Nuoret sytyttävät kynttilän

Syksyn 2018 ohjelma

Syksyn 2018 ohjelma on lähetetty jokaiselle vuoden 2018 rippikoululaiselle kotiin elokuun aikana. Alla olevasta kalenterista voit bongata omaan kalenteriisi jo tulevat isoskoulutus- ja nuortenillat sekä leirit ja muut mukavat tapahtumat. Paperisia ohjelmia jaetaan vanhoille isosille ainakin Startissa - seuraa myös ilmoittelua täällä nettisivuilla ja somessa.

Seurakuntavaalit 18.11.2018

"Seurakuntavaalit toimitetaan neljän vuoden välein. Marraskuussa valitaan 400 seurakuntaan yhteensä noin 9000 uutta luottamushenkilöä. He päättävät mm. siitä, keitä valitaan seurakunnan työntekijöiksi, minkälaisia kerhoja pidetään ja keitä autetaan – missä ja miten." (seurakuntavaalit.fi)

Täytätkö 16 vuotta viimeistään vaalipäivänä? Olet silloin äänioikeutettu! Muista käyttää ääntäsi! Äänestää voit ennakkoon 6.-10.11. tai vaalipäivän 18.11.

Oletko konfirmoitu kirkon jäsen ja täytätkö 18 vuotta viimeistään vaalipäivänä? Voit asettua ehdolle! Olisitko kiinnostunut lähtemään mukaan päättämään kotiseurakuntasi asioista? Katso lisätiedot täältä ja täältä tai ole yhteydessä työntekijään.

Katso video alempaa!

Maata näkyvissä -festarit Turussa 16.-18.11.2018

Marraskuun puolessa välissä on mahdollisuus lähteä syksyn huikeimpaan tapahtumaan Maata näkyvissä -festareille! Messukeskukseen ja Gatorade centeriin kokoontuu tuhansia nuoria eri puolelta Suomea kuuntelemaan niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin gospel-esiintyjiä. Mukana on sekä huippumuusikoita että artisteja esittävän taiteen eri aloilta. Konserteissa yleisölle tarjoillaan evankeliumia, ilosanomaa Jeesuksesta, myös puheiden välityksellä.

Retken hintaan (65€) sisältyy festarilippupaketti ruokailuineen ja majoituksineen, sekä bussikuljetus Orimattilasta Turkuun ja takaisin. Sama bussi kuljettaa meitä myös majoituskoulun ja festarialueen välillä.

Lisätietoa tapahtumasta saat sen omilta nettisivuilta (https://www.maatanakyvissa.fi/) tai kysymällä joko Minnalta tai muilta vanhoilta festarikävijöiltä. Huomaa, että festareille lähdetään perjantaina jo klo 13! Varaudu kysymään lupa vanhemmiltasi ja koulusta poissaoloon.

Ilmoittautuneille on lähetetty infokirje ja osallistujakortti sähköpostitse. Ne ovat luettavissa myös täällä nettisivuillamme.

Nuorten joulujuhla leirikodilla 15.12.

Lauantaina 15.12. vietetään joulujuhlaa leirikodilla jouluruoan ja muun mukavan äärellä. Aikataulu selviää lähempänä. Juhlaan mennään yhteiskyydillä ja osallistuminen on maksutonta. Ilmoittautuminen ruokailua varten avautuu myöhemmin tällä sivulla.

Nuortenillat

Nuortenilloissa noin joka toinen viikko vietetään iltaa porukalla: leikitään, lauletaan, syödään sekä puuhataan illasta riippuen jotain yhdessä. Ilta päättyy hartauteen. Nuorteniltoihin ovat tervetulleita rippikouluaan käyvät ja sitä vanhemmat nuoret. Joka toinen nuortenilta alkaa raamiksella klo 17-18, jonka jälkeen ilta jatkuu normaalisti klo 20 saakka. Raamiksessa tutustutaan johonkin raamatuntekstiin yhdessä sen merkitystä ja heränneitä ajatuksia pohdiskellen ja keskustellen.

Syksyn 2018 Nuortenillat MISPALLA joka TOINEN perjantai klo 17-20, KERRAN KUUSSA raamis illan aluksi klo 17-18.

Isoskoulutus

Isoskoulutus pitää sisällään noin joka toinen torstai pidettävät isoskoulutusillat sekä iskoleirit. Isoskoulutuksessa harjoitellaan monenlaisia isostaitoja ryhmänohjaamisesta sketsinvetoon, tutustutaan Raamattuun, uskonasioihin ja toisiin isosiin. Leirit on tarkoitettu erityisesti isoskoulutukseen ilmoittautuneille, mutta mukaan voit tulla vaikka et isoseksi tahtoisikaan!

syksyn 2018 IsoskoulutusillaT MISPALLA noin joka toinen torstai klo 17-19.

Isoskoulutusta kirkossa
Isoskoulutusta kirkolla
16300 Orimattila

Papin perustöiden lisäksi työalani seurakunnassa on nuoriso- ja rippikoulutyö. Erityisesti rippikouluun liittyvissä kysymyksissä voit kääntyä minun puoleeni. Yhdessä muiden nuorisotyöntekijöiden kanssa järjestämme monenlaista toimintaa nuorille ja varhaisnuorille. Viikoittain työhöni kuuluvat erilaiset isosten ja nuorten iltatapahtumat sekä leirit ja retket. Yhteistyötä tehdään myös koulujen kanssa.