vauvakerhossa Orimattilassa

Vaippapöksyt saavat tulla - alle 3-vuotiaiden toiminta

Vauvakerho kokoontuu Vanhassa pappilassa kerhokausien aikana tiistaisin klo 14, kesto 1,5 tuntia. Kerhokausi noudattaa pääosin samaa rytmiä kuin koulujen lukuvuosi.
Vauvakerho on tarkoitettu vauvalle ja vanhemmalle/vanhemmille. Vietämme yhteistä aikaa sylikkäin vauvan kanssa lorutellen, laulellen ja elämää ihmetellen. Jaamme yhteisiä asioita kahvi- tai teekupin ääressä.

Taaperokahvila kokoontuu torstaisin klo 9.30-11. Kahvilassa on vapaata yhdessäoloa ja kahvittelua noin 0-2vuotiaiden lasten perheille. Myös pienille sopivia toimintahetkiä ja kävijöiden ideoita toteutetaan.

Taaperokahvilan rinnalla toimii samanaikaisesti 2-vuotiaiden oma päiväkerho. Kerhoon ilmoittaudutaan nettisivujen kautta päiväkerholomakkeella. Päiväkerhossa 2-vuotiaat pääsevät harjoittelemaan ryhmässä toimimista ja aikuiset voivat kahvitella kahvilan puolella.

Vauva- ja taaperoperheille järjestetään myös kerran vuodessa oma kirkkohetki, leiripäivä sekä pienten kantrifestivaalit.

Laula vauvan kanssa

Körötteli kirkolle tänään meidän vauva, körötteli kirkolle tänään meidän vauva!

Vauvakerhon alkulaulu, lauletaan vauvan nimellä eli vauva-kohdassa lapsen nimi.

Aa, aa allinlasta, pientä linnunpoikaa. Taivaan Isä sylissänsä kaikki vauvat hoitaa. Aa, aa allinlasta, pientä linnunpoikaa. Taivaan Isä sylissänsä kaikki meidät hoitaa.

Vauvakerhon loppulaulu, lauletaan sylissä keinutellen.

vauvoja vauvakerhossa
16300 Orimattila

Toimin seurakunnassa lastenohjaajana. Työhöni kuuluu päiväkerhoja, alle 3-vuotiaiden toiminta; 2-vuotiaiden kerho, vauvakerho ja taaperokahvila sekä lisäksi lähetän onnittelukortit kaikille 1-4-vuotiaille.

16300 Orimattila

Toimin seurakunnassa lastenohjaajana ja työskentelen pääasiassa Vanhassa pappilassa. Työhöni kuuluu päiväkerho, perhekerho, avoin kirkkomuskari sekä alle 3-vuotiaiden toiminta; päiväkerho, vauvakerho ja taaperokahvila. Lisäksi kirjoittelen lapsityön kuukausikirjettä ja ylläpidän seurakunnan lasten ja perheiden Facebook-ryhmää.

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Artjärven kappeliseurakunta Orimattilan seurakunta