Olemme sinua varten

Sinun asiasi on meille tärkeä, ota rohkeasti yhteyttä tai tule käymään.

Mikäli asiasi koskee häitä tai hautajaisia, ota ensisijaisesti yhteyttä kirkkoherranvirastoon tai Artjärvellä seurakuntatoimistoon. Kasteasioissa voit ottaa yhteyttä suoraan pappiinkin.  Tätäkin asiaa voi hoitaa myös viraston kautta.

Kirkkoherranvirasto palvelee ma-ti 12-15 ja ke-to 9-12. Toistaiseksi palvelemme ainoastaan puhelimitse ja sähköpostitse.

Puhelinpalvelu on suljettu kiirastorstaina 1.4.

Puhelin 03 874600, sähköpostiosoite orimattilanseurakunta@evl.fi.

Seurakuntatoimisto Artjärvellä palvelee ma-ke klo 10-12 ja to klo 15-17. Toistaiseksi ainoastaan puhelimitse tai sähköpostitse.

Puhelin 044 5509919, sähköpostiosoite artjarven.kappeliseurakunta@evl.fi.

Diakonian kirpputori (Pappilantie 1) on suljettu.

Orimattilan kirkkoherranvirasto (Orionaukio 2 C, 2. krs., 16300 Orimattila)

Virasto palvelee puhelimitse ma-ti 12-15 ja ke-to 9-12 sekä tarvittaessa sopimuksen mukaan. Puh. 03 874600 (HUOM! numerot 03 vaaditaan myös lankapuhelimesta soitettaessa). Seurakunnan sähköpostiosoite on orimattilanseurakunta@evl.fi.

Viraston aukioloajoissa on silloin tällöin yksittäisiä muutoksia esim. henkilöstön koulutuksen tai koko henkilöstöä koskevien kokousten takia. Tiedot poikkeavista aukioloajoista löytyvät kotisivulta.

Poikkeuksia kirkkoherranviraston aukioloajoissa:  Suljettu 1.4.2021.

Vallitsevan koronatilanteen takia palvelemme toistaiseksi ainoastaan puhelimitse ja sähköpostitse.

Artjärven kappeliseurakunnan seurakuntatoimisto (Kirkkotie 23, 16200 Artjärvi)

palvelee puhelimitse ma-ke klo 10-12, to klo 15-17, p. 044 550 9919, artjarven.kappeliseurakunta[at]evl.fi

Poikkeuksia seurakuntatoimiston aukioloajoissa:

Hautausmaan toimisto (Puistotie 10, 16300 Orimattila)

Hautausmaan toimistolla ei ole erillistä aukioloaikaa. Hautapaikka-asiat hoidetaan ensisijaisesti kirkkoherranvirastossa sen aukioloaikoina. Hautausmaihin ja hautoihin liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteyksissä hautausmaan työnjohtaja Markku Osoon numerossa 050 5220 367.

annakaisa.rantala[at]evl.fi

Orimattilan kirkon kappelin alttariveistos, jonka alla kaksi palavaa kynttilää alttaripöydällä.

Kirkkoherra, kirkkoneuvoston pj.
Orionaukio 2 C, 2.krs.
16300 Orimattila

Kirkkoherrana johdan seurakunnan toimintaa ja valvon seurakunnan kaikkea elämää ja työtä. Velvollisuutenani on vastata, että seurakunnassa asiat ovat kirkon tunnustuksen ja tehtävän mukaisia. Vastaan myös kirkkoherranviraston toiminnasta ja olen virkani puolesta kirkkoneuvoston puheenjohtaja.  Tehtävän hoidossa tarvitsen sekä henkilöstöä että luottamushenkilöitä, mutta myös seurakuntalaisia. Parhaiten minut tavoittaa sähköpostilla tai jättämällä soittopyynnön kännykkääni. Vapaapäiväni ovat yleensä viikonlopun tietämissä.