Lapsi sytyttää kynttilän, äiti katselee taustalla

Koko perhe kerhoon

Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikenikäiset aikuiset ja lapset. Niihin ei ole ikärajaa tai ilmoittautumista, mutta lapset voivat osallistua vain aikuisen seurassa.

Kerhoissa on  yhteinen hartaushetki, jossa opettelemme yhdessäoloa, hiljentymistä, lauluja ja leikkejä. Toivomme, että vanhemmat elävät mukana tässä hetkessä lastensa kanssa. Aikaa on reilusti myös vapaalle leikille ja rupattelulle. Perhekerhoissa lapsilla on eväshetki ja aikuisille on kahvi / tee tarjoilu, josta kerätään vapaaehtoinen maksu.  Perhekerhon päätteeksi kaikki kokoontuvat yhteiseen loppupiiriin. Kerhon aikana lapset ovat vanhempien vastuulla.

Syksyllä 2018 uutena toimintamuotona aloitettu avoin kirkkomuskari jatkuu edelleen. Kirkkomuskari pidetään kerran kuukaudessa tiistaisin Orimattilan kirkossa klo 9.30. Muskarihetki on puolisen tuntia kestävä musiikillinen tuokio, jonka jälkeen siirrytään Vanhaan pappilaan kahvittelemaan ja leikkimään perhekerhon tapaan. Hetket ovat maksuttomia ja avoimia kaikille.

Taaperokahvila torstaisin on vapaata yhdessäoloa ja kahvittelua noin 0-2-vuotiaiden lasten perheille. Myös pienille sopivia toimintahetkiä ja kävijöiden ideoita toteutetaan.

Kerhokerta kestää 1,5-2 tuntia. Kerhokausi noudattelee paljolti koulujen lukuvuotta.

Seuraa ilmoittelua seurakunnan kotisivuilla ja Facebookissa.

Perhekerhojen ajat ja paikat

Joka viikko kokoontuvat perhekerhot syksyllä 2020:

Ma 9.30-11.30 Pennalan koululla (Lankilantie 76, 16320 Pennala)

Ti 9.30-11.30 Vanhassa pappilassa (Pappilantie 1, 16300 Orimattila) *

* Perhekerho alkaa klo 9.30 avoimella kirkkomuskarihetkellä Orimattilan kirkossa kerran kuukaudessa

Ti 14.00-15.30 Vauvakerho ensimmäisen lapsen vanhemmille Vanhassa pappilassa

To 9.30-11.30 Taaperokahvila Vanhassa pappilassa

Artjärven toiminta syksyllä 2020

Tiistaisin Artjärven seurakuntakodilla (Kirkkotie 23, 16200 Artjärvi):

1.9. Perheilta
8.9. Perheilta
15.9. Puuhapaja
22.9. Perheilta
29.9. Kaakaoilta

6.10. Perheilta
13.10. Puuhapaja
27.10. Kaakaoilta

3.11. Perheilta
10.11. Puuhapaja
17.11. Perheilta
24.11. Kaakaoilta

1.12. Perheilta
8.12. Perheilta

perhekerhossa
Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Orionaukio 2 C, 2.krs.
16300 Orimattila

Hei kaikille!

Vastaan varhaiskasvatuksen työalasta yhdessä työparini Outi-papin kanssa. Otamme mieluusti vastaan toiveita ja unelmia, sekä myös ruusuja ja risuja, koskien seurakuntamme varhaiskasvatusta! Ole rohkeasti yhteydessä!

Minuun saat olla yhteydessä niin päiväkerhojen, avoimien kerhojen kuin moninaisten varhaiskasvatuksen tapahtumien asioissakin unohtamatta myöskään katsomuskasvatuksen yhteistyötä. Kiitos yhteistyöstänne, hyvät orimattilalaiset!