VIESTINTÄASIANTUNTIJAN TOIMI

 

Orimattilan seurakunnassa on haettavana VIESTINTÄASIANTUNTIJAN TOIMI

Tehtävä on uusi. Sen pääasiallisena sisältönä on verkkosivujen ja sosiaalisen median suunnittelu, päivitys ja sisällöntuotanto, tiedotteiden ja tapahtumailmoitusten valmistelu ja lähettäminen, paino- ja ilmoitusliikenne sekä jäsen- ja sidosryhmäyhteistyö, työyhteisön sisäisen viestinnän tehtäviä ja erikseen sovittavia kirkkoherranviraston tehtäviä. Yhteistyö eri työmuotojen kanssa on keskeistä.

Tehtävän hoidossa tarvitaan erinomaista suomen kielen taitoa, sujuvuutta ja selkeyttä sanankäytössä ja vakuuttavuutta kuvankäytössä, sosiaalisen median osaamista, mainosten ja tiedotteiden tekotaitoa erilaisilla julkaisutyökaluilla, taitoa niin toiminnasta kuin hallinnon päätöksistä tiedottamiseen ja seurakunnan toimintaympäristön tuntemusta. Arvostamme liikkuvan kuvan osaamista sekä seurakunnassa tai muualla hankittua viestintäosaamista.

Edellytämme korkeakoulututkintoa viestintäalalta tai muuta soveltuvaa tutkintoa ja muuten osoitettua osaamista.

Työaika on 36 h 15 min viikossa. Työsuhteessa on neljän kuukauden koeaika. Valittavan tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Työhakemus ja CV lähetetään kirkkoherran sähköpostiin annakaisa.rantala@evl.fi. Sisällytä hakemukseesi tiivis, mutta pohdiskeleva teksti, jonka otsikkona on Minä kirkon viestijänä. Otsikkoon voit halutessasi myös lisätä kysymysmerkin.

Työhaastatteluun kutsuttavista on tarkoitus päättää ke 26.4. Työhaastattelut kutsutuille järjestetään to 4.5. klo 16 ->. Kirkkoneuvosto valitsee työntekijän kokouksessaan 24.5. Toivomme valitun voivan aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian sen jälkeen.

Koko hakuilmoituksen tarkempine tietoineen voit lukea tämän linkin takaa.

 

Kausityöntekijöitä hautausmaille ja leirikodille vuodelle 2023

Orimattilan seurakunta hakee hauta- ja puistoalueiden ylläpitoon kesätyöntekijöitä sekä yhtä osa-aikaista työntekijää Mallusjoen Leirikodille. Kesätyöntekijän työtehtäviin kuuluvat hautausmaiden sekä puistoalueiden yleishoito ja seurakunnan hoidettavaksi annettujen hautojen hoitoon liittyvät työt. Mallusjoen leirikodin osalta viheralueiden hoito. Hakemusaika päättyy 31.3.2023.

Hakemuslomakkeen pääset täyttämään tästä.

Koko hakuilmoituksen voit lukea tästä.

Lisätietoja antaa hautausmaan työnjohtaja Markku Oso, markku.oso@evl.fi. Yhteydenottot mieluiten sähköpostilla, työn liikkuvan luonteen takia vaikeampi tavoittaa puhelimella,  050 522 0367.

Orimattilan kirkosta näkymä urkuparvelta alas kirkkosaliin