Kuvassa nuoret sytyttävät kynttilän.

Syyskauden 2020 ohjelma

Alla olevasta kalenterista voit bongata omaan kalenteriisi tulevat isoskoulutus- ja nuortenillat sekä leirit ja muut mukavat tapahtumat. Seuraa myös ilmoittelua täällä nettisivuilla ja somessa.

Tästä löydät syksyn 2020 ohjelman

Nuortenillat perjantaisin seurakuntakodilla

Nuortenilloissa noin joka toinen viikko vietetään iltaa porukalla: leikitään, lauletaan, syödään sekä puuhataan illasta riippuen jotain yhdessä. Ilta päättyy hartauteen. Nuorteniltoihin ovat tervetulleita rippikouluaan käyvät ja sitä vanhemmat nuoret. Joka toinen nuortenilta alkaa raamiksella klo 17-18, jonka jälkeen ilta jatkuu normaalisti klo 20 saakka. Raamiksessa tutustutaan johonkin raamatuntekstiin yhdessä sen merkitystä ja heränneitä ajatuksia pohdiskellen ja keskustellen.

Isoskoulutus torstaisin seurakuntakodilla

Isoskoulutus pitää sisällään noin joka toinen torstai pidettävät isoskoulutusillat sekä iskoleirit. Isoskoulutuksessa harjoitellaan monenlaisia isostaitoja ryhmänohjaamisesta sketsinvetoon, tutustutaan Raamattuun, uskonasioihin ja toisiin isosiin. Leirit on tarkoitettu erityisesti isoskoulutukseen ilmoittautuneille, mutta mukaan voit tulla vaikka et isoseksi tahtoisikaan!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ ISOSKOULUTUKSEEN!

Isoskoulutuspäivät 2-4.10.2020 Seurakuntakodilla

Tärkeää tietoa ensi viikon isko-leiristä!

Valitettavasti joudumme perumaan leirin 2.-4.10. ja siirtämään sen pidettäväksi seurakuntakodilla "Isko-päivien" muodossa. Tähän päätökseen johti ilmoittautuneiden suuri määrä ja ajankohtainen koronatilanne. Leirille oli lähdössä yhteensä 36 henkilöä, eivätkä leirikodin tilat riitä mahdollisimman turvalliseen leirin järjestämiseen tautitilanteen suhteen epävakaana aikana.

Vaikka emme leirille lähdekään, pidämme silti ohjelmaltaan hyvin samankaltaiset päivät seurakuntakodilla. Päivissä on tekemistä niin uusille kuin vanhoillekin isosille. Kaikki leirille ilmoittautuneet ovat automaattisesti mukana - ilmoita, jos et pääsekään tulemaan!

Isko-päivät ovat maksuttomia, ja seurakunta tarjoaa niissä ruoat (pe iltapalasta lähtien). Isko-päivien aikataulut: Pe 17-20, la 9-18, su 10-13. Yksityiskohtaisempaa tietoa vielä lähempänä!

Kysyttävää? Ota yhteyttä Camillaan 050 339 9127 / Janneen 050 554 6351

Yö- kirkossa tapahtuma

Yö kirkossa tapahtuma nuorille 6-7.11.2020 pe-la  Orimattilan kirkossa klo 20 alkaen. Hinta 15€ Ilmoittautuminen aukeaa 12.10 klo 8.00 ja päättyy 26.10 klo 23.59 Leirikirje ja osallistujakortti tulee myöhemmin sähköpostiin ja tähän sivulle. Tapahtumaan tullaan vain terveenä. jos joudut perumaan tulosi, ilmoita siitä välittömästi Camillalle. Tapahtuman järjestämiseen voi tulla muutoksia (muuttuneet koronarajoitukset tms.) seuraa somekanavia ja viestejä.

Ilmoittaudu Yö-kirkossa tapahtumaan tästä

Nuorten syysretki marraskuussa

Ilmoittaudu mukaan nuorten syysretkelle marraskuussa! Ilmoittautuminen on auki 26.10-6.11 Retkikohde ja muu sisältö tarkentuu lähempänä retkeä. Retken hinta on 15€ ja se sisältää osallistumismaksun ja mahdolliset kuljetukset ja ruokailun. Tuu mukaan viettämään kiva päivä retkeillen!

Isoskoulutusta kirkossa
Isoskoulutusta kirkolla