Lapsia ja aikuisia kirkkovartissa.

Perheillat


Perheillat  ovat koko perheelle tarkoitettuja elämyksellisiä raamatunkertomuksen, kotikirkon tai kristillisen perinteemme ympärille rakennettuja iltoja. Illoissa on sanan lisäksi musiikkia, yhteistä tekemistä, oivalluksen ja oppimisen iloa, hyviä, pyhiä hetkiä sekä  tarjoilua, josta vapaaehtoinen maksu. Iltoihin ovat lasten kanssa tervetulleita myös kummit, isovanhemmat ja muut sukulaiset tai lapsen aikuiset ystävät.

Perheillat syksyllä 2021:

Artjärven seurakuntakodilla torstaisin klo 17.30-19.30:

  2.9. Perheilta
16.9. Perheilta
30.9. Perheilta

14.10. Perheilta

  4.11. Perheilta
18.11. Perheilta

  2.12. Perheilta


Pyhäkoulut

Olisitko kiinnostunut pitämään pyhäkouluja Orimattilassa? Jos haluat tulla pitämään vapaaehtoisena pyhäkoulunopettajana pyhäkouluja tai jos sinulla olisi joitain hyviä ideoita pyhäkoulujen toteuttamiseen, niin ole yhteydessä varhaiskasvatuksen työntekijöihin. 

Katsomuskasvatusyhteistyö 

Seurakunta pitää kiinteää yhteyttä kunnalliseen varhaiskasvatukseen. Katsomuskasvatusta päiväkodeissa toteuttavat päivähoidon työntekijät. He tuntevat parhaiten ryhmän lasten kysymykset ja perheiden näkemykset. Päiväkodin henkilöstön kanssa pidetään kokouksia ja tapaamisia, joissa sovitaan ja suunnitellaan yhteistä toimintaa ja tapahtumia vasun periaatteiden mukaisesti. Seurakunta tukee päivähoidon katsomuskasvatusta myös tekemällä erilaisia päiväkotivierailuja ja järjestämällä yhteistä koulutusta henkilöstön kanssa.

Päiväkoteihin on myös lahjoitettu Lapsen Raamattu, lasten virsikirja ja kotien rukouskirja sekä muuta lasten hengellistä kasvua tukevaa ja kirkkopyhistä kertovaa kirjallisuutta.

Kutsumme päiväkotien lapsiryhmiä myös kirkkoretkille, lasten joulu- ja kevätkirkkoihin sekä pääsiäispolulle. Kouluunlähtevät kutsutaan syksyllä siunauskirkkoon perheidensä kanssa. 

Kuvassa pyhä perhe kellotapulissa.

Ota yhteyttä

Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Virkavapaalla toistaiseksi.

Hei kaikille! 

Vastaan varhaiskasvatuksen työalasta yhdessä työparini Outi-papin kanssa. Otamme mieluusti vastaan toiveita ja unelmia, sekä myös ruusuja ja risuja, koskien seurakuntamme varhaiskasvatusta! Ole rohkeasti yhteydessä! 

Minuun saat olla yhteydessä niin päiväkerhojen, avoimien kerhojen kuin moninaisten varhaiskasvatuksen tapahtumien asioissakin unohtamatta myöskään katsomuskasvatuksen yhteistyötä. Kiitos yhteistyöstänne, hyvät orimattilalaiset!