Ilmoittautuminen varhaiskasvatuksen tapahtumiin ja toimintaan

Pääset suoraan ilmoittautumislomakkeisiin klikkaamalla tapahtuman nimeä.

Säännöllinen toiminta:

Päiväkerhot 2-6-vuotiaille lapsille ilman vanhempaa. Otamme jälki-ilmoittautumisia vastaan ympäri vuoden.

Päiväkerhot 2022-2023 Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tapahtumat:

Tulossa:

Varhaiskasvatuksen ohjaaja (virkavapaalla)

Työpäiväni ovat tiistai, keskiviikko ja torstai.

Hei kaikille!

Vastaan varhaiskasvatuksen työalasta yhdessä työparini Veikko-papin kanssa. Otamme mieluusti vastaan toiveita ja unelmia, sekä myös ruusuja ja risuja, koskien seurakuntamme varhaiskasvatusta! Ole rohkeasti yhteydessä!

Minuun saat olla yhteydessä niin päiväkerhojen, avoimien kerhojen kuin moninaisten varhaiskasvatuksen tapahtumien asioissakin unohtamatta myöskään katsomuskasvatuksen yhteistyötä. Kiitos yhteistyöstänne, hyvät orimattilalaiset!

Varhaiskasvatuksen pappi
Orionaukio 2C, 2 krs.
16300 Orimattila

Jos puhelin ei tärppää, kuten näin liikkuvassa työssä ei usein tärppää, tekstiviestit tai Whatsapp tavoittavat oikein hyvin. Mailit luetaan työssä ollessa aktiivisesti.

Vastaan seurakunnassa varhaiskasvatuksen kysymyksistä, eli alle kouluikäisten lasten toiminnasta. Lisäksi teen pappien tapaan toimituksia ja kirkonmenoja. Seurakunnan tapahtumatoiminta yhteistyössä yhteisöjen ja järjestöjen kanssa on myös vastuullani.