Kuvassa tyttö iltapäiväkerhossa.

Kerhossa on mukavaa!

7-12 -vuotiaille on tarjolla monenlaista kerhotoimintaa. Kerhot kokoontuvat koulujen lukukausien aikana Seurakuntakodin alasalissa (kirkkopuisto 1, käynti Heinämaantien puolelta).  Kerhoja ohjaavat yläkouluikäiset, rippikoulun käyneet koulutetut nuoret. Kerhoista vastaa nuorisotyönohjaaja Marja Salo 050 3399 128.

KERHOT ALKAVAT SYYSKAUDELLA  VIIKOLLA 37

Kerhot alkavat syyskuussa ja jatkavat joulukuulle viikolle 50. Tammikuussa kerhot jatkavat viikolla 3 ja päättyvät huhtikuussa viikolla17.

Kerhoihin ilmoittaudutaan  Orimattilan seurakunnan kotisivujen kautta. www.orimattilanseurakunta.fi/tule-mukaan. ilmoittautumis linkki avautuu 1.9.2020.

Kokkikerho 2-4 luokkalaisille tytöille ja pojille, maanantaisin klo. 16.30-18.00.

Paikka: seurakuntakodin alasali.

Ohjaajat: Aino Paakkinen ja Milla Rinne.

Kokkikerhossa on lukukausi maksu 20€, joka kerätään kerhossa. Kerhoon otetaan 7 kerholaista.

Lautapelikerho 1-6 luokkalaisille tytöille ja pojille, tiistaisin klo. 17.00-18.00.

Paikka: Seurakuntakodin alasali. Kerhoon otetaan 10 kerholaisita.

Ohjaajat: Siiri Nilsson ja Monica Saarinen.

Puuhakerho 1-6 luokkalaisille tytöille ja pojille,tiistaisin klo. 18.00-19.00 .

Paikka: Seurakuntakodin alasali. Kerhoon otetaan 10 kerholaisita.

Ohjaaja: Mariella Hilarto.

Englannin kielen kerho 1-3luokkalaisille tytöille ja pojile, keskiviikkoisin klo. 17.00 - 18.00.

Paikka: seurakuntakodin alasali. Kerhoon otetaan 10 kerholaista

Ohjaajat: Jasna Hakala ja Nea Romppanen.

Koulusta kerhoon

Seurakunnan iltapäiväkerhot toimivat kahdella koululla,  Virenojalla tiistaisin klo 13-15 ja  Kuivannolla  maanantaisin  klo 12.25-14.15.  Kerho on tarkoitettu 1-2 -luokkalaisille tytöille ja pojille. Koululainen voi  tulla suoraan koulusta kerhoon, jossa hänestä huolehtii seurakunnan nuoriso-ohjaaja Kirsti Torila. Iltapäiväkerhoihin ilmoittaudutaan syksyllä ja jatketaan saman porukan kanssa kevätkausi. Kesken lukukaudenkin voi kysellä, onko kerhossa tilaa.

Ohjelmaan sisältyy ulkoilua, eväiden syöntiä, leikkejä, kädentöitä ym. toimintaa koululaisten tarpeet huomioiden. Kerhossa on pieni hiljentymisen hetki, jossa kuunnellaan kertomuksia ja keskustellaan lapsille ajankohtaisista asioista.

Kerhotyötä tehdään yhteistyössä koulujen opettajien ja muun henkilökunnan kanssa.

Viransijaisena ajalla 1.9.-31.12.2020

16300 Orimattila

Teen työtä kouluikäisten tyttöjen ja poikien parissa. Vastuullani on harrastekerhot, kuten kokkikerho jne. ja kerhonohjaajat. Työnkuvaani kuuluu myös leirityö, esim. telttaleirit sekä osallistuminen rippikoulu- ja nuorisotyöhön.

Kouluyhteistyö on erittäin tärkeä osa työtäni.

Nuoriso-ohjaaja
16300 Orimattila

Teen työtä kouluikäisten tyttöjen ja poikien kanssa. Pidän Ip-kerhoja kouluilla. Kouluyhteistyö on tärkeä osa työtäni. Valmistelen ja toteutan erilaisia leirejä kouluikäisille ja heidän perheilleen. Osallistun myös nuorisotyön muihin työtehtäviin.