Kuvassa nuoret sytyttävät kynttilän.

Nuortenillat perjantaisin seurakuntakodilla

Nuortenilloissa noin joka toinen viikko vietetään iltaa porukalla: leikitään, lauletaan, syödään sekä puuhataan illasta riippuen jotain yhdessä. Ilta päättyy hartauteen. Nuorteniltoihin ovat tervetulleita rippikouluaan käyvät ja sitä vanhemmat nuoret. 

Isoskoulutus torstaisin seurakuntakodilla

Isoskoulutus pitää sisällään noin joka toinen torstai pidettävät isoskoulutusillat sekä iskoleirit. Isoskoulutuksessa harjoitellaan monenlaisia isostaitoja ryhmänohjaamisesta sketsinvetoon, tutustutaan Raamattuun, uskonasioihin ja toisiin isosiin. Leirit on tarkoitettu erityisesti isoskoulutukseen ilmoittautuneille, mutta mukaan voit tulla vaikka et isoseksi tahtoisikaan! ISOSKOULUTUS JATKUU TAMMIKUUSSA TORSTAINA 12.1 KLO 17.00 SEURAKUNTAKODIN ALASALISSA. 

TERVETULOA MUKAAN!

Ilmoittautuminen isoskoulutukseen tästä  

 

Isoshaku kesän toimintaan. Rippikoulut, lastenleirit ja retket

Hae tästä isoseksi kesän toimintaan

 

Kevään 2023 kausikalenteri

        

 

 

Ilmoittautuminen ja leiri-info kevään 2023 leireistä

Isoskoulutusleiri 24-26.3 Mallusjoen leirikodilla. Ilmoittaudu tästä (aukeaa 27.2 klo 8.00) Hinta 20€

Isoskoulutusleirillä harjoitellaan ja syvennetään isoskoulutus kerroilla opittuja  isostaitoja yhdessä muiden isosten kanssa. Leirillä vierailee Kiisi Isotalo, joka on nuorisotyönohjaaja, draamapedagogi ja tarinan kertoja. 

 

 

Infoa leireistä ja leireihin liittyvistä käytännön asioista

Leirien toteutumisesta. Leiri toteutuu, jos leirin osallistujamäärä on yli 10 henkilöä ilmoittautumisajan päättyessä. Muussa tapauksessa leiri perutaan. 

Osallistujakortti. Jatkamme viime syksynä aloitettua hyväksi havaittua menetelmää. Keräämme keväältä koko kautta koskevan osallistujakortin. Leirejä ja toimintaa jossa osallistujakorttia tänä keväänä käytetään on kaksi (2) ja infot niistä löytyy yläpuolelta.  Leireille ilmoittaudutaan samalla tavalla kuin ennen (linkit ilmoittautumiseen löytyy yltä)  ja lomakkeella kysytään muutamia samoja kysymyksiä kuin osallistujakortissa. Elämä on muutoksia täynnä ja tiedot voivat muuttua, muutamassa päivässä. Toivomme, että muutokset kirjataan ilmoittautumislomakkeelle, niin meillä on ajantasainen tieto mm. allergioista ja elämäntilanteesta. TULOSTA TÄSTÄ JA TÄYTÄ KEVÄÄN 2023 OSALLISTUJAKORTTI


Leirin peruminen/leirimaksu. Leiriemme osallistujamaksut, maksetaan  sähköpostiin lähetettävän maksulinkin kautta. Ilmoittautumislomakkeella on kohta, jossa kysytään laskutussähköpostia. Pyydämme laskutussähköpostiosoitteiden olevan ns. aktiivisessa käytössä, voimassa oleva sähköpostiosoite. Emme lähetä mitään roskapostia, mainospostia tms. Laskutuslinkkiä klikkaamalla aukeaa maksusivu, valitaan oma pankki ja suoritetaan tilisiirto. Sen jälkeen maksu on maksettu ja se näkyy myös meillä järjestelmissä maksettuna. Jos tulee tilanne, että osallistuja joutuu perumaan leirin, voidaan osallistujamaksu tietyissä tilanteissa palauttaa. Leireille ilmoittautuminen on sitova ja leiri voidaan perua vain perustellusta ja painavasta syystä. Katsomme kaikki tilanteet tapauskohtaisesti. Osallistumismaksu voidaan myös jättää ns. odottamaan seuraavaa leiriä, jolloin osallistujamaksu on valmiiksi maksettu. 

Kuljetukset. Viikonlopun kestäville leireille ei ole yhteiskuljetusta, jos ei siitä toisin ilmoiteta. 

Seurakunnan nuorisotyön yhteistyö yläkoulujen kanssa

 

Orimattilan seurakunnan nuorisotyönohjaaja Camilla Vuori tekee yhteistyötä yläkoulujen kanssa. Yhteiskoululla tavattavissa mm. välkkäkahvilassa. Välkkäkahvilan päivämäärät ja kellonajat ylläolevassa mainoksessa. Yhteiskoululla nuorisotyönohjaaja käy pitämässä noin kerran kuussa päivänavauksen ja ne ovat tunnustuksettomia.

Yhteistyö koulujen kanssa ei sisällä hengellistä toimintaa. Hengelliset tilaisuudet tai toiminta on määritelty yhdessä koulun kanssa ja niissä toimitaan koulun käytänteiden mukaan esim. rippikouluinfo ja osallistuminen Jumalanpalvelukseen. 

Koulujen kanssa tehtävästä yhteistyöstä voi kysellä Camillalta. Yhteystiedot löytyvät tältä sivulta. 

 

Isoskoulutusta kirkossa
Isoskoulutusta kirkolla

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja (viransijaisena ajan 1.2.2022-30.6.2023)
Orimattilan seurakunta
Orionaukio 2 C, 2 krs.
16300 Orimattila
Seurakuntapastori (vs.)
Orimattilan seurakunta

Tervehdys!

Olen Johan Savola. Tehtäväni seurakunnassa on vastata nuorisotyön työalasta sekä rippikoulujen koordinoinnista. Sen lisäksi tykkään tuottaa videoita. Viikkovapaani ovat yleensä maanantai ja tiistai.

Esittelyvideoni on tässä.