ORIMATTILAN SEURAKUNNAN HAUTAUSMAAN KESÄTYÖPAIKAT JA MALLUSJOEN LEIRIKODIN VIHERALUEIDEN HOITAJAN KESÄTYÖPAIKKA

KAUSITYÖNTEKIJÄ

Orimattilan seurakunta palkkaa kesäkaudeksi 2021 kausityöntekijöitä hautausmaiden hoito- ja ylläpitotehtäviin. Palkkaamme lisäksi yhden henkilön, jonka tehtäviin kuuluu Mallusjoen leirikodin viheralueiden hoitotyöt. Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt aloittaessaan työt.

Palvelussuhteet ovat kokopäiväisiä sekä määräaikaisia. Palvelussuhteen kesto on 3-6 kk.

Hakemukset pyydämme lähettämään ensisijaisesti --> sähköisen hakulomakkeemme kautta.

Hakemukset tulee lähettää 28.2.2021.

Valinnat tehdään hakemusten ja haastatteluiden perusteella, haastattelukutsut lähetetään asianosaisille.

TIEDUSTELUT

hautausmaan työnjohtaja Markku Oso 050 5220 367, markku.oso@evl.fi

SÄHKÖINEN HAKULOMAKE

--> Sähköinen kesätyöhakulomake 2021

TULOSTETTAVA HAKULOMAKE

Mikäli sähköisen hakulomakkeen täyttäminen ei ole mahdollista, paperisen lomakkeen voi tulostaa täytettäväksi alla olevan linkin kautta. Lomake tulee palauttaa 28.2.2021. mennessä osoitteella Orimattilan seurakunta, Hautaustoimi, Orionaukio 2 C, 2 krs., 16300 Orimattila tai toimittamalla hakemus hautausmaan toimistoon, Puistotie 10, Artjärven seurakuntatoimistoon Kirkkotie 23.

---> Kesätyöhakulomake 2021 (pdf)

Orimattilan kirkosta näkymä urkuparvelta alas kirkkosaliin