Lapsia ryhmässä

Lapsille, koululaisille, lapsiperheille...

Mitä Jeesus sanoo lapsille? Jeesus sanoo: "Tervetuloa!"

Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkääkä estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta." (Mark. 10:14)

Seurakunta noudattaa Jeesuksen esimerkkiä ja kutsuu lapsia, kouluikäisiä ja lapsiperheitä hyvän äärelle. Seurakunta tukee vanhempia ja perheitä heidän kasvatustehtävässään tarjoamalla erilaisia kerhoja, tapahtumia, teemailtoja, retkiä ja juhlia. Lisäksi järjestämme maksullista  kirkkomuskaritoimintaa  ja perheiden jumalanpalveluksia.  Seurakunta onnittelee syntymäpäiväkorteilla 1-, 2-, 3- ja 4-vuotiaita jäseniään, kouluunlähteville järjestetään siunauskirkot ja 5-vuotiaille ja 10-vuotiaille mukavat syntymäpäiväjuhlat. Kaupungin varhaiskasvatuksen ja perheiden parissa toimivien muiden tahojen kanssa tehdään  yhteistyötä, mm. lapsiperheiden asiakasraadin muodossa. Samoin kaikkien koulujen kanssa tehdään hyvää yhteistyötä monenlaisin tavoin.

Varhaiskasvatuskysely kevät 2019

Toteutamme toukokuussa Orimattilan seurakunnan varhaiskasvatusta koskevan kyselyn perheille. Kyselyllä toivomme saavamme palautetta erityisesti varhaiskasvatuksen avoimista kerhoista ja tapahtumista.

Kysely on avoinna 2.5.-17.5.2019 ja se toteutetaan anonyymisti.

Pääset vastaamaan kyselyyn tästä: https://link.webropolsurveys.com/S/7051DE20C81E374F

Me olemme myös Facebookissa

Orimattilan seurakunnan lapset ja perheet löytyvät myös netistä. Tule mukaan sinnekin!

Rukousilmapalloja Orimattilan kirkossa alttarin edessä
Rukousilmapalloja kirkossa
16300 Orimattila

Papin keskeisten tehtävien; jumalanpalvelus, kaste, vihkiminen ja hautaan siunaaminen, rinnalla tapaan seurakuntalaisia kodeissa, palvelutaloissa, rippikoulujen yhteydessä, iltalenkeillä. Erityisenä vastuualueenani on lapsi- ja perhetyö moninaisine tapahtumineen. Eri-ikäisten ihmisten tapaaminen ja elämän kirjon jakaminen sekä tilaisuuksien yhdessä suunnitteleminen ja toteuttaminen ovat seurakuntapapin tehtävissäni tärkeää ja pidän siitä.

16300 Orimattila

Papin perustöiden lisäksi työalani seurakunnassa on nuoriso- ja rippikoulutyö. Erityisesti rippikouluun liittyvissä kysymyksissä voit kääntyä minun puoleeni. Yhdessä muiden nuorisotyöntekijöiden kanssa järjestämme monenlaista toimintaa nuorille ja varhaisnuorille. Viikoittain työhöni kuuluvat erilaiset isosten ja nuorten iltatapahtumat sekä leirit ja retket. Yhteistyötä tehdään myös koulujen kanssa.

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Artjärven kappeliseurakunta Orimattilan seurakunta