Nuoret sytyttävät kynttilän

Syksyn 2019 ohjelma

Alla olevasta kalenterista voit bongata omaan kalenteriisi tulevat isoskoulutus- ja nuortenillat sekä leirit ja muut mukavat tapahtumat. Seuraa myös ilmoittelua täällä nettisivuilla ja somessa.

Nuortenillat

Nuortenilloissa noin joka toinen viikko vietetään iltaa porukalla: leikitään, lauletaan, syödään sekä puuhataan illasta riippuen jotain yhdessä. Ilta päättyy hartauteen. Nuorteniltoihin ovat tervetulleita rippikouluaan käyvät ja sitä vanhemmat nuoret. Joka toinen nuortenilta alkaa raamiksella klo 17-18, jonka jälkeen ilta jatkuu normaalisti klo 20 saakka. Raamiksessa tutustutaan johonkin raamatuntekstiin yhdessä sen merkitystä ja heränneitä ajatuksia pohdiskellen ja keskustellen.

Isoskoulutus

Isoskoulutus pitää sisällään noin joka toinen torstai pidettävät isoskoulutusillat sekä iskoleirit. Isoskoulutuksessa harjoitellaan monenlaisia isostaitoja ryhmänohjaamisesta sketsinvetoon, tutustutaan Raamattuun, uskonasioihin ja toisiin isosiin. Leirit on tarkoitettu erityisesti isoskoulutukseen ilmoittautuneille, mutta mukaan voit tulla vaikka et isoseksi tahtoisikaan!

Sissikeikka 2019 Nastolassa 6-7.9.19

Hei! Sinä vuoden isosjutuissa mukana ollut (olet käynyt rippikoulun 2018) tai sitä vanhempi isoskonkari! Kiinnostaako sua yö metsässä, joukkuepelaaminen ja hauska meininki? Lähde mukaan Sissikeikalle Nastolaan 6-7.9 Ilmoittautuminen aukeaa 29.7 klo 8.00 ja päättyy 19.8 klo 00.00 5-8 henkeä kun ilmoittautuu, reissu järjestetään varmasti! Hinta 25€ sisältäen sissikeikkamaksun ja bussin Nastolaan. Lähtö perjantaina 6.9 klo 17.00 Seurakuntakodin parkkipaikalta ja paluu samaan paikkaan lauantaina 7.9 viimeistään klo 12.00  Ilmoittautumaan pääset täältä Lisätietoja ja jos kysyttävää laita viestiä Camillalle 050 3399127

Sissikeikalle lähtijän varusteluettelo + säännöt

Leirikortti sissikeikalle lähtijä. Annetaan Nastolassa leirin järjestäjille

Isoskoulutusta kirkossa
Isoskoulutusta kirkolla
16300 Orimattila

Papin perustöiden lisäksi työalani seurakunnassa on nuoriso- ja rippikoulutyö. Erityisesti rippikouluun liittyvissä kysymyksissä voit kääntyä minun puoleeni. Yhdessä muiden nuorisotyöntekijöiden kanssa järjestämme monenlaista toimintaa nuorille ja varhaisnuorille. Viikoittain työhöni kuuluvat erilaiset isosten ja nuorten iltatapahtumat sekä leirit ja retket. Yhteistyötä tehdään myös koulujen kanssa.

Virkavapaalla 24.2.2020 saakka.