Kuvassa lapsia ja vanhempia Orimattilan seurakunnan perhekerhossa.

Vaippapöksyt saavat tulla - toimintaa alle 3-vuotiaille sekä odottaville perheille

Vauvakerho kokoontuu Vanhassa pappilassa kerhokausien aikana tiistaisin klo 14-15.30. Kerhokausi noudattaa pääosin samaa rytmiä kuin koulujen lukuvuosi.
Vauvakerho on tarkoitettu vauvalle ja vanhemmalle/vanhemmille. Vietämme yhteistä aikaa sylikkäin vauvan kanssa lorutellen, laulellen ja elämää ihmetellen. Odottavat perheet ovat myös tervetulleita. Jaamme yhteisiä asioita kahvi- tai teekupin ääressä.

Olan odottavat on uusi odottavien perheiden vertaisryhmä, joka kokoontuu syksyllä 2020 Vanhassa pappilassa 4.11. ja 2.12. klo 18-19. Tervetuloa mukaan tapaamaan muita odottajia! Lisätiedot neuvolasta, kotisivuiltamme sekä FB-sivuilta. Ei ennakkoilmoittautumista.

Taaperokahvila kokoontuu torstaisin klo 9.30-11.30. Kahvilassa on vapaata yhdessäoloa ja kahvittelua noin 0-2-vuotiaiden lasten perheille. Myös pienille sopivia toimintahetkiä ja kävijöiden ideoita toteutetaan.

Taaperokahvilan rinnalla toimii samanaikaisesti 2-vuotiaiden oma päiväkerho. Kerhoon ilmoittaudutaan nettisivujen kautta päiväkerholomakkeella. Päiväkerhossa 2-vuotiaat pääsevät harjoittelemaan ryhmässä toimimista ja aikuiset voivat kahvitella kahvilan puolella.

Vauva- ja taaperoperheille järjestetään myös kerran vuodessa oma kirkkohetki, leiripäivä sekä pienten kantrifestivaalit.

Laula vauvan kanssa

Vauvakerhon alkulauluna on Körötteli kirkolle. Laulua lauletaan vauvan nimellä eli vauva-kohdassa lapsen nimi:

Körötteli kirkolle tänään meidän vauva,
körötteli kirkolle tänään meidän vauva!

Vauvakerhon loppulaulu, lauletaan sylissä keinutellen:

Aa, aa allinlasta, pientä linnunpoikaa.
Taivaan Isä sylissänsä kaikki vauvat hoitaa.
Aa, aa allinlasta, pientä linnunpoikaa.
Taivaan Isä sylissänsä kaikki meidät hoitaa.

vauvoja vauvakerhossa

16300 Orimattila

Toimin seurakunnassa lastenohjaajana. Työhöni kuuluu päiväkerhoja, alle 3-vuotiaiden toiminta; 2-vuotiaiden kerho, vauvakerho ja taaperokahvila sekä lisäksi lähetän onnittelukortit kaikille 1-4-vuotiaille.

16300 Orimattila

Toimin seurakunnassa lastenohjaajana ja työskentelen pääasiassa Vanhassa pappilassa. Työhöni kuuluu mm. päiväkerhoja. Hoidan myös varhaiskasvatuksen tiedotusta yhdessä varhaiskasvatuksen ohjaajan kanssa, kirjoittelen kuukausikirjettä ja ylläpidän seurakunnan lasten ja perheiden Facebook-ryhmää.

Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Hei kaikille!

Vastaan varhaiskasvatuksen työalasta yhdessä työparini Outi-papin kanssa. Otamme mieluusti vastaan toiveita ja unelmia, sekä myös ruusuja ja risuja, koskien seurakuntamme varhaiskasvatusta! Ole rohkeasti yhteydessä!

Minuun saat olla yhteydessä niin päiväkerhojen, avoimien kerhojen kuin moninaisten varhaiskasvatuksen tapahtumien asioissakin unohtamatta myöskään katsomuskasvatuksen yhteistyötä. Kiitos yhteistyöstänne, hyvät orimattilalaiset!