Lapsi sytyttää kynttilän, äiti katselee taustalla.

Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikenikäiset aikuiset ja lapset eikä osallistuminen edellytä ilmoittautumista. Lapset voivat osallistua vain aikuisen seurassa.

Kerhossa on yhteinen hartaushetki, jossa opettelemme yhdessäoloa, hiljentymistä, lauluja ja leikkejä. Toivomme, että vanhemmat elävät mukana tässä hetkessä lastensa kanssa. Aikaa on reilusti myös vapaalle leikille, kahvittelulle ja rupattelulle.

Perhekerhossa on kahvi-/teetarjoilu voileivän kera, vapaaehtoinen kahvimaksu kerätään ajankohdan mukaan, joko YhteisvastuulleLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai Kirkon ulkomaanavulleLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Perhekerhon päätteeksi kaikki kokoontuvat yhteiseen lauluhetkeen. Kerhokerta kestää 1,5-2 tuntia. Kerhon aikana lapset ovat vanhempien vastuulla. Kerhokausi noudattelee paljolti koulujen lukuvuotta.

Kerhojen kevätkausi 17.5.2024 asti.

Varhaiskasvatuksen säännöllinen kerhotoiminta on kesälomalla 11.8.2024 asti.

Seuraa ilmoittelua seurakunnan kotisivuilla sekä FacebookLinkki avautuu uudessa välilehdessä- ja InstagramLinkki avautuu uudessa välilehdessä-tileillämme.

Perhekerhojen ajat ja paikat

Kevään 2024 perhekerhot:

Torstaisin seurakuntakodin yläsalissa, Kirkkopuisto 1:

klo 9.30-11.30 Perhekerho

klo 14-15.30 Vauvakerho

Toimintaa perheille Artjärvellä

Artjärven perhekerho kutsuu tervetulleeksi keväällä 2024 tiistaisin 16.1., 30.1., 13.2., 12.3., 9.4., 23.4. ja 7.5. Artjärven seurakuntakodille 10-11.30!

Lisätietoja Artjärven toiminnasta saat kappeliseurakunnan kotisivuilta: https://www.orimattilanseurakunta.fi/artjarven-kappeliseurakunta

Kuvassa lapsia ja vanhempia perhekerhossa.

Varhaiskasvatuksen ohjaaja (31.7. asti)
Orionaukio 2 C, 2.krs
16300 Orimattila

Tavoitettavissa 20.6. asti.

Varhaiskasvatuksen pappi
Orionaukio 2C, 2 krs.
16300 Orimattila

Jos puhelin ei tärppää, niin tekstiviestit tai Whatsapp tavoittavat oikein hyvin. Jätä viesti niin asia etenee.

Vastaan seurakunnassa varhaiskasvatuksen kysymyksistä, eli alle kouluikäisten lasten toiminnasta. Lisäksi teen pappien tapaan toimituksia ja kirkonmenoja. Seurakunnan tapahtumatoiminta yhteistyössä yhteisöjen ja järjestöjen kanssa on myös vastuullani, joten ota rohkeasti yhteyttä, jotta voisimme järjestää yhdessä jotakin mukavaa ja hyvää!