Lapsia ja vanhempia Orimattilan seurakunnan perhekerhossa.

Vaippapöksyt saavat tulla - toimintaa alle 3-vuotiaille sekä odottaville perheille

Vauvakerho

Vauvakerho kokoontuu torstaisin klo 14-15.30, osoitteessa Erkontie 20.
Vauvakerho toimii vertaisryhmänä vauvaperheille. Kerho on nimensä mukaisesti tarkoitettu vauvalle ja vanhemmalle/vanhemmille. Vauvan ei tarvitse olla perheen esikoinen. (Isompien sisarusten kanssa voi tulla perhekerhoon torstai aamupäivisin.) Odottavat perheet ovat myös tervetulleita.
Vietämme yhteistä aikaa sylikkäin vauvan kanssa lorutellen, laulellen ja elämää ihmetellen.

Kahvi-/teetarjoilu, vapaaehtoinen kahvimaksu kerätään ajankohdan mukaan, joko Yhteisvastuulle tai Kirkon ulkomaanavulle.

Vauvakerhon syyskausi 18.8.-9.12.2022. Kevätkausi 9.1. - 12.5.2023.
Huom! Vanhan pappilan remontin vuoksi, varhaiskasvatuksen toiminta on siirtynyt osoitteeseen Erkontie 20.

Muu toiminta vauva- ja taaperoperheille

Vauva- ja taaperoperheille järjestetään myös kerran vuodessa oma kirkkohetki, leiripäivä sekä pienten kantrifestivaalit. 2-vuotta täyttäneet pääsevät myös päiväkerhoon ilman vanhempaa, lisätietoja päiväkerhosivultaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Koko perheelle tarkoitettu perhekerhoLinkki avautuu uudessa välilehdessä kokoontuu kerran viikossa torstaiaamupäivisin.

Myös odottavat perheet ovat tervetulleita vauvakerhoon!

Laula vauvan kanssa

Vauvakerhon alkulauluna on Körötteli kirkolle. Laulua lauletaan vauvan nimellä eli vauva-kohdassa lapsen nimi:

Körötteli kirkolle tänään meidän vauva,
körötteli kirkolle tänään meidän vauva!

Vauvakerhon loppulaulu, lauletaan sylissä keinutellen:

Aa, aa allinlasta, pientä linnunpoikaa.
Taivaan Isä sylissänsä kaikki vauvat hoitaa.
Aa, aa allinlasta, pientä linnunpoikaa.
Taivaan Isä sylissänsä kaikki meidät hoitaa.

vauvoja vauvakerhossa

Orionaukio 2 C, 2.krs.
16300 Orimattila

Toimin seurakunnassa lastenohjaajana. Työhöni kuuluu kerhotyön lisäksi varhaiskasvatuksen tiedotus, mm. kirjoittelen varhaiskasvatuksen kuukausikirjettä ja ylläpidän seurakunnan lasten ja perheiden Facebook-sivua. Lisäksi hoidan yhteistyötä eri tahojen kanssa.

Varhaiskasvatuksen pappi
Orionaukio 2C, 2 krs.
16300 Orimattila

Jos puhelin ei tärppää, kuten näin liikkuvassa työssä ei usein tärppää, tekstiviestit tai Whatsapp tavoittavat oikein hyvin. Mailit luetaan työssä ollessa aktiivisesti.

Vastaan seurakunnassa varhaiskasvatuksen kysymyksistä, eli alle kouluikäisten lasten toiminnasta. Lisäksi teen pappien tapaan toimituksia ja kirkonmenoja. Seurakunnan tapahtumatoiminta yhteistyössä yhteisöjen ja järjestöjen kanssa on myös vastuullani.

Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Virkavapaalla toistaiseksi.

Hei kaikille!

Vastaan varhaiskasvatuksen työalasta yhdessä työparini Outi-papin kanssa. Otamme mieluusti vastaan toiveita ja unelmia, sekä myös ruusuja ja risuja, koskien seurakuntamme varhaiskasvatusta! Ole rohkeasti yhteydessä!

Minuun saat olla yhteydessä niin päiväkerhojen, avoimien kerhojen kuin moninaisten varhaiskasvatuksen tapahtumien asioissakin unohtamatta myöskään katsomuskasvatuksen yhteistyötä. Kiitos yhteistyöstänne, hyvät orimattilalaiset!