Värikäs kuva lähetysnäyttelyn tavaroista

Lähetyksen asialla pienryhmässä

Orimattilan seurakunnassa toimii yhteensä kolme lähetyspiiriä eri puolilla pitäjää.  Ne ovat Anninkammarin piiri, Tietävälä-Pakaan piiri ja Kenian piiri.

Piireissä kuulemme uutisia maailmalta ja omilta nimikkoläheteiltä. Kahvitellaan ja vaihdetaan ajankohtaisia kuulumisia. Hartaushetken lisäksi laulamme yhdessä. Piirit kokoontuvat useimmiten kodeissa, toisinaan myös Anninkammarilla, os. Erkontie 26. Paikka ja piirien kokoontumisajat ilmoitetaan paikallislehtien seurakunnan kirkollisten palstalla torstaisin. Anninkammarin lähetyspiirit klo 13.30 kerran kuussa torstaisin. Yhteyshenkilönä marja.huuhtanen[at]evl.fi, 050 5632 295.

Lähetyssihteeri
16300 Orimattila

Päävastuualueenani ovat lähetys- ja tiedotussihteerin tehtävät.

Lähetyssihteerinä hoidan erilaisten lähetysaiheisten tilaisuuksien käytännön järjestelyjä, koordinoin Lähetyspuodin ja lähetyksen vapaaehtoisten toimintaa sekä toimin lähetyspiirien yhteyshenkilönä. Välitän tietoa nimikkolähettien työstä seurakuntalaisille. Hoidan myös lähetystyöhön liittyviä toimisto- ja hallinnollisia tehtäviä.

Tiedotussihteerin tehtäviini kuuluu seurakunnan verkkosivujen päivittäminen ja suunnittelu, esitteiden, tapahtumatiedotteiden ja mainosten tuottaminen sekä muut tiedotukseen liittyvät toimisto- ja hallinnolliset tehtävät.