Nuoret sytyttävät kynttilän

Syksyn 2019 ohjelma

Alla olevasta kalenterista voit bongata omaan kalenteriisi tulevat isoskoulutus- ja nuortenillat sekä leirit ja muut mukavat tapahtumat. Seuraa myös ilmoittelua täällä nettisivuilla ja somessa.

Nuortenillat

Nuortenilloissa noin joka toinen viikko vietetään iltaa porukalla: leikitään, lauletaan, syödään sekä puuhataan illasta riippuen jotain yhdessä. Ilta päättyy hartauteen. Nuorteniltoihin ovat tervetulleita rippikouluaan käyvät ja sitä vanhemmat nuoret. Joka toinen nuortenilta alkaa raamiksella klo 17-18, jonka jälkeen ilta jatkuu normaalisti klo 20 saakka. Raamiksessa tutustutaan johonkin raamatuntekstiin yhdessä sen merkitystä ja heränneitä ajatuksia pohdiskellen ja keskustellen.

 

Isoskoulutus

Isoskoulutus pitää sisällään noin joka toinen torstai pidettävät isoskoulutusillat sekä iskoleirit. Isoskoulutuksessa harjoitellaan monenlaisia isostaitoja ryhmänohjaamisesta sketsinvetoon, tutustutaan Raamattuun, uskonasioihin ja toisiin isosiin. Leirit on tarkoitettu erityisesti isoskoulutukseen ilmoittautuneille, mutta mukaan voit tulla vaikka et isoseksi tahtoisikaan! 

 

Maata Näkyvissä Festarit 2019 Turussa 15-17.11.

Lähde mukaan syksyn huikeimmalle retkelle Turkuun Maata näkyvissä festareille! Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 16.9 klo 8.00 ja sulkeutuu 14.10 klo 23.59. Retken hinta ja muut speksit ilmoitellaan lähempänä tapahtumaa. Ei muuta kun ilmoittaudu mukaan! Luvassa ainakin hyvää musaa ja meininkiä, Jumalan sanaa ja paljon muuta! Jos kysyttävää niin Camsu vastailee! Ilmoittaudu tästä

Maata Näkyvissä retkikirje Tästä löydät festareiden retkikirjeen 

 

Joululeiri 13-15.12 + nuorten joulujuhla 14.12 Mallusjoen leirikodilla 

Ho ho hoo! Ilmoittaudu mukaan joululeirille! Jos ei leireily innosta, mut haluut mukaan joulufiilikseen niin ilmoittaudu mukaan nuorten joulujuhlaan. Joulujuhlaan pyydämme ilmoittautumaan tarjoilujen takia, niin osaamme varata oikean määrän. Tule viettämään jouluisen rentoa viikonloppua meidän kanssa Mallusjoella tai osallistu mukaan huikaisevaan joulujuhlaan. Hyvää Joulua ! :D joo tiiän nyt on vasta marraskuu :D

Ilmoittaudu mukaan tästä

 

 

YouTube-video
Isoskoulutusta kirkossa
Isoskoulutusta kirkolla
Nuorisotyönohjaaja
Orimattilan seurakunta

Viransijainen 24.2.2020 saakka