Yhteystietojen haku

Voit hakea henkilön nimellä tai selata yhteystietolistaa. Voit myös selata yhteystietolistaa alla olevien aakkoslinkkien avulla. Klikkaamalla kirjainta pääset yhteystietolistassa kirjainta vastaavien sukunimien kohdalle.

H K

Rita Honti

Orionaukio 2 C, 2.krs.
16300 Orimattila

Vastaan musiikista seurakunnan jumalanpalveluksissa sekä muissa kirkollisissa toimituksissa ja seurakunnan tilaisuuksissa. Opetan rippikoulussa, hoidan musiikkikasvatustyötä ja edistän musiikin käyttöä seurakunnan eri toiminnoissa. Vastaan myös seurakunnan soittimien hoidosta ja huollosta.

Miia Kettunen

Orionaukio 2 C, 2.krs.
16300 Orimattila

Martti Kuittinen

Kanttori, Artjärvi
Artjärven kappeliseurakunta
Kirkkotie 23
16200 Artjärvi

Toimin Orimattilan seurakunnan, Artjärven kappelin kanttorina. Orimattilan seurakunnan kanttoreiden yhteisenä työnäkynä on palvella seurakuntalaisia tasokkaalla ja monipuolisella musiikilla.