Lastenhoitoapu on nyt Pikkuhelppi!

Tilapäisen lastenhoitoavun nimi vaihtuu: syksyllä 2022 se on Pikkuhelppi.

Lastenhoitoapu on päättynyt tältä keväältä. Jatkamme toimintaa uudella nimellä elo-syyskuussa.

Millaisesta palvelusta on kyse?

Pikkuhelppi tarjoaa matalan kynnyksen ennaltaehkäisevää tukea ja pientä apua perheen kotiin ja kodin lähiympäristöön. Pikkuhelppi tukee perhettä kokonaisvaltaisesti ja auttaa tyypillisesti lasten hoidossa.

Kenelle palvelu on tarkoitettu?

Pikkuhelppi on maksutonta tukea, joka on tarkoitettu kaikille lapsiperheille, jotka toivovat pientä helpotusta arkeen ja kuormittavaan elämäntilanteeseen.

Mitä se on esimerkiksi?

Voit pyytää lastenohjaajan kodin ympäristöön tai lähipuistoon 1-2 tunniksi vaunuilemaan vauvan kanssa tai ulkoilemaan isompien lasten kanssa.

Apu on maksutonta ja luottamuksellista.

Ma. lastenohjaaja
Orionaukio 2 C, 2.krs.
16300 Orimattila
Varhaiskasvatuksen pappi
Orionaukio 2C, 2 krs.
16300 Orimattila

Vastaan seurakunnassa varhaiskasvatuksen kysymyksistä, eli alle kouluikäisten lasten toiminnasta. Lisäksi teen pappien tapaan toimituksia ja kirkonmenoja. Seurakunnan tapahtumatoiminta yhteistyössä yhteisöjen ja järjestöjen kanssa on myös vastuullani.

Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Hei kaikille!

Vastaan varhaiskasvatuksen työalasta yhdessä työparini Outi-papin kanssa. Otamme mieluusti vastaan toiveita ja unelmia, sekä myös ruusuja ja risuja, koskien seurakuntamme varhaiskasvatusta! Ole rohkeasti yhteydessä!

Minuun saat olla yhteydessä niin päiväkerhojen, avoimien kerhojen kuin moninaisten varhaiskasvatuksen tapahtumien asioissakin unohtamatta myöskään katsomuskasvatuksen yhteistyötä. Kiitos yhteistyöstänne, hyvät orimattilalaiset!