VARHAISKASVATUKSEN OHJAAJAN VIRKA

Kirkon tulevaisuus rakentuu vahvasti lasten ja perheiden parissa tänään tehtävälle työlle. Oletko samaa mieltä?

Etsimme innostunutta ja sitoutunutta osaajaa seurakuntamme lapsi- ja perhetyöhön. Varhaiskasvatuksen ohjaaja vastaa varhaiskasvatuksen työalasta, toimii lähiesimiehenä seitsemälle lastenohjaajalle, kehittää työalaa yhteistyössä muiden kanssa ja toimii paikallisissa ja laajemmissa verkostoissa. Lapsi- ja perhetyön pappi on viranhaltijan työtoveri, esimiehenä toimii kirkkoherra.

Hakuaika virkaan on 16.8.-6.9.2018 klo 16. Hakemus ja cv ensisijaisesti kirkkoherran sähköpostiin, annakaisa.rantala@evl.fi . Postiosoitteemme on Orimattilan seurakunta, Pappilantie 1, 16300 Orimattila. Päätös työhaastatteluun kutsuttavista tehdään pe 7.9.2018, työhaastattelut kutsutuille tiistaina 18.9.2018 klo 15-> ja valintapäätös tehdään kirkkoneuvoston kokouksessa 19.9.2018. Toivomme, että uusi viranhaltija voisi aloittaa lokakuussa.

Viran kelpoisuusehdot on määritelty Kirkon säädöskokoelma nro 110:ssä. Arvostamme ajantasaisinta tutkintoa, joka on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi AMK) em. säädöksen mukaisena, jolloin se tuo piispainkokouksen hyväksymän kelpoisuuden kirkon varhaiskasvatuksen ohjaajan virkaan. Toivomme kokemusta seurakuntatyöstä ja esimiehenä toimimisesta. Viran hoito edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja sitoutumista kirkkoon ja sen kasvatustyöhön. Virkaan valitun tulee olla evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Hänen on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n mukainen rikosrekisteriote. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Viran palkkaus sijoittuu vaativuusryhmään 503, peruspalkka 2454,46€.

Tiedusteluihin vastaavat kirkkoherra Annakaisa Rantala 050 3399 129 (ei viikolla 35) ja lapsi- ja perhetyön pappi Outi Vainio 050 3399 126 (ei viikoilla 33-34).

Sama hakuilmoitus on luettavissa myös evl.fi/rekrytointi-  ja oikotie.fi-sivuilla.

 

 

 

 

 

Saarna Orimattilan kirkossa.