Lapsi sytyttää kynttilän, äiti katselee taustalla.

Koko perhe kerhoon

Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikenikäiset aikuiset ja lapset. Niihin ei ole ikärajaa tai ilmoittautumista, mutta lapset voivat osallistua vain aikuisen seurassa.

Kerhoissa on  yhteinen hartaushetki, jossa opettelemme yhdessäoloa, hiljentymistä, lauluja ja leikkejä. Toivomme, että vanhemmat elävät mukana tässä hetkessä lastensa kanssa. Aikaa on reilusti myös vapaalle leikille ja rupattelulle. Perhekerhoissa lapsilla on eväshetki ja aikuisille on kahvi / tee tarjoilu, josta kerätään vapaaehtoinen maksu.  Perhekerhon päätteeksi kaikki kokoontuvat yhteiseen loppupiiriin. Kerhon aikana lapset ovat vanhempien vastuulla.

Kerhokerta kestää 1,5-2 tuntia. Kerhokausi noudattelee paljolti koulujen lukuvuotta.

Syyskausi alkaa 16.8.2021.

Seuraa ilmoittelua seurakunnan kotisivuilla ja Facebook-ryhmässämme.

Tule toimintaan vain täysin terveenä. Jää kotiin, mikäli sinulla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

Perhekerhojen ajat ja paikat

Joka viikko kokoontuvat perhekerhot:

Syksyn 2021 perhekerhojen ajat ja paikat ilmoitetaan mahdollisimman pian.

Toimintaa perheille

Perheillat on tarkoitettuja koko perheelle yhdessä. Illassa on yhteinen hartaushetki, yhdessäoloa, lauluja ja leikkiä.
Puuhaillat on kaikenikäisten yhteisiä iltoja, joissa on touhua ja hiljentymistä sekä yhteinen iltapala.
Kaakaoillat on suunnattu erityisesti kouluikäisille. Illan ohjelmassa on mukavaa yhdessäoloa, pelailua, elokuvia yms. Lopuksi yhteinen iltapala.

Lisätietoja Artjärven toiminnasta saat kappeliseurakunnan kotisivuilta: https://www.orimattilanseurakunta.fi/artjarven-kappeliseurakunta

Kuvassa lapsia ja vanhempia perhekerhossa.

Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Virkavapaalla toistaiseksi.

Hei kaikille!

Vastaan varhaiskasvatuksen työalasta yhdessä työparini Outi-papin kanssa. Otamme mieluusti vastaan toiveita ja unelmia, sekä myös ruusuja ja risuja, koskien seurakuntamme varhaiskasvatusta! Ole rohkeasti yhteydessä!

Minuun saat olla yhteydessä niin päiväkerhojen, avoimien kerhojen kuin moninaisten varhaiskasvatuksen tapahtumien asioissakin unohtamatta myöskään katsomuskasvatuksen yhteistyötä. Kiitos yhteistyöstänne, hyvät orimattilalaiset!