vauvakerhossa Orimattilassa

Vaippapöksyt saavat tulla - alle 3-vuotiaiden toiminta

Vauvakerho kokoontuu Vanhassa pappilassa kerhokausien aikana tiistaisin klo 14, kesto 1,5 tuntia. Kerhokausi noudattaa pääosin samaa rytmiä kuin koulujen lukuvuosi.
Vauvakerho on tarkoitettu vauvalle ja vanhemmalle/vanhemmille. Vietämme yhteistä aikaa sylikkäin vauvan kanssa lorutellen, laulellen ja elämää ihmetellen. Jaamme yhteisiä asioita kahvi- tai teekupin ääressä.

Taaperokahvila kokoontuu torstaisin klo 9.30-11.30. Kahvilassa on vapaata yhdessäoloa ja kahvittelua noin 0-2-vuotiaiden lasten perheille. Myös pienille sopivia toimintahetkiä ja kävijöiden ideoita toteutetaan.

Taaperokahvilan rinnalla toimii samanaikaisesti 2-vuotiaiden oma päiväkerho. Kerhoon ilmoittaudutaan nettisivujen kautta päiväkerholomakkeella. Päiväkerhossa 2-vuotiaat pääsevät harjoittelemaan ryhmässä toimimista ja aikuiset voivat kahvitella kahvilan puolella.

Vauva- ja taaperoperheille järjestetään myös kerran vuodessa oma kirkkohetki, leiripäivä sekä pienten kantrifestivaalit.

Laula vauvan kanssa

Vauvakerhon alkulauluna on körötteli kirkolle. Laulua lauletaan vauvan nimellä eli vauva-kohdassa lapsen nimi:

Körötteli kirkolle tänään meidän vauva, körötteli kirkolle tänään meidän vauva!

Vauvakerhon loppulaulu, lauletaan sylissä keinutellen:

Aa, aa allinlasta, pientä linnunpoikaa. Taivaan Isä sylissänsä kaikki vauvat hoitaa. Aa, aa allinlasta, pientä linnunpoikaa. Taivaan Isä sylissänsä kaikki meidät hoitaa.

vauvoja vauvakerhossa
16300 Orimattila

Toimin seurakunnassa lastenohjaajana. Työhöni kuuluu päiväkerhoja, alle 3-vuotiaiden toiminta; 2-vuotiaiden kerho, vauvakerho ja taaperokahvila sekä lisäksi lähetän onnittelukortit kaikille 1-4-vuotiaille.

16300 Orimattila

Toimin seurakunnassa lastenohjaajana ja työskentelen pääasiassa Vanhassa pappilassa. Työhöni kuuluu päiväkerho, perhekerho, avoin kirkkomuskari sekä alle 3-vuotiaiden toiminta; päiväkerho, vauvakerho ja taaperokahvila. Lisäksi kirjoittelen lapsityön kuukausikirjettä ja ylläpidän seurakunnan lasten ja perheiden Facebook-ryhmää.

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Artjärven kappeliseurakunta Orimattilan seurakunta