Avoinna olevat virat ja toimet:

Ruohonleikkaajaksi Mallusjoen leirikodille

Seurakunta hakee ruohonleikkaajaa kesän ajaksi Mallusjoen leirikodille.

Työt alkaisi sopimuksen mukaan joko toukokuun puolivälissä tai heti koulun lukuvuoden päätyttyä ja jatkuisi elokuun loppuun.

Viikoittainen työaika on noin 8 h/vko. Tehtävä on tuntipalkkainen ja palkka on 9,41 €/h.

Työajat on sovittavissa joustavasti työntekijän kanssa.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä hautausmaan työnjohtaja Markku Osoon, puh. 050 5220 367.

DIAKONIAN VIRANSIJAISUUS

Diakonian töitä tarjolla vakinaisen viranhaltijan virkavapauden ajaksi - aina 31.3.2020 asti.

Sijaistettavan viran erityispainotuksina ovat päihdetyö ja kansainvälinen diakonia. Tehtävään kuuluu myös diakoniapäivystyksiä, muuta yleistä diakoniatyötä työtiimissä sovittavilla tavoilla sekä rippikoulua. Tehtävässä tarvitaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, rohkeutta ja realismia sekä sitoutumista kirkkoon. Seurakunnassamme on neljä diakonian virkaa, viranhaltijoiden lähiesimiehenä on kappalainen.

Viran kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelman nro 124) mukainen diakonian viran kelpoisuus. Samaa toivomme myös sijaiselta. Valitun tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen ja hänen on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja RRL 6 §:n 2 mom. mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävän palkkaus on vaativuusryhmässä 502, peruspalkka 2334,31€. Sijaisuuden päättymispäivä 31.3.2020. Viransijaisuus on otettava vastaan mahdollisimman nopeasti valinnan jälkeen. (Vakinainen viranhaltijan virkavapaa alkaa 1.4.2019.) Viransijaisuuden täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakuprosessin aikataulu:

Hakuaika 18.3.- 14.4.2019. Valmisteluryhmä päättää haastatteluun kutsuttavista tiistaina 16.4.2019.  Valmisteluryhmä suorittaa työhaastattelut siihen kutsuttaville perjantaina 26.4.2019 iltapäivällä. Päätös sijaiseksi valittavasta tehdään kirkkoneuvostossa 8.5.2019.

Hakemus ja cv lähetetään ensisijaisesti kirkkoherran sähköpostiin, annakaisa.rantala@evl.fi . Seurakunnan postiosoite on Orimattilan seurakunta, Pappilantie 1, 16300 Orimattila.

Lisätietoja sijaisuudesta antaa kappalainen Hannu Rantala, 050 3399 134 /hannu.rantala@evl.fi  (ei vko 14) ja kirkkoherra Annakaisa Rantala, 050 3399 129 /annakaisa.rantala@evl.fi   (ei vko 18).

Saarna Orimattilan kirkossa.