Lapsi sytyttää kynttilän, äiti katselee taustalla.

Koko perhe kerhoon

Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikenikäiset aikuiset ja lapset. Niihin ei ole ikärajaa tai ilmoittautumista, mutta lapset voivat osallistua vain aikuisen seurassa.

Kerhoissa on  yhteinen hartaushetki, jossa opettelemme yhdessäoloa, hiljentymistä, lauluja ja leikkejä. Toivomme, että vanhemmat elävät mukana tässä hetkessä lastensa kanssa. Aikaa on reilusti myös vapaalle leikille, kahvittelulle ja rupattelulle.

Perhekerhoissa on kahvi-/teetarjoilu pienen syötävän kera, vapaaehtoinen tarjoilumaksu ajankohdan mukaan, joko YhteisvastuulleLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai Kirkon ulkomaanavulleLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Perhekerhon päätteeksi kaikki kokoontuvat yhteiseen lauluhetkeen. Kerhokerta kestää 1,5-tuntia. Kerhon aikana lapset ovat vanhempien vastuulla. Kerhokausi noudattelee paljolti koulujen lukuvuotta.

Varhaiskasvatuksen kevätkausi 10.1. - 13.5.2022.

Seuraa ilmoittelua seurakunnan kotisivuilla sekä FacebookLinkki avautuu uudessa välilehdessä- ja InstagramLinkki avautuu uudessa välilehdessä-tileillämme.

Perhekerhojen ajat ja paikat

Joka viikko kokoontuvat perhekerhot kevät 2022:

Torstaisin Vanhassa pappilassa alk. 10.2.2022

klo 9.30-11 Perhekerho

klo 14-15.30 Vauvakerho

Toimintaa perheille Artjärvellä

Torstai-iltaisin klo 17.30-19.30:

10.2. Puuhapaja

17.2. Perheilta

24.2. Perheilta

10.3. Puuhapaja

17.3. Perheilta

24.3. Perheilta

31.3. Perheilta

su 10.4. Palmusunnuntain perhemessu klo 15

21.4. Puuhapaja

28.4. Perheilta

5.5. Perheilta

Perheillat on tarkoitettuja koko perheelle yhdessä. Illassa on yhteinen hartaushetki, yhdessäoloa, lauluja ja leikkiä.

Puuhapajat on kaikenikäisten yhteisiä iltoja, joissa on touhua ja hiljentymistä sekä yhteinen iltapala.

Lisätietoja Artjärven toiminnasta saat kappeliseurakunnan kotisivuilta: https://www.orimattilanseurakunta.fi/artjarven-kappeliseurakunta

Kuvassa lapsia ja vanhempia perhekerhossa.

Varhaiskasvatuksen pappi
Orionaukio 2C, 2 krs.
16300 Orimattila

Jos puhelin ei tärppää, kuten näin liikkuvassa työssä ei usein tärppää, tekstiviestit tai Whatsapp tavoittavat oikein hyvin. Mailit luetaan työssä ollessa aktiivisesti.

Vastaan seurakunnassa varhaiskasvatuksen kysymyksistä, eli alle kouluikäisten lasten toiminnasta. Lisäksi teen pappien tapaan toimituksia ja kirkonmenoja. Seurakunnan tapahtumatoiminta yhteistyössä yhteisöjen ja järjestöjen kanssa on myös vastuullani.

Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Virkavapaalla toistaiseksi.

Hei kaikille!

Vastaan varhaiskasvatuksen työalasta yhdessä työparini Outi-papin kanssa. Otamme mieluusti vastaan toiveita ja unelmia, sekä myös ruusuja ja risuja, koskien seurakuntamme varhaiskasvatusta! Ole rohkeasti yhteydessä!

Minuun saat olla yhteydessä niin päiväkerhojen, avoimien kerhojen kuin moninaisten varhaiskasvatuksen tapahtumien asioissakin unohtamatta myöskään katsomuskasvatuksen yhteistyötä. Kiitos yhteistyöstänne, hyvät orimattilalaiset!