Lapsia vaeltamassa.

LAPPI KUTSUU ELOKUUSSA 2021!

Orimattilan seurakunnan retkiviikko Keimiötunturissa NNKY:n majalla 2.-8.8.2021.

Lähtö linja-autolla ma 2.8. klo 7 Orimattilan seurakuntakodin parkkipaikalta, os. Kirkkopuisto 4. Paluu seurakuntakodille 8.8. klo 19. Eri mittaisia vaelluksia viiden päivän aikana Lapin kauniissa tunturimaisemissa.

Täysihoitohinta ko. ajalta 288€ (aikuiset), 144€ (lapset alle 12 v.) ja veloituksetta (alle 4v.).

Matka-ajan ruokailut omakustanteisia. Retki toteutuu, jos väh. 15 on ilmoittautunut. Ilmoittautuneille lähetetään retkikirje ja maksulinkki kesäkuun loppupuolella. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Ilmoittautuminen 17.3.-30.6.2021 sähköisen lomakkeen kautta.

ILMOITTAUTUMISLINKKI LAPIN RETKELLE

Tiedustelut Marja Salo, marja.salo@evl.fi tai p. 050 3399128.

Lue lisää kohteesta TÄSTÄ LINKISTÄ

Orionaukio 2 C, 2.krs.
16300 Orimattila

Teen työtä kouluikäisten tyttöjen ja poikien parissa. Vastuullani on harrastekerhot, kuten kokkikerho jne. ja kerhonohjaajat. Työnkuvaani kuuluu myös leirityö, esim. telttaleirit sekä osallistuminen rippikoulu- ja nuorisotyöhön.

Kouluyhteistyö on erittäin tärkeä osa työtäni.