Lapsi sytyttää kynttilän, äiti katselee taustalla.

Koko perhe kerhoon

Varhaiskasvatuksen kokoava toiminta tauolla 16.5.2021 saakka korona-tilanteen takia.

Lasten, nuorten ja perheiden osalta kokeillaan kokoontumisrajoitukset huomioivia etukäteisilmoittautumiseen perustuvia yksittäistilanteita maaliskuussa. Lisätietoja näistä myöhemmin.

Lisätiedot Varhaiskasvatuksen ohjaaja Sirkkuliina Laxén p. 050 3399 135 tai sirkkuliina.laxen@evl.fi

(Päivitetty 22.4.2021)

Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikenikäiset aikuiset ja lapset. Niihin ei ole ikärajaa tai ilmoittautumista, mutta lapset voivat osallistua vain aikuisen seurassa.

Kerhoissa on  yhteinen hartaushetki, jossa opettelemme yhdessäoloa, hiljentymistä, lauluja ja leikkejä. Toivomme, että vanhemmat elävät mukana tässä hetkessä lastensa kanssa. Aikaa on reilusti myös vapaalle leikille ja rupattelulle. Perhekerhoissa lapsilla on eväshetki ja aikuisille on kahvi / tee tarjoilu, josta kerätään vapaaehtoinen maksu.  Perhekerhon päätteeksi kaikki kokoontuvat yhteiseen loppupiiriin. Kerhon aikana lapset ovat vanhempien vastuulla.

Syksyllä 2018 uutena toimintamuotona aloitettu avoin kirkkomuskari jatkuu edelleen. Kirkkomuskari pidetään kerran kuukaudessa tiistaisin Orimattilan kirkossa klo 9.30. Muskarihetki on puolisen tuntia kestävä musiikillinen tuokio, jonka jälkeen siirrytään Vanhaan pappilaan kahvittelemaan ja leikkimään perhekerhon tapaan. Hetket ovat maksuttomia ja avoimia kaikille.

Taaperokahvila torstaisin on vapaata yhdessäoloa ja kahvittelua noin 0-2-vuotiaiden lasten perheille. Myös pienille sopivia toimintahetkiä ja kävijöiden ideoita toteutetaan.

Kerhokerta kestää 1,5-2 tuntia. Kerhokausi noudattelee paljolti koulujen lukuvuotta.

Seuraa ilmoittelua seurakunnan kotisivuilla ja Facebook-ryhmässämme.

Tule toimintaan vain täysin terveenä. Jää kotiin, mikäli sinulla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

Perhekerhojen ajat ja paikat

Joka viikko kokoontuvat perhekerhot:

Ma 9.30-11.30 Pennalan koululla (Lankilantie 76, 16320 Pennala)

Ti 9.30-11.30 Vanhassa pappilassa (Pappilantie 1, 16300 Orimattila)

Ti 14.00-15.30 Vauvakerho ensimmäisen lapsen vanhemmille Vanhassa pappilassa

To 9.30-11.30 Taaperokahvila Vanhassa pappilassa

Toimintaa perheille

Perheillat on tarkoitettuja koko perheelle yhdessä. Illassa on yhteinen hartaushetki, yhdessäoloa, lauluja ja leikkiä.
Puuhaillat on kaikenikäisten yhteisiä iltoja, joissa on touhua ja hiljentymistä sekä yhteinen iltapala.
Kaakaoillat on suunnattu erityisesti kouluikäisille. Illan ohjelmassa on mukavaa yhdessäoloa, pelailua, elokuvia yms. Lopuksi yhteinen iltapala.

Lisätietoja Artjärven toiminnasta saat kappeliseurakunnan kotisivuilta: https://www.orimattilanseurakunta.fi/artjarven-kappeliseurakunta

Kuvassa lapsia ja vanhempia perhekerhossa.

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Orionaukio 2 C, 2.krs.
16300 Orimattila

Hei kaikille!

Vastaan varhaiskasvatuksen työalasta yhdessä työparini Outi-papin kanssa. Otamme mieluusti vastaan toiveita ja unelmia, sekä myös ruusuja ja risuja, koskien seurakuntamme varhaiskasvatusta! Ole rohkeasti yhteydessä!

Minuun saat olla yhteydessä niin päiväkerhojen, avoimien kerhojen kuin moninaisten varhaiskasvatuksen tapahtumien asioissakin unohtamatta myöskään katsomuskasvatuksen yhteistyötä. Kiitos yhteistyöstänne, hyvät orimattilalaiset!