Kuvassa nuoret sytyttävät kynttilän.

Kevät kauden 2020 ohjelma

Alla olevasta kalenterista voit bongata omaan kalenteriisi tulevat isoskoulutus- ja nuortenillat sekä leirit ja muut mukavat tapahtumat. Seuraa myös ilmoittelua täällä nettisivuilla ja somessa. 

 

Nuortenillat perjantaisin seurakuntakodilla

Nuortenilloissa noin joka toinen viikko vietetään iltaa porukalla: leikitään, lauletaan, syödään sekä puuhataan illasta riippuen jotain yhdessä. Ilta päättyy hartauteen. Nuorteniltoihin ovat tervetulleita rippikouluaan käyvät ja sitä vanhemmat nuoret. Joka toinen nuortenilta alkaa raamiksella klo 17-18, jonka jälkeen ilta jatkuu normaalisti klo 20 saakka. Raamiksessa tutustutaan johonkin raamatuntekstiin yhdessä sen merkitystä ja heränneitä ajatuksia pohdiskellen ja keskustellen.

Isoskoulutus torstaisin seurakuntakodilla

Isoskoulutus pitää sisällään noin joka toinen torstai pidettävät isoskoulutusillat sekä iskoleirit. Isoskoulutuksessa harjoitellaan monenlaisia isostaitoja ryhmänohjaamisesta sketsinvetoon, tutustutaan Raamattuun, uskonasioihin ja toisiin isosiin. Leirit on tarkoitettu erityisesti isoskoulutukseen ilmoittautuneille, mutta mukaan voit tulla vaikka et isoseksi tahtoisikaan! 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ ISOSKOULUTUKSEEN!

Ilmoittaudu tästä isoskoulutus viikonloppuun

 

Isoshaku vuoden 2021 rippikouluihin 

Isosia kaivataan taas ensi vuodeksi rippikouluihin. Täytä lomake ja hae isoseksi Orimattilan seurakunnan rippikouluihin 2021. Lomake on auki 4.12.2020- 8.1.2021 isosvalinnat kerrotaan tammikuussa. Hae sellaisille leireille, jotka sopivat sinulle. Jos lomakkeesta tai hausta on jotain kysyttävää laita viestiä Camillalle 050 3399 127

Hae isoseksi tästä

Hae varhaisnuorten leireille isoseksi tästä

Lanit pelitapahtuma

Seurakunnan nuorisotyön ja kaupungin nuorisotyön järjestämät lanit. Tammikuussa 4-5.1 ilmoittaudu mukaan. 30 ensimmäistä mahtuu mukaan. Ilmoittautuminen avoinna 7.12-17.12 Vuosi 2021 aloitetaan pelailemalla!

Ilmoittaudu mukaan tästä

 

 

Isoskoulutusta kirkossa
Isoskoulutusta kirkolla

Ota yhteyttä

Vs. nuorisotyönohjaaja
Orionaukio 2 C, 2.krs.
16300 Orimattila

Viransijainen 5.9.2021 saakka