionaukio 2 C, 2.krs.
16300 Orimattila

Toimin seurakunnassa lastenohjaajana. Työhöni kuuluu kerhotyön lisäksi varhaiskasvatuksen tiedotus, mm. kirjoittelen varhaiskasvatuksen kuukausikirjettä ja ylläpidän seurakunnan lasten ja perheiden Facebook-sivua. Lisäksi hoidan yhteistyötä eri tahojen kanssa.

Varhaiskasvatuksen pappi
Orionaukio 2C, 2 krs.
16300 Orimattila

Jos puhelin ei tärppää, kuten näin liikkuvassa työssä ei usein tärppää, tekstiviestit tai Whatsapp tavoittavat oikein hyvin. Mailit luetaan työssä ollessa aktiivisesti.

Vastaan seurakunnassa varhaiskasvatuksen kysymyksistä, eli alle kouluikäisten lasten toiminnasta. Lisäksi teen pappien tapaan toimituksia ja kirkonmenoja. Seurakunnan tapahtumatoiminta yhteistyössä yhteisöjen ja järjestöjen kanssa on myös vastuullani.

Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Virkavapaalla toistaiseksi.

Hei kaikille!

Vastaan varhaiskasvatuksen työalasta yhdessä työparini Outi-papin kanssa. Otamme mieluusti vastaan toiveita ja unelmia, sekä myös ruusuja ja risuja, koskien seurakuntamme varhaiskasvatusta! Ole rohkeasti yhteydessä!

Minuun saat olla yhteydessä niin päiväkerhojen, avoimien kerhojen kuin moninaisten varhaiskasvatuksen tapahtumien asioissakin unohtamatta myöskään katsomuskasvatuksen yhteistyötä. Kiitos yhteistyöstänne, hyvät orimattilalaiset!