Lapsi sytyttää kynttilän, äiti katselee taustalla.

Koko perhe kerhoon

Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikenikäiset aikuiset ja lapset. Niihin ei ole ikärajaa tai ilmoittautumista, mutta lapset voivat osallistua vain aikuisen seurassa.

Kerhossa on yhteinen hartaushetki, jossa opettelemme yhdessäoloa, hiljentymistä, lauluja ja leikkejä. Toivomme, että vanhemmat elävät mukana tässä hetkessä lastensa kanssa. Aikaa on reilusti myös vapaalle leikille, kahvittelulle ja rupattelulle.

Perhekerhossa on kahvi-/teetarjoilu, vapaaehtoinen kahvimaksu kerätään ajankohdan mukaan, joko YhteisvastuulleLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai Kirkon ulkomaanavulleLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Perhekerhon päätteeksi kaikki kokoontuvat yhteiseen lauluhetkeen. Kerhokerta kestää 2 tuntia. Kerhon aikana lapset ovat vanhempien vastuulla. Kerhokausi noudattelee paljolti koulujen lukuvuotta.

Perhekerhon syyskausi 18.8. - 9.12.2022. Kevätkausi 9.1. - 12.5.2023.

Huom! Vanhan pappilan remontin vuoksi, varhaiskasvatuksen toiminta on siirtynyt osoitteeseen Erkontie 20.

Seuraa ilmoittelua seurakunnan kotisivuilla sekä FacebookLinkki avautuu uudessa välilehdessä- ja InstagramLinkki avautuu uudessa välilehdessä-tileillämme.

Perhekerhojen ajat ja paikat

Joka viikko kokoontuvat perhekerhot syksyllä 2022, alkaen 18.8.:

Torstaisin os. Erkontie 20:

klo 9.30-11.30 Perhekerho

klo 14-15.30 Vauvakerho

Toimintaa perheille Artjärvellä

Lisätietoja Artjärven toiminnasta saat kappeliseurakunnan kotisivuilta: https://www.orimattilanseurakunta.fi/artjarven-kappeliseurakunta

Kuvassa lapsia ja vanhempia perhekerhossa.

Varhaiskasvatuksen pappi
Orionaukio 2C, 2 krs.
16300 Orimattila

Jos puhelin ei tärppää, kuten näin liikkuvassa työssä ei usein tärppää, tekstiviestit tai Whatsapp tavoittavat oikein hyvin. Mailit luetaan työssä ollessa aktiivisesti.

Vastaan seurakunnassa varhaiskasvatuksen kysymyksistä, eli alle kouluikäisten lasten toiminnasta. Lisäksi teen pappien tapaan toimituksia ja kirkonmenoja. Seurakunnan tapahtumatoiminta yhteistyössä yhteisöjen ja järjestöjen kanssa on myös vastuullani.

Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Virkavapaalla toistaiseksi.

Hei kaikille!

Vastaan varhaiskasvatuksen työalasta yhdessä työparini Outi-papin kanssa. Otamme mieluusti vastaan toiveita ja unelmia, sekä myös ruusuja ja risuja, koskien seurakuntamme varhaiskasvatusta! Ole rohkeasti yhteydessä!

Minuun saat olla yhteydessä niin päiväkerhojen, avoimien kerhojen kuin moninaisten varhaiskasvatuksen tapahtumien asioissakin unohtamatta myöskään katsomuskasvatuksen yhteistyötä. Kiitos yhteistyöstänne, hyvät orimattilalaiset!