Lapsi sytyttää kynttilän, äiti katselee taustalla.

Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikenikäiset aikuiset ja lapset eikä osallistuminen edellytä ilmoittautumista. Lapset voivat osallistua vain aikuisen seurassa.

 

Kerhossa on yhteinen hartaushetki, jossa opettelemme yhdessäoloa, hiljentymistä, lauluja ja leikkejä. Toivomme, että vanhemmat elävät mukana tässä hetkessä lastensa kanssa. Aikaa on reilusti myös vapaalle leikille, kahvittelulle ja rupattelulle.

Perhekerhossa on kahvi-/teetarjoilu voileivän kera, vapaaehtoinen kahvimaksu kerätään ajankohdan mukaan, joko YhteisvastuulleLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai Kirkon ulkomaanavulleLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Perhekerhon päätteeksi kaikki kokoontuvat yhteiseen lauluhetkeen. Kerhokerta kestää 1,5-2 tuntia. Kerhon aikana lapset ovat vanhempien vastuulla. Kerhokausi noudattelee paljolti koulujen lukuvuotta. 

 

Kerhot lomalla talvilomaviikolla 9. 

Seuraa ilmoittelua seurakunnan kotisivuilla sekä FacebookLinkki avautuu uudessa välilehdessä- ja InstagramLinkki avautuu uudessa välilehdessä-tileillämme.

 

Perhekerhojen ajat ja paikat

Kevään 2024 perhekerhot:

Torstaisin seurakuntakodin yläsalissa, Kirkkopuisto 1:

klo 9.30-11.30 Perhekerho 

klo 14-15.30 Vauvakerho 

 

Toimintaa perheille Artjärvellä

Artjärven perhekerho kutsuu tervetulleeksi keväällä 2024 tiistaisin 16.1., 30.1., 13.2., 12.3., 9.4., 23.4. ja 7.5. Artjärven seurakuntakodille 10-11.30!  

 

Lisätietoja Artjärven toiminnasta saat kappeliseurakunnan kotisivuilta: https://www.orimattilanseurakunta.fi/artjarven-kappeliseurakunta

Kuvassa lapsia ja vanhempia perhekerhossa.

Ota yhteyttä

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Orionaukio 2 C, 2.krs
16300 Orimattila

Työpäiväni ovat pääsääntöisesti maanantai-perjantai.

Hei kaikille! 

Vastaan varhaiskasvatuksen työalasta yhdessä työparini Veikko-papin kanssa. Otamme mieluusti vastaan toiveita ja unelmia, sekä myös ruusuja ja risuja, koskien seurakuntamme varhaiskasvatusta! Ole rohkeasti yhteydessä! 

Minuun saat olla yhteydessä niin päiväkerhojen, avoimien kerhojen kuin moninaisten varhaiskasvatuksen tapahtumien asioissakin unohtamatta myöskään katsomuskasvatuksen yhteistyötä. Kiitos yhteistyöstänne, hyvät orimattilalaiset! 

Varhaiskasvatuksen pappi
Orimattilan seurakunta
Orionaukio 2C, 2 krs.
16300 Orimattila

Jos puhelin ei tärppää, niin tekstiviestit tai Whatsapp tavoittavat oikein hyvin. Jätä viesti niin asia etenee.

Vastaan seurakunnassa varhaiskasvatuksen kysymyksistä, eli alle kouluikäisten lasten toiminnasta. Lisäksi teen pappien tapaan toimituksia ja kirkonmenoja. Seurakunnan tapahtumatoiminta yhteistyössä yhteisöjen ja järjestöjen kanssa on myös vastuullani, joten ota rohkeasti yhteyttä, jotta voisimme järjestää yhdessä jotakin mukavaa ja hyvää!