Askartelevat tytöt

CLUBS AND ACTIVITIES FOR CHILDREN AND FAMILIES

The Christian church in Orimattila is organising clubs and activities for children and families. In these clubs the Biblical stories and the Christian year with it´s celebrations will become familiar. The professional employees can offer activities for children in different ways such as arts and music.

The clubs are easy way to take part in the everyday life in parish and get friends.

Clubs for families:

In the school of Pennala, Lankilantie 76, 16320 Pennala:

Mondays  9.30-11.30  Family club: parent/s with a child or children aged 0-5 years old

The Old vicarage,  Pappilantie 1, 16300 Orimattila:

Mondays 17.30-19 Family club: parent/s with child or children

Tuesdays  9.30-11.30 Family club: parent/s with a child or children aged 0-5 years old

Tuesdays  14.00-15.30  Baby club: for first baby´s parent/s with baby

Thursdays  9.30-11.30  Family cafe: parent/s with a child or children aged 0-2 years old

The house of Artjärvi parish, Kirkkotie 23, 16200 Artjärvi

Thursdays 10-11.30 Family club: parent/s with a child or children aged 0-5 years old

Childrens day-clubs

Bible- stories, prayer, singing, playing, crafts. For children aged 2-6 years old without parents.

Clubs are free of charge, advance registration

The music-clubs for children and families

The Christian year by playing and singing.

Payment 50-60€ / 5months, advance registration

16300 Orimattila

Papin keskeisten tehtävien; jumalanpalvelus, kaste, vihkiminen ja hautaan siunaaminen, rinnalla tapaan seurakuntalaisia kodeissa, palvelutaloissa, rippikoulujen yhteydessä, iltalenkeillä. Erityisenä vastuualueenani on lapsi- ja perhetyö moninaisine tapahtumineen. Eri-ikäisten ihmisten tapaaminen ja elämän kirjon jakaminen sekä tilaisuuksien yhdessä suunnitteleminen ja toteuttaminen ovat seurakuntapapin tehtävissäni tärkeää ja pidän siitä.

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Artjärven kappeliseurakunta Orimattilan seurakunta
16300 Orimattila

Hei kaikille!

Vuoden päivät ovat vierähtäneet Orimattilassa töitä tehdessä. Kivaa ja antoisaa on ollut ja toiveikkaana jatkan myös tulevaa kohden!

Vastaan varhaiskasvatuksen työalasta yhdessä työparini Outi-papin kanssa. Otamme mieluusti vastaan toiveita ja unelmia, sekä myös ruusuja ja risuja, koskien seurakuntamme varhaiskasvatusta! Ole rohkeasti yhteydessä!

Minuun saat olla yhteydessä niin päiväkerhojen, avoimien kerhojen kuin moninaisten varhaiskasvatuksen tapahtumien asioissakin unohtamatta myöskään katsomuskasvatuksen yhteistyötä. Kiitos yhteistyöstänne, hyvät orimattilalaiset!