Lapsia ryhmässä.

Lapsille, koululaisille, lapsiperheille...

Mitä Jeesus sanoo lapsille? Jeesus sanoo: "Tervetuloa!"

Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkääkä estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta." (Mark. 10:14)

Seurakunta noudattaa Jeesuksen esimerkkiä ja kutsuu lapsia, kouluikäisiä ja lapsiperheitä hyvän äärelle. Seurakunta tukee vanhempia ja perheitä heidän kasvatustehtävässään tarjoamalla erilaisia kerhoja, tapahtumia, teemailtoja, retkiä ja juhlia. Lisäksi järjestämme maksullista  kirkkomuskaritoimintaa  ja perheiden jumalanpalveluksia.

Seurakunta onnittelee syntymäpäiväkorteilla 1-, 2-, 3- ja 4-vuotiaita jäseniään, kouluunlähteville järjestetään siunauskirkot ja 5-vuotiaille ja 10-vuotiaille mukavat syntymäpäiväjuhlat. Kaupungin varhaiskasvatuksen ja perheiden parissa toimivien muiden tahojen kanssa tehdään yhteistyötä, mm. lapsiperheiden asiakasraadin muodossa. Samoin kaikkien koulujen kanssa tehdään hyvää yhteistyötä monenlaisin tavoin.

Vallitsevan tilanteen vuoksi toiminnan muutokset 26.11.2020 alkaen seuraavasti:

• Pappilan ja Pennalan perhekerhot, avoin kirkkomuskari (1.12.), vauvakerho ja taaperokahvila perutaan vuoden loppuun asti.
  • Lapsiparkki jää tauolle vuoden loppuun asti.
  • Olan odottavat (2.12.) perutaan.

Päiväkerhot ja kirkkomuskarit jatkavat toistaiseksi normaalisti.

Lisätiedot Varhaiskasvatuksen ohjaaja Sirkkuliina Laxén p. 050 3399 135 tai sirkkuliina.laxen@evl.fi

(Päivitetty 27.11.2020)

Tule toimintaan vain täysin terveenä. Jää kotiin, mikäli sinulla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

HYÖDYLLISIÄ LINKKEJÄ POIKKEUSOLOIHIN

Me olemme myös Facebookissa ja YouTubessa:

Orimattilan seurakunnan lapset ja perheet

Orimattilan seurakunnan lapset ja perheet.

Tule mukaan sinnekin!

Rukousilmapalloja Orimattilan kirkossa alttarin edessä.
Rukousilmapalloja kirkossa

16300 Orimattila

Papin keskeisten tehtävien; jumalanpalvelus, kaste, vihkiminen ja hautaan siunaaminen, rinnalla tapaan seurakuntalaisia kodeissa, palvelutaloissa, rippikoulujen yhteydessä, iltalenkeillä. Erityisenä vastuualueenani on lapsi- ja perhetyö moninaisine tapahtumineen. Eri-ikäisten ihmisten tapaaminen ja elämän kirjon jakaminen sekä tilaisuuksien yhdessä suunnitteleminen ja toteuttaminen ovat seurakuntapapin tehtävissäni tärkeää ja pidän siitä.

Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Hei kaikille!

Vastaan varhaiskasvatuksen työalasta yhdessä työparini Outi-papin kanssa. Otamme mieluusti vastaan toiveita ja unelmia, sekä myös ruusuja ja risuja, koskien seurakuntamme varhaiskasvatusta! Ole rohkeasti yhteydessä!

Minuun saat olla yhteydessä niin päiväkerhojen, avoimien kerhojen kuin moninaisten varhaiskasvatuksen tapahtumien asioissakin unohtamatta myöskään katsomuskasvatuksen yhteistyötä. Kiitos yhteistyöstänne, hyvät orimattilalaiset!

Viransijaisena ajalla 1.9.-31.12.2020

Olen seurakunnan kouluikäisten ja nuorten pappi. Minuun voi olla yhteydessä erityisesti rippikouluun liittyvissä kysymyksissä ja asioissa. Ollaan yhteyksissä!