Kuvassa mainostetaan tulevaa nuorten joululeiriä 15.-17.12.
Nuorten joululeiri -mainos

Nuorten joululeiri

Nuorten joululeirille ilmoittautuminen on alkanut 24.11. ja se päättyy 1.12. klo 23.59.

Koska meillä on joulu, juhla armas lapsien, eikä rasita koulu (syyt on olla iloinen)? No, tietysti jouluaattona. Tule kuitenkin tuomaan ja nauttimaan joulun tunnelmaa etkona nuorten joululeirille 15.-17.12. Ei hosuta, vaan levätään, katsotaan leffaa, syödään hyvin, askarrellaan "ugly christmas -paita ja vietetään Herran Pyhää Ehtoollista.

Annetaan myös hyvän kiertää. Tuo siis mukanasi jokin jo kotoasi löytyvä, sinulle ehkä jo turhake, mutta jollekin iloinen ja tarpeellinen yllätys. Ne annetaan randomisti jollekin. Kuka tietää, saatat jopa saada omasi takasin!

Voit ilmoittautua tästä linkistä! Katso yleinen info leireistä tämän sivun alalaidasta!

 

Nuortenillat perjantaisin seurakuntakodilla

Nuortenilloissa noin joka toinen viikko vietetään iltaa porukalla: leikitään, lauletaan, syödään sekä puuhataan illasta riippuen jotain yhdessä. Ilta päättyy hartauteen. Nuorteniltoihin ovat tervetulleita yläasteikäiset ja sitä vanhemmat nuoret. 

Syksyn nuortenillat:

15.9.

29.9.

13.10.

10.11. Vieraileva puhuja

24.11. Erikoisnuortenilta, vaatii ennakkoilmoittautumisen! Huom-> Tämä nuortenilta ei valitettavasti ole sellainen, josta saa merkinnän rippikoulukorttiin.

8.12. Nuortenilta: tämä ilta on tarkoitettu toiminnassa mukana oleville nuorille. Illasta ei saa merkintää riparikorttiin.

 

Isoskoulutus torstaisin seurakuntakodilla

Isoskoulutus pitää sisällään noin joka toinen torstai pidettävät isoskoulutusillat sekä iskoleirit. Isoskoulutuksessa harjoitellaan monenlaisia isostaitoja ryhmänohjaamisesta sketsinvetoon, tutustutaan Raamattuun, uskonasioihin ja toisiin isosiin. Leirit on tarkoitettu erityisesti isoskoulutukseen ilmoittautuneille, mutta mukaan voit tulla vaikka et isoseksi tahtoisikaan!

TERVETULOA MUKAAN!

Jos et ole vielä ilmoittautunut isoskoulutukseen, tee se täällä.

Syksyn iskoillat:

7.9.

21.9.

5.10.

19.10.

2.11.

16.11.

30.11.

 

Isoskoulutusleirit

Isoskoulutus sisältää leirejä, joissa syvennytään ryhmänohjaustaitoihin, hartauksien pitämiseen ja muuhun isosena olemisen saloihin.

 

Infoa leireistä ja leireihin liittyvistä käytännön asioista

Leirien toteutumisesta. Leiri toteutuu, jos leirin osallistujamäärä on yli 10 henkilöä ilmoittautumisajan päättyessä. Muussa tapauksessa leiri perutaan. 

Osallistujakortti:

Keräämme leireille lähteviltä paperisen osallistujakortin, koska alaikäiset leiriläiset tarvitsevat leirille lähtemiseen huoltajan suostumuksen. Leireille ilmoittaudutaan samalla tavalla kuin ennen (linkit ilmoittautumiseen löytyy yltä) ja lomakkeella kysytään muutamia samoja kysymyksiä kuin osallistujakortissa. Elämä on muutoksia täynnä ja tiedot voivat muuttua, muutamassa päivässä. Toivomme, että muutokset kirjataan ilmoittautumislomakkeelle, niin meillä on ajantasainen tieto mm. allergioista ja elämäntilanteesta.

TULOSTA TÄSTÄ JA TÄYTÄ SYKSYN 2023 OSALLISTUJAKORTTI.


Leirin peruminen/leirimaksu. Leiriemme osallistujamaksut, maksetaan sähköpostiin lähetettävän maksulinkin kautta. Ilmoittautumislomakkeella on kohta, jossa kysytään laskutussähköpostia. Pyydämme laskutussähköpostiosoitteiden olevan ns. aktiivisessa käytössä, voimassa oleva sähköpostiosoite. Emme lähetä mitään roskapostia, mainospostia tms. Laskutuslinkkiä klikkaamalla aukeaa maksusivu, valitaan oma pankki ja suoritetaan tilisiirto. Sen jälkeen maksu on maksettu ja se näkyy myös meillä järjestelmissä maksettuna. Jos tulee tilanne, että osallistuja joutuu perumaan leirin, voidaan osallistujamaksu tietyissä tilanteissa palauttaa. Leireille ilmoittautuminen on sitova ja leiri voidaan perua vain perustellusta ja painavasta syystä. Katsomme kaikki tilanteet tapauskohtaisesti. Osallistumismaksu voidaan myös jättää ns. odottamaan seuraavaa leiriä, jolloin osallistujamaksu on valmiiksi maksettu. 

Kuljetukset. Viikonlopun kestäville leireille ei ole yhteiskuljetusta, jos ei siitä toisin ilmoiteta. 

 

 

 

 

 

Isoskoulutusta kirkossa
Isoskoulutusta kirkolla

Ota yhteyttä

vs. seurakuntapastori 4.9.2023 - 3.3.2024
Orimattilan seurakunta

Vs. seurakuntapastorina:

Tervehdys!

Olen Johan Savola. Tehtäväni seurakunnassa on vastata nuorisotyön työalasta sekä rippikoulujen koordinoinnista. Sen lisäksi tykkään tuottaa videoita. Viikkovapaani ovat yleensä maanantai ja tiistai.

Esittelyvideoni on tässä.

Nuorisotyönohjaaja
Orionaukio 2 c, 2. krs
16300 Orimattila

Työhöni kuuluu rippikoulua ja rippikoulun jälkeistä nuorisotyötä.