Lastenhoitoapu on nyt Pikkuhelppi!


Millaisesta palvelusta on kyse?

Pikkuhelppi tarjoaa matalan kynnyksen ennaltaehkäisevää tukea ja pientä apua perheen kotiin ja kodin lähiympäristöön. Pikkuhelppi tukee perhettä kokonaisvaltaisesti ja auttaa tyypillisesti lasten hoidossa. Pikkuhelppi on maksutonta ja luottamuksellista.

Kenelle palvelu on tarkoitettu?

Pikkuhelppi on tarkoitettu kaikille lapsiperheille, jotka toivovat pientä helpotusta arkeen ja kuormittavaan elämäntilanteeseen.

Mitä se on esimerkiksi?

Voit pyytää lastenohjaajan 1-2 tunniksi kotiin esimerkiksi leikkimään lasten kanssa. Lastenohjaaja voi myös ulkoilla
lasten tai vauvan kanssa sovittaessa.

 

Ole rohkeasti yhteydessä Hannaan:

  

Hanna Vilja
Lastenohjaaja

hanna.vilja@evl.fi

050 559 9153 

Ota yhteyttä

Lastenohjaaja
Orionaukio 2 C, 2.krs.
16300 Orimattila

Toimin seurakunnassa lastenohjaajana. Päivä- ja perhekerhojen lisäksi vastuullani on Pikkuhelppi-lastenhoitoapu. 

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Orionaukio 2 C, 2.krs
16300 Orimattila

Hei kaikille! 

Vastaan varhaiskasvatuksen työalasta yhdessä työparini Veikko-papin kanssa. Otamme mieluusti vastaan toiveita ja unelmia, sekä myös ruusuja ja risuja, koskien seurakuntamme varhaiskasvatusta! Ole rohkeasti yhteydessä! 

Minuun saat olla yhteydessä niin päiväkerhojen, avoimien kerhojen kuin moninaisten varhaiskasvatuksen tapahtumien asioissakin unohtamatta myöskään katsomuskasvatuksen yhteistyötä. Kiitos yhteistyöstänne, hyvät orimattilalaiset! 

Varhaiskasvatuksen pappi
Orimattilan seurakunta
Orionaukio 2C, 2 krs.
16300 Orimattila

Vastaan seurakunnassa varhaiskasvatuksen kysymyksistä, eli alle kouluikäisten lasten toiminnasta. Lisäksi teen pappien tapaan toimituksia ja kirkonmenoja. Seurakunnan tapahtumatoiminta yhteistyössä yhteisöjen ja järjestöjen kanssa on myös vastuullani, joten ota rohkeasti yhteyttä, jotta voisimme järjestää yhdessä jotakin mukavaa ja hyvää!