Kuvassa nuoret sytyttävät kynttilän.

Nuortenillat perjantaisin seurakuntakodilla

Nuortenilloissa noin joka toinen viikko vietetään iltaa porukalla: leikitään, lauletaan, syödään sekä puuhataan illasta riippuen jotain yhdessä. Ilta päättyy hartauteen. Nuorteniltoihin ovat tervetulleita rippikouluaan käyvät ja sitä vanhemmat nuoret. Joka toinen nuortenilta alkaa raamiksella klo 17-18, jonka jälkeen ilta jatkuu normaalisti klo 20 saakka. Raamiksessa tutustutaan johonkin raamatuntekstiin yhdessä sen merkitystä ja heränneitä ajatuksia pohdiskellen ja keskustellen.

Isoskoulutus torstaisin seurakuntakodilla

Isoskoulutus pitää sisällään noin joka toinen torstai pidettävät isoskoulutusillat sekä iskoleirit. Isoskoulutuksessa harjoitellaan monenlaisia isostaitoja ryhmänohjaamisesta sketsinvetoon, tutustutaan Raamattuun, uskonasioihin ja toisiin isosiin. Leirit on tarkoitettu erityisesti isoskoulutukseen ilmoittautuneille, mutta mukaan voit tulla vaikka et isoseksi tahtoisikaan!  Ensimmäinen isko-ilta pidetään torstaina 2.9. klo 17-18.30 seurakuntakodilla.

TERVETULOA MUKAAN!

Ilmoittaudu tästä isoskoulutukseen!

Nuorten joulujuhla

Niin uskomatonta kuin se onkin, joulu on jo aivan ovella! Tänä vuonna kokoonnutaan juhlimaan joulua ja päättyvää vuotta yhdessä seurakuntakodille torstaina 2.12.2021 isoskoulutusillan paikalla. Luvassa on taatusti hyvää ruokaa, yhdessäoloa, jouluista ohjelmaa ja yhteinen hartaushetki. Ruokailun vuoksi tarvitsemme sitovan ilmoittautumisen sunnuntaihin 28.11. mennessä.

Olisitko innostunut valmistelemaan iltaan jotakin ohjelmaa yksin tai yhdessä kaverin kanssa? Jouluinen tietovisa, sketsi, laululeikki tai ihan mitä vaan! Laita wapissa viestiä Minnalle, jos ideoita ja intoa on!

Perinteisesti meidän nuorten joulujuhlaa on juhlittu tonttulakit päässä! *<:) Ja halutessaan saa pukeutua juhlavasti, onhan kyse juhlasta.

Ilmoittaudu täällä.

Isoskoulutusta kirkossa