Lapsia ryhmässä

Lapsille, koululaisille, lapsiperheille...

Mitä Jeesus sanoo lapsille? Jeesus sanoo: "Tervetuloa!"

Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkääkä estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta." (Mark. 10:14)

Seurakunta noudattaa Jeesuksen esimerkkiä ja kutsuu lapsia, kouluikäisiä ja lapsiperheitä hyvän äärelle. Seurakunta tukee vanhempia ja perheitä heidän kasvatustehtävässään tarjoamalla erilaisia kerhoja, tapahtumia, teemailtoja, retkiä ja juhlia. Lisäksi järjestämme maksullista  kirkkomuskaritoimintaa  ja perheiden jumalanpalveluksia.

Seurakunta onnittelee syntymäpäiväkorteilla 1-, 2-, 3- ja 4-vuotiaita jäseniään, kouluunlähteville järjestetään siunauskirkot ja 5-vuotiaille ja 10-vuotiaille mukavat syntymäpäiväjuhlat. Kaupungin varhaiskasvatuksen ja perheiden parissa toimivien muiden tahojen kanssa tehdään yhteistyötä, mm. lapsiperheiden asiakasraadin muodossa. Samoin kaikkien koulujen kanssa tehdään hyvää yhteistyötä monenlaisin tavoin.

Me olemme myös Facebookissa

Orimattilan seurakunnan lapset ja perheet löytyvät myös netistä. Tule mukaan sinnekin!

Rukousilmapalloja Orimattilan kirkossa alttarin edessä
Rukousilmapalloja kirkossa
16300 Orimattila

Papin keskeisten tehtävien; jumalanpalvelus, kaste, vihkiminen ja hautaan siunaaminen, rinnalla tapaan seurakuntalaisia kodeissa, palvelutaloissa, rippikoulujen yhteydessä, iltalenkeillä. Erityisenä vastuualueenani on lapsi- ja perhetyö moninaisine tapahtumineen. Eri-ikäisten ihmisten tapaaminen ja elämän kirjon jakaminen sekä tilaisuuksien yhdessä suunnitteleminen ja toteuttaminen ovat seurakuntapapin tehtävissäni tärkeää ja pidän siitä.

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Artjärven kappeliseurakunta Orimattilan seurakunta

Hei kaikille!

Vuoden päivät ovat vierähtäneet Orimattilassa töitä tehdessä. Kivaa ja antoisaa on ollut ja toiveikkaana jatkan myös tulevaa kohden!

Vastaan varhaiskasvatuksen työalasta yhdessä työparini Outi-papin kanssa. Otamme mieluusti vastaan toiveita ja unelmia, sekä myös ruusuja ja risuja, koskien seurakuntamme varhaiskasvatusta! Ole rohkeasti yhteydessä!

Minuun saat olla yhteydessä niin päiväkerhojen, avoimien kerhojen kuin moninaisten varhaiskasvatuksen tapahtumien asioissakin unohtamatta myöskään katsomuskasvatuksen yhteistyötä. Kiitos yhteistyöstänne, hyvät orimattilalaiset!

Määräaikainen palvelussuhde 28.6.2020 saakka