Yhteystietojen haku

Voit hakea henkilön nimellä tai selata yhteystietolistaa. Voit myös selata yhteystietolistaa alla olevien aakkoslinkkien avulla. Klikkaamalla kirjainta pääset yhteystietolistassa kirjainta vastaavien sukunimien kohdalle.

L P R S

Milla-Maria Liikala

Artjärven kappeliseurakunta

Teija Peltola

Diakonissa
16300 Orimattila

Päävastuualueenani on diakonian vapaaehtoistoiminta.

Vastaan vapaaehtoisvoimin toimivasta ”Anninkammari" -kahvilasta ja diakonian kirpputorista sekä ystävä-, avustaja- ja saattaja-apua tarjoavasta ”Lähiapu”-toiminnasta. Kotikäyntityö ja yleinen diakoniatyö kuuluvat myös työtehtäviini. Minut tavoittaa sähköpostitse ja puhelimitse.

Hannu Rantala

Kappalainen
16300 Orimattila

Pappina saan olla mukana elämän isoissa vaiheissa, kastejuhlissa, rippikouluissa, häissä ja hautajaisissa. Käyn säännöllisesti Varvikossa, Kanervassa, Mallusjoen lepokodilla ja Orimattilan lepokodilla sekä tarvittaessa terveysaseman osastolla tapaamassa ihmisiä. Vastaan seurakunnan diakoniatyöstä, jonka käytännön tehtäviä diakoniatyöntekijät hoitavat. Rakkaassa ja kaikuisassa kotikirkossamme äänen kuuluvuuden kehittäminen on intohimoni, ja olemme päässeet jo hyvälle tasolle sekä puhe- että musiikkiäänentoistossa.

Leena Savolainen

Diakonissa
16300 Orimattila

Vastuualueinani ovat vanhus-, mielenterveys- ja kehitysvammaistyö sekä diakonian kirpputorin vapaaehtoistoiminta. Ohjaan vanhustenkerhoja, mielenterveyskuntoutujille suunnattua Kohtaamispaikka-ryhmää ja satunnaisemmin myös Senioripysäkki-ryhmiä. Kehitysvammaisten hartaudet ja kirkkopyhät kuuluvat myös toimenkuvaani. Teen toivottaessa kotikäyntejä. Jos haluat keskustella luottamuksellisesti asioistasi tai kaipaat sielunhoidollista apua, ota rohkeasti yhteyttä.