Diakonissa
16300 Orimattila

Päävastuualueenani ovat päihdetyö ja kansainvälinen diakonia.

Järjestän toimintaa, teen kotikäyntejä ja toimin tiiviissä yhteistyössä kaupungin palvelujen kanssa. Vastuullani ovat Kadunkahvila, vertaistuellinen Tupa- ryhmä ja Avoin ruokapäivä. Yksilötyö on pitkälti ratkaisukeskeisestä näkökulmasta tehtävää korjaavaa tai haittoja vähentävää työtä yhdessä asiakkaan kanssa.

Kansainvälisen diakonian vastuu näyttäytyy ensisijaisesti pitämällä yhteyttä piireihin, jotka haluavat kantaa globaalia vastuuta lähimmäisistä ja valmiudesta reagoida katastrofin sattuessa tarkoituksenmukaisesti erilaisin keräyksin tai muuten toimimalla. Kansainvälisen diakonian keräysvarat kanavoidaan pääasiassa Kirkon Ulkomaanavun kautta maailmalle. Pidän myös yllä ekumeenista yhteistyötä diakonian osalta.

Lähetyssihteeri
16300 Orimattila

Päävastuualueenani ovat lähetys- ja tiedotussihteerin tehtävät.

Lähetyssihteerinä hoidan erilaisten lähetysaiheisten tilaisuuksien käytännön järjestelyjä, koordinoin Lähetyspuodin ja lähetyksen vapaaehtoisten toimintaa sekä toimin lähetyspiirien yhteyshenkilönä. Välitän tietoa nimikkolähettien työstä seurakuntalaisille. Hoidan myös lähetystyöhön liittyviä toimisto- ja hallinnollisia tehtäviä.

Tiedotussihteerin tehtäviini kuuluu seurakunnan verkkosivujen päivittäminen ja suunnittelu, esitteiden, tapahtumatiedotteiden ja mainosten tuottaminen sekä muut tiedotukseen liittyvät toimisto- ja hallinnolliset tehtävät.