Nuoret sytyttävät kynttilän

Kevään 2019 ohjelma

Uusi vuosi ja kevätkausi käynnistyy isoskoulutusillalla torstaina 10.1. klo 17-19. Alla olevasta kalenterista voit bongata omaan kalenteriisi jo muut tulevat isoskoulutus- ja nuortenillat sekä leirit ja muut mukavat tapahtumat. Seuraa myös ilmoittelua täällä nettisivuilla ja somessa.

Isoskoulutusleiri 25.-27.1.

Vuoden ensimmäinen leiri on isoskoulutusleiri, joka järjestetään heti tammikuun lopussa. Leiri on erityisen tärkeä niille, jotka ovat mukana isoskoulutuksessa ja jotka tahtoisivat toimia kesällä isosena. Toivomme mukaan myös vanhoja kurkoja, jotka voivat jakaa osaamistaan ja tietämystään isosena toimimisessa. Leirin aikana harjoittelemme isoselle tärkeitä taitoja yhdessäolon ja hauskanpidon lomassa. Luvassa tietenkin myös saunomista, ulkoilua, hyvin syömistä ja hiljentymistä Taivaan Isän edessä.

Ilmoittaudu 17.1. klo 12 mennessä täällä.

Nuortenillat

Nuortenilloissa noin joka toinen viikko vietetään iltaa porukalla: leikitään, lauletaan, syödään sekä puuhataan illasta riippuen jotain yhdessä. Ilta päättyy hartauteen. Nuorteniltoihin ovat tervetulleita rippikouluaan käyvät ja sitä vanhemmat nuoret. Joka toinen nuortenilta alkaa raamiksella klo 17-18, jonka jälkeen ilta jatkuu normaalisti klo 20 saakka. Raamiksessa tutustutaan johonkin raamatuntekstiin yhdessä sen merkitystä ja heränneitä ajatuksia pohdiskellen ja keskustellen.

kevään 2019 Nuortenillat MISPALLA joka TOINEN perjantai klo 17-20, KERRAN KUUSSA raamis illan aluksi klo 17-18.

Isoskoulutus

Isoskoulutus pitää sisällään noin joka toinen torstai pidettävät isoskoulutusillat sekä iskoleirit. Isoskoulutuksessa harjoitellaan monenlaisia isostaitoja ryhmänohjaamisesta sketsinvetoon, tutustutaan Raamattuun, uskonasioihin ja toisiin isosiin. Leirit on tarkoitettu erityisesti isoskoulutukseen ilmoittautuneille, mutta mukaan voit tulla vaikka et isoseksi tahtoisikaan!

Kevään 2019 IsoskoulutusillaT MISPALLA noin joka toinen torstai klo 17-19.

Isoskoulutusta kirkossa
Isoskoulutusta kirkolla
16300 Orimattila

Papin perustöiden lisäksi työalani seurakunnassa on nuoriso- ja rippikoulutyö. Erityisesti rippikouluun liittyvissä kysymyksissä voit kääntyä minun puoleeni. Yhdessä muiden nuorisotyöntekijöiden kanssa järjestämme monenlaista toimintaa nuorille ja varhaisnuorille. Viikoittain työhöni kuuluvat erilaiset isosten ja nuorten iltatapahtumat sekä leirit ja retket. Yhteistyötä tehdään myös koulujen kanssa.