Nuoret sytyttävät kynttilän

Kevään 2019 ohjelma

Alla olevasta kalenterista voit bongata omaan kalenteriisi tulevat isoskoulutus- ja nuortenillat sekä leirit ja muut mukavat tapahtumat. Seuraa myös ilmoittelua täällä nettisivuilla ja somessa.

Isosvalinnat

Hiphei, kevään ja kesän isosvalinnat on tehty! Mihin kukakin valittiin, sen voit tarkistaa täältä.

Nuortenleiri 15.-17.3.

Viikonlopun mittainen leiri Mallusjoen leirikodilla. Leiri on  avoin kaikille, lähtökohtaisesti rippikoulun jo käyneille nuorille. Viikonlopun aikan puuhataan monenlaista porukalla, saunotaan, syödään, ulkoillaan ja levätäänkin. Tarkemmat tiedot kellonajoista ja muusta tarpeellisesta läheteään ilmoittautuneille sähköpostiin. Ilmoittautuminen päättyy tiistaina 5.3.

Ilmoittautumaan pääset tästä.

 

Pääsiäisyön leiri 20.-21.4.

Juhlitaan pääsiäistä yhteisen olemisen, saunomisen, ruoan ja pääsiäishartauden äärellä. Leirillä valvotaan tavallista myöhempään elokuvia katsellen, ja pääsiäisaamuna nautitaan yhdessä valmisteltu brunssi. Ilmoittautumislinkki aukeaa myöhemmin tällä sivulla.

Nuortenillat

Nuortenilloissa noin joka toinen viikko vietetään iltaa porukalla: leikitään, lauletaan, syödään sekä puuhataan illasta riippuen jotain yhdessä. Ilta päättyy hartauteen. Nuorteniltoihin ovat tervetulleita rippikouluaan käyvät ja sitä vanhemmat nuoret. Joka toinen nuortenilta alkaa raamiksella klo 17-18, jonka jälkeen ilta jatkuu normaalisti klo 20 saakka. Raamiksessa tutustutaan johonkin raamatuntekstiin yhdessä sen merkitystä ja heränneitä ajatuksia pohdiskellen ja keskustellen.

kevään 2019 Nuortenillat MISPALLA joka TOINEN perjantai klo 17-20, KERRAN KUUSSA raamis illan aluksi klo 17-18.

Isoskoulutus

Isoskoulutus pitää sisällään noin joka toinen torstai pidettävät isoskoulutusillat sekä iskoleirit. Isoskoulutuksessa harjoitellaan monenlaisia isostaitoja ryhmänohjaamisesta sketsinvetoon, tutustutaan Raamattuun, uskonasioihin ja toisiin isosiin. Leirit on tarkoitettu erityisesti isoskoulutukseen ilmoittautuneille, mutta mukaan voit tulla vaikka et isoseksi tahtoisikaan!

Kevään 2019 IsoskoulutusillaT MISPALLA noin joka toinen torstai klo 17-19.

 

 

YouTube-video
Isoskoulutusta kirkossa
Isoskoulutusta kirkolla
Seurakuntapastori
Orimattilan seurakunta
Pappilantie 1
16300 Orimattila

Papin perustöiden lisäksi työalani seurakunnassa on nuoriso- ja rippikoulutyö. Erityisesti rippikouluun liittyvissä kysymyksissä voit kääntyä minun puoleeni. Yhdessä muiden nuorisotyöntekijöiden kanssa järjestämme monenlaista toimintaa nuorille ja varhaisnuorille. Viikoittain työhöni kuuluvat erilaiset isosten ja nuorten iltatapahtumat sekä leirit ja retket. Yhteistyötä tehdään myös koulujen kanssa.