Nuoret sytyttävät kynttilän

Syksyn 2019 ohjelma

Alla olevasta kalenterista voit bongata omaan kalenteriisi tulevat isoskoulutus- ja nuortenillat sekä leirit ja muut mukavat tapahtumat. Seuraa myös ilmoittelua täällä nettisivuilla ja somessa.

Nuortenillat

Nuortenilloissa noin joka toinen viikko vietetään iltaa porukalla: leikitään, lauletaan, syödään sekä puuhataan illasta riippuen jotain yhdessä. Ilta päättyy hartauteen. Nuorteniltoihin ovat tervetulleita rippikouluaan käyvät ja sitä vanhemmat nuoret. Joka toinen nuortenilta alkaa raamiksella klo 17-18, jonka jälkeen ilta jatkuu normaalisti klo 20 saakka. Raamiksessa tutustutaan johonkin raamatuntekstiin yhdessä sen merkitystä ja heränneitä ajatuksia pohdiskellen ja keskustellen.

Isoskoulutus

Isoskoulutus pitää sisällään noin joka toinen torstai pidettävät isoskoulutusillat sekä iskoleirit. Isoskoulutuksessa harjoitellaan monenlaisia isostaitoja ryhmänohjaamisesta sketsinvetoon, tutustutaan Raamattuun, uskonasioihin ja toisiin isosiin. Leirit on tarkoitettu erityisesti isoskoulutukseen ilmoittautuneille, mutta mukaan voit tulla vaikka et isoseksi tahtoisikaan!

Ilmoittaudu isoskoulutukseen tästä!

Isoskoulutusleiri

Maata Näkyvissä Festarit 2019 Turussa 15-17.11.

Lähde mukaan syksyn huikeimmalle retkelle Turkuun Maata näkyvissä festareille! Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 16.9 klo 8.00 ja sulkeutuu 14.10 klo 23.59. Retken hinta ja muut speksit ilmoitellaan lähempänä tapahtumaa. Ei muuta kun ilmoittaudu mukaan! Luvassa ainakin hyvää musaa ja meininkiä, Jumalan sanaa ja paljon muuta! Jos kysyttävää niin Camsu vastailee! Ilmoittaudu tästä

Isoskoulutusta kirkossa
Isoskoulutusta kirkolla
16300 Orimattila

Papin perustöiden lisäksi työalani seurakunnassa on nuoriso- ja rippikoulutyö. Erityisesti rippikouluun liittyvissä kysymyksissä voit kääntyä minun puoleeni. Yhdessä muiden nuorisotyöntekijöiden kanssa järjestämme monenlaista toimintaa nuorille ja varhaisnuorille. Viikoittain työhöni kuuluvat erilaiset isosten ja nuorten iltatapahtumat sekä leirit ja retket. Yhteistyötä tehdään myös koulujen kanssa.

Virkavapaalla 24.2.2020 saakka.