Yhteystietojen haku

Voit hakea henkilön nimellä tai selata yhteystietolistaa. Voit myös selata yhteystietolistaa alla olevien aakkoslinkkien avulla. Klikkaamalla kirjainta pääset yhteystietolistassa kirjainta vastaavien sukunimien kohdalle.

K L S T V

Katja Kerkkänen

Seurakuntapastori (virkavapaalla)

Virkavapaalla 1.9.2022 - 28.5.2023. Nuorisotyö, rippikoulut.

Papin perustöiden lisäksi työalani seurakunnassa on nuoriso- ja rippikoulutyö. Erityisesti rippikouluun liittyvissä kysymyksissä voit kääntyä minun puoleeni. Yhdessä muiden nuorisotyöntekijöiden kanssa järjestämme monenlaista toimintaa nuorille ja varhaisnuorille. Viikoittain työhöni kuuluvat erilaiset isosten ja nuorten iltatapahtumat sekä leirit ja retket. Yhteistyötä tehdään myös koulujen kanssa.

Minna Lekkermäki

Nuorisotyönohjaaja (virkavapaalla)

Virkavapaalla 1.2.-31.12.2022.

Marja Salo

Orionaukio 2 C, 2.krs.
16300 Orimattila

Teen työtä kouluikäisten tyttöjen ja poikien parissa. Vastuullani on harrastekerhot, kuten kokkikerho jne. ja kerhonohjaajat. Työnkuvaani kuuluu myös leirityö, esim. telttaleirit sekä osallistuminen rippikoulu- ja nuorisotyöhön.

Kouluyhteistyö on erittäin tärkeä osa työtäni.

Johan Savola

Seurakuntapastori (vs.)

Tervehdys!

Olen Johan Savola. Tehtäväni seurakunnassa on vastata nuorisotyön työalasta sekä rippikoulujen koordinoinnista. Sen lisäksi tykkään tuottaa videoita. Viikkovapaani ovat yleensä maanantai ja tiistai.

Esittelyvideoni on tässä.

Kirsti Torila

Nuoriso-ohjaaja
Orionaukio 2 C, 2.krs.
16300 Orimattila

Teen työtä kouluikäisten tyttöjen ja poikien kanssa. Pidän Ip-kerhoja kouluilla. Kouluyhteistyö on tärkeä osa työtäni. Valmistelen ja toteutan erilaisia leirejä kouluikäisille ja heidän perheilleen. Osallistun myös nuorisotyön muihin työtehtäviin.

Camilla Vuori

Nuorisotyönohjaaja (vs. 1.2.-31.12.2022)