KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ HAUTAUSMAILLE JA MALLUSJOEN LEIRIKODILLE

Orimattilan seurakunta hakee hauta- ja puistoalueiden ylläpitoon kesätyöntekijöitä sekä yhtä osa-aikaista kesätyöntekijää Mallusjoen leirikodille. Kesätyöntekijän työtehtäviin kuuluvat hautausmaiden sekä puistoalueiden yleishoito ja seurakunnan hoidettavaksi annettujen hautojen hoitoon liittyvät työt. Mallusjoen leirikodin osalta viheralueiden hoito.

Odotamme reipasta asennetta, ahkeruutta sekä kykyä fyysiseen ulkotyöhön. Voit täyttää sähköisen työnhakulomakkeen, käydä täyttämässä lomake paikan päällä virastolla tai postittamalla lomakkeen Orimattilan kirkkoherranvirastoon, os. Pappilantie 1, 16300 Orimattila.

Työn kesto voidaan sopia tapauskohtaisesti. Haku päättyy 28.2.2020. Palkkaus KirVESTES:n mukaan.

Lisätietoja antaa hautausmaan työnjohtaja Markku Oso, markku.oso@evl.fi tai p. 050 5220367.

Saarna Orimattilan kirkossa.