Haussa vs. seurakuntapastori ajalle 1.1.-29.5.2022

Viran varsinainen haltija Katja Kerkkänen on opintovapaalla ja sijainen Satu Suonperä valittiin juuri seurakuntamme kappalaisen virkaan 1.1.2022 lährtien. Kevätkaudeksi tarvitaan siis nuorisotyön papin virkaan sijainen.

Hakuilmoituksen löydät tästä

Viran erityisenä vastuualueena on koko nuorisotyön kenttä: varhaisnuoriso-, nuoriso- ja rippikoulutyö, lisäksi tehtävän kuuluu papin perustyötä. Seurakuntapastori on esihenkilö kolmelle nuorisotyön työntekijälle. Edellytämme jonkin verran kokemusta papin työstä, hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivista työotetta sekä sitoutumista kirkkoon ja nuoriin. Teologian maistereita ei valitettavasti voida ottaa huomioon.

Virkaan tulijan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja RRL 6 §:n 2 mom. mukainen rikosrekisteriote. Tehtävän palkkaus on vaativuusryhmässä 603, peruspalkka 3420,01€.

Sijaisuudesta kiinnostuneiden joukkoon ilmoittaudutaan KirkkoHR:n sähköisellä lomakkeella pe 12.11.2021 klo 15 mennessä. Liitä hakemukseen nimikirjaote. Päätös työhaastatteluun kutsuttavista viikolla 46 ja työhaastattelut seurakunnassa ma 22.11.2021.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Annakaisa Rantala, 050 3399 129 / annakaisa.rantala@evl.fi

Viranhoitomääräyksen antaa Mikkelin hiippakunnan tuomiokapituli.

Kesätyöntekijöitä leirityöhön

Orimattilan seurakunta hakee 1-2 virkasuhteista kesätyöntekijää rippikoulu- ja varhaisnuorisotyöhön kesälle 2022. Viranhoito alkaa kesäkuun alkupuolella ja kestää vajaat kaksi kuukautta. Tarkemmat ajankohdat sovitaan leirijaon mukaisesti.

Kesätyöntekijän työtehtäviin kuuluvat rippikoulut ja varhaisnuorten leirit. Leirijaksojen lisäksi tehtäviin kuuluu osallistuminen suunnittelupalavereihin, konfirmaatioihin ja rippikouluryhmien ennakkoviikonloppuihin kevään aikana. Tehtävän palkkaus sijoittuu kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 302 (1 844,81€/kk). Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Vahvuudeksi katsotaan musiikillisuus ja säestystaito, esimerkiksi kitaralla tai pianolla.

Haemme tehtäviin erityisesti teologeiksi, kirkkomuusikoiksi tai kirkon nuorisotyönohjaajiksi opiskelevia. Tehtävään valittavan on oltava konfirmoitu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon jäsen.

Hakemuksesi ansioluetteloineen voit lähettää 14.11.2021 klo 16.00 mennessä otsikolla "Kesätyöhakemus" sähköpostitse osoitteeseen satu.suonpera@evl.fi.

Lisätietoja:

Satu Suonperä, p. 044 7545 322, satu.suonpera@evl.fi

Orimattilan kirkosta näkymä urkuparvelta alas kirkkosaliin