tyttö koulussa

Kerhossa on mukavaa!

7-12 -vuotiaille on tarjolla monenlaista kerhotoimintaa. Kerhot kokoontuvat koulujen lukukausien aikana keskustan alueella sekä kylien kouluilla.  Kerhoja ohjaavat yläkouluikäiset, rippikoulun käyneet koulutetut nuoret. Kerhoista vastaa nuorisotyönohjaaja Marja Salo 050 3399 128.

Kouluikäisten tyttöjen ja poikien kerhotoimintaa keväällä  2019

Kerhot kokoontuvat Seurakuntakodin kerhohuoneessa 2krs kirkon puoleisesta päädystä sisään, Seurakuntakodin alasalissa, Artjärven seurakuntakodilla ja Tönnön koululla. Kerhot alkavat viikoilla 2 ja 3. Ilmoittautuminen kerhoihin tapahtuu paikanpäällä, ensimmäisellä kerhokerralla. Kerhoihin voi tulla mukaan myöhemminkin. Syksyllä alkaneet ryhmät jatkavat, jos kerho kiinnostaa voit kysellä mahtuuko mukaan.

Maanantaina puuhakerho 17.30 - 19.00 (Artjärven seurakuntakodilla) alkaa viikolla 3 (14.1.2019)

2-4 luokkalaisille tytöille ja pojille. Kerhossa puuhaillaan kaikenlaista esim: leikitään, askarrellaan jne.

Ryhmän koko 10.

Kerhonohjaajat : Miisa Räsänen ja Inka Leppänen.

Maanantaina puuhakerho klo. 18.00-19.30(Seurakuntakodin kerhohuone) alkaa viikolla 3 (14.1.2019)

1-3luokkalaisille tytöille ja pojille. Kerhossa puuhaillaan kaikenlaista, esim: leikitään, askarrellen, pelataan lautapelejä ja koetaan liikunnan riemua. Ryhmän koko 10.

Kerhonohjaaja: Oona Korhonen

Tiistaisin Tyttökerho klo. 18-19.00(Tönnön koulu) alkaa viikolla 2 (8.1.2019)

2-5luokkalaisille tytöille.(kerhossa askarrellaan, leivotaan, pelaillaan lautapelejä ja leikitään).Ryhmän koko 10.

Kerhonohjaaja: Mariella Hilarto.

Torstaisin Kokkikerho klo. 16-18.30(Seurakuntakodin alasali) alkaa viikolla 2 (8.1.2019)

4-6luokkalaisille tytöille ja pojille.(kerhossa laitetaan ruokaa ja leivotaan) Ryhmä koko 10.

Syksyllä aloittanut ryhmä jatkaa.

Lukukausimaksu 20€.

Kerhonohjaajat: Diana Blomerus ja Cia Salmén.

Kuvat: Kirkon kuvapankki / Aarne Ormio

Koulusta kerhoon

Seurakunnan iltapäiväkerhot toimivat kahdella koululla,  Virenojalla tiistaisin klo 13-15 ja  Kuivannolla    torstaisin klo 12.25-14.15.  Kerho on tarkoitettu 1-2 -luokkalaisille tytöille ja pojille. Koululainen voi  tulla suoraan koulusta kerhoon, jossa hänestä huolehtii seurakunnan nuoriso-ohjaaja Kirsti Torila. Iltapäiväkerhoihin ilmoittaudutaan syksyllä ja jatketaan saman porukan kanssa kevätkausi. Kesken lukukaudenkin voi kysellä, onko kerhossa tilaa.

Ohjelmaan sisältyy ulkoilua, eväiden syöntiä, leikkejä, kädentöitä ym. toimintaa koululaisten tarpeet huomioiden. Kerhossa on pieni hiljentymisen hetki, jossa kuunnellaan kertomuksia ja keskustellaan lapsille ajankohtaisista asioista.

Kerhotyötä tehdään yhteistyössä koulujen opettajien ja muun henkilökunnan kanssa.

KESÄLEIRIT 2019

A. 1-3 luokkalaisten leiri 11.-13.6.2019 Mallusjoen leirikodilla.

B. 1-3 luokkalaisten leiri 17-19.6.2019 Mallusjioen leirikodilla

Molemmilla leireillä sama ohjelma. Kesäloma puuhastelua sisällä ja ulkona. Ohjelma tarkentuu myöhemmin.

Lisätietoja voi kysellä Kirsti Torilalta puh. 3399131 tai kirsti.torila@evl.fi

Koulujen kautta jaetaan keväällä mainosta yhdessä muiden kesätoiminnan järjestäjien kanssa.

16300 Orimattila