Kuvassa nuoret sytyttävät kynttilän.

Nuortenillat perjantaisin seurakuntakodilla

Nuortenilloissa noin joka toinen viikko vietetään iltaa porukalla: leikitään, lauletaan, syödään sekä puuhataan illasta riippuen jotain yhdessä. Ilta päättyy hartauteen. Nuorteniltoihin ovat tervetulleita rippikouluaan käyvät ja sitä vanhemmat nuoret. 

Isoskoulutus torstaisin seurakuntakodilla

Isoskoulutus pitää sisällään noin joka toinen torstai pidettävät isoskoulutusillat sekä iskoleirit. Isoskoulutuksessa harjoitellaan monenlaisia isostaitoja ryhmänohjaamisesta sketsinvetoon, tutustutaan Raamattuun, uskonasioihin ja toisiin isosiin. Leirit on tarkoitettu erityisesti isoskoulutukseen ilmoittautuneille, mutta mukaan voit tulla vaikka et isoseksi tahtoisikaan!  Ensimmäinen isko-ilta pidetään torstaina 1.9 klo 17.00 seurakuntakodilla.

TERVETULOA MUKAAN!

Ilmoittautuminen isoskoulutukseen tästä  (Ilmoittauminen aukeaa 26.8 klo 17.00)

 

Ilmoittautuminen syksyn -22 leireille ja retkille

Sissikeikka Nastolan seurakunnan järjestämänä 9-10.9.2022 ilmoittaudu tästä   tee ilmoittautuminen Nastolaan tästä Osallistumismaksu 15€ + 10€ bussikuljetus

Jos oot ollu sissikeikalla, tiedät mikä tää juttu on! Meillä ois taas mahdollisuus osallistua sissikeikalle Nastolaan. Sissikeikka on yön yli tapahtuva leiri/ peli, joka on varioitu lipunryöstöstä. Pelissä on joukkueet, lippuineen ja käsivarsinauhoineen. 

SISSIKEIKKA ILMOITTAUTUMISOHJE (PDF) 

Sissin varusteluettelo, Sissikeikka SÄÄNNÖT, leirikortti (palautetaan Nastolaan)

 

Isoskoulutusleiri (ilmoittauminen aukeaa 1.9 klo 8.00) Osallistumismaksu 20€

Isoskoulutusleirillä vietetään viikonloppu yhdessä muiden isosten ja ohjaajien kanssa tutustuen ja oppien isostaitoja ja mukavaa leirielämää. Leirillä oppii mm. sketsien ja iltaohjelmien ohjaamista, hartauksia ja leikkejä. Pääset myös pohtimaan millainen sinä olet isosena.  

NUORTEN AIKUISTEN LEIRI

Ilmoittaudu tästä mukaan nuorten aikuisten leirille. Leiri on 8-9.10 alkaa klo 12.00. Ilmoittautuminen on auki 23.9-30.9 Leirille ovat tervetulleita 17.v ja sitä vanhemmat nuoret. Tule viettämään rento yhden yön leiri Mallusjoen leirikodilla ja pohtimaan millaista nuorten aikuisten toiminta voisi seurakunnassa olla. Leirillä mukana nuorisotyönohjaaja Camilla ja aikuistyön pappi Satu.

Yö kirkossa tapahtuma 11-12.11.2022 ilmoittaudu tästä (ilmoittautuminen aukeaa 17.10 klo 8.00) Osallistumismaksu 15€

Ootko miettiny, et oispa siistiä nukkua Orimattilan kirkossa?! Nyt siihen on mahdollisuus marraskuussa. Ilmoittaudu mukaan ja tuu kokemaan yö Orimattilan kirkossa. Seurakunta tarjoaa iltapalan. Aamupala sisältyy osallistumismaksuun.

Maata näkyvissä festarit 18-20.11.2022 (ilmoittautumislinkki aukeaa myöhemmin)

Jos luoja suo Maata Näkyvissä Festareille lähdetään marraskuussa Turkuun. Maata näkyvissä festarit ovat suomen suurimmat gospel musiikki festarit joihin kokoontuu vuosittain yli 20 000 nuorta ja heidän työntekijöitään eri seurakunnista. Tarjolla on hyvää musiikkia, Jumalan sanaa kivalla otteella ( ei jeesustelua) erilaisia kanavia eri teemalla ja saattaapa sitä saada kavereita eri seurakuntien nuorista. Viikonloppu täynnä iloa ja kivaa fiilistä. Festareista lisää infoa myöhemmin. 

Nuortenleiri 28-30.10.2022 ilmoittaudu tästä (ilmoittautuminen aukeaa 3.10 klo 8.00) Osallistumismaksu 25€

Nuortenleirillä vietetään mukava viikonloppu Mallusjoen leirikodilla. Ehdota mitä leirillä voitaisiin tehdä? Luvassa ainakin saunomista, illanviettoa, hyvää ruokaa ja ulkoilua leirikodin maisemissa ja ympäristössä. 

