Erityisammattimies

Haemme erityisammattimiestä Orimattilan hautausmaalle, tehtävä edellyttää myös tarvittaessa muissa toimipisteissä työskentelyä. Työtehtäviin kuuluu mm. haudan kaivuu ja peitto. Työssäsi käytät, huollat ja korjaat traktoria ja muita koneita ja laitteita. Lisäksi tehtävään kuuluu myös kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Tehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Ahkeruus ja oma-aloitteellisuus on edellytys tehtävässä onnistumisessa. Palkkaus on työsuhteen alkaessa 2.039,97 € / kk, lisäksi on mahdollista saada kokemuslisää.

Hakemus on oltava perillä viimeistään sunnuntaina 20.2.2022 klo 19.00. Lähetä hakemus sähköpostilla osoitteeseen rauno.saarnio@evl.fi. Lisätietoja saat hautausmaan työnjohtajalta Markku Osolta puhelin 050 5220 367.

Kausityö hautausmailla

Kausityönhaku 31.12.2021-27.2.2022. Kausitöihin haetaan sähköisen lomakkeen kautta.

Tästä hakemuslomakkeeseen

Orimattilan seurakunta hakee hauta- ja puistoalueiden ylläpitoon kesätyöntekijöitä sekä yhtä osa-aikaista työntekijää Mallusjoen leirikodille. Kesätyöntekijän työtehtäviin kuuluvat hautausmaiden sekä puistoalueiden yleishoito ja seurakunnan hoidettavaksi annettujen hautojen hoitoon liittyvät työt. Mallusjoen leirikodin osalta viheralueiden hoito. Hakuaika päättyy su 27.2.2022. Lisätietoja hautausmaan työnjohtaja Markku Oso, markku.oso@evl.fi tai puhelimitse 050 522 0367.

Orimattilan kirkosta näkymä urkuparvelta alas kirkkosaliin