Nuorisotyönohjaajan viran sijaisuus haettavana

Sijaisuuden kesto on 11.4.2019 – 24.2.2020. On mahdollista, että sijaisuus jatkuu senkin jälkeen.

Virka painottuu rippikoulun jälkeiseen nuorisotyöhön, mutta tehtävään kuuluu laajasti myös rippikoulua ja muuta kristillistä kasvatusta. Tehtävässä tarvitaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, verkko-osaamista ja kristityn aikuisen levollista läsnäolotaitoa nuorten maailmassa ja heidän arjessaan. Kiintymys kirkkoon ja nuorten parissa viihtyminen ovat välttämättömiä. Viranhaltija on osa nuorisotyön tiimiä (kaksi nuorisotyönohjaajaa, nuoriso-ohjaaja ja nuorisotyöstä vastaava pappi, joka on edellisten lähiesimies).

Viran kelpoisuusehtona on piispainkokouksen hyväksymä kirkon nuorisotyönohjaajan tutkinto. Samaa toivomme myös sijaiselta. Valitun tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen ja hänen on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. mukainen rikosrekisteriote. Tehtävän palkkaus on vaativuusryhmässä 502, peruspalkka 2334,31€. . Viransijaisuus on otettava vastaan 11.4.2019 tai mahdollisimman lähellä tätä ajankohtaa. Sijaisuudessa on neljän kuukauden koeaika.

Hakuprosessin aikataulu:

Hakuaika 7.-28.2.2019. Keskiviikkona 6.3.2019 valmisteluryhmä päättää haastatteluun kutsuttavista. Sunnuntaina 10.3.2019 iltapäivällä valmisteluryhmä suorittaa työhaastattelut. Päätös sijaiseksi valittavasta tehdään kirkkoneuvostossa keskiviikkona 13.3.2019.

Hakemus ja cv ensisijaisesti kirkkoherran sähköpostiin annakaisa.rantala@evl.fi, paperipostin osoite on Pappilantie 1, 16300 Orimattila.
Lisätietoja antaa: Nuorisotyöstä vastaava pappi Katja Kerkkänen 050 554 6531, katja.kerkkanen@evl.fi ja kirkkoherra Annakaisa Rantala 050 3399 129, annakaisa.rantal@evl.fi

Orimattilan seurakunnan hautausmaiden kesätyöpaikat

Orimattilan seurakunnan hautausmaille haetaan määräaikaisia kausityöntekijöitä eri pituisiin työsuhteisiin kesäksi 2019. Työpaikka tulee olemaan Orimattilan, Kuivannon tai Artjärven hautausmaa. Tehtävänä on hautausmaiden, ym. viheralueiden kunnostus- ja hoitotyöt. Töihin palkataan 18-vuotta täyttäneitä henkilöitä.

Lisätietoja kausityöpaikasta antaa: hautausmaan työnjohtaja Markku Oso, p. 050 5220 367, markku.oso@evl.fi

Kausityöntekijäksi haetaan täyttämällä ja lähettämälla verkkohakulomake alla olevan linkin kautta.

Hakulomakkeen (word/pdf) voi myös tulostaa alla olevista linkeistä täytettäväksi ja lähettää postitse osoitteeseen:

Orimattilan seurakunta, Hautaustoimi, Pappilantie 1, 16300 Orimattila.

Word-muodossa olevan lomakkeen voi myös täyttää sähköisesti omalla koneella ja lähettää sähköpostin liitteenä osoitteeseen

markku.oso@evl.fi

Hakuaika 11.1.-28.2.2019 klo 16.

-->Verkkohakulomake 2019 - täytä ja lähetä hakulomake netissä.

Tulostettava hakulomake 2019 (word)

Tulostettava hakulomake 2019 (pdf)

Saarna Orimattilan kirkossa.