Nuorten joululeiri + joulujuhla 9-11.12.2022 ilmoittaudu tästä (ilmoittauminen aukeaa 14.11 klo 8.00) Osallistumismaksu 25€

Tiptap tiptap... eikai nyt sentää vielä joulu? Joululeiri vietetään jouluisessa meiningissä ja vietetään yhdessä nuorten joulujuhlaa tottakai jouluruuista nauttien. Oiskohan sillon lunta?

 

Infoa leireistä ja leiriin liittyvistä käytännön asioista

Leirien toteutumisesta. Leiri toteutuu, jos leirin osallistujamäärä on yli 10 henkilöä ilmoittautumisajan päättyessä. Muussa tapauksessa leiri perutaan. 

Osallistujakortti. Tänä syksynä, emme kerää kaikilta leireiltä erillistä osallistujakorttia. Otamme käyttöön koko syksyn toimintaa koskevan osallistujakortin, josta ilmenee nuoren tiedot ja huoltajan allekirjoitus (alle 18. vuotiaan nuoren kohdalla.) Leireille ilmoittaudutaan samalla tavalla kuin ennen ja lomakkeella kysytään muutamia samoja kysymyksiä kuin osallistujakortissa. Elämä on muutoksia täynnä ja tiedot voivat muuttua, muutamassa päivässä. Toivomme, että muutokset kirjataan ilmoittautumislomakkeelle, niin meillä on ajantasainen tieto mm. allergioista ja elämäntilanteesta.  TULOSTA TÄSTÄ JA TÄYTÄ SYKSYN 2022 OSALLISTUJAKORTTI


Leirin peruminen/leirimaksu. Leiriemme osallistujamaksut, maksetaan tänä syksynä sähköpostiin lähetettävän maksulinkin kautta. Ilmoittautumislomakkeella on kohta, jossa kysytään laskutussähköpostia. Pyydämme laskutussähköpostiosoitteiden olevan ns. aktiivisessa käytössä, voimassa oleva sähköpostiosoite. Emme lähetä mitään roskapostia, mainospostia tms. Laskutuslinkkiä klikkaamalla aukeaa maksusivu, valitaan oma pankki ja suoritetaan tilisiirto. Sen jälkeen maksu on maksettu ja se näkyy myös meillä järjestelmissä maksettuna. Jos tulee tilanne, että osallistuja joutuu perumaan leirin, voidaan osallistujamaksu tietyissä tilanteissa palauttaa. Leireille ilmoittautuminen on sitova ja leiri voidaan perua vain perustellusta ja painavasta syystä. Katsomme kaikki tilanteet tapauskohtaisesti. Osallistumismaksu voidaan myös jättää ns. odottamaan seuraavaa leiriä, jolloin osallistujamaksu on valmiiksi maksettu. 

Kuljetukset. Viikonlopun kestäville leireille ei ole yhteiskuljetusta, jos ei siitä toisin ilmoiteta. 

Seurakunnan nuorisotyön yhteistyö yläkoulujen kanssa

 

Orimattilan seurakunnan nuorisotyönohjaaja Camilla Vuori tekee yhteistyötä yläkoulujen kanssa. Yhteiskoululla tavattavissa mm. välkkäkahvilassa. Välkkäkahvilan päivämäärät ja kellonajat ylläolevassa mainoksessa. Yhteiskoululla nuorisotyönohjaaja käy pitämässä noin kerran kuussa päivänavauksen ja ne ovat tunnustuksettomia.

Jokivarren koulun kanssa yhteistyö on muotoutumassa. Ilmoitamme siitä myöhemmin. 

Yhteistyö koulujen kanssa ei sisällä hengellistä toimintaa. Hengelliset tilaisuudet tai toiminta on määritelty yhdessä koulun kanssa ja niissä toimitaan koulun käytänteiden mukaan esim. rippikouluinfo ja osallistuminen Jumalanpalvelukseen. 

Koulujen kanssa tehtävästä yhteistyöstä voi kysellä Camillalta. Yhteystiedot löytyvät tältä sivulta. 

 

Isoskoulutusta kirkossa
Isoskoulutusta kirkolla

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja (vs. 1.2.-31.12.2022)
Orimattilan seurakunta
Orionaukio 2 C, 2 krs.
16300 Orimattila
Seurakuntapastori (vs.)
Orimattilan seurakunta

Tervehdys!

Olen Johan Savola. Tehtäväni seurakunnassa on vastata nuorisotyön työalasta sekä rippikoulujen koordinoinnista. Sen lisäksi tykkään tuottaa videoita. Viikkovapaani ovat yleensä maanantai ja tiistai.

Esittelyvideoni on tässä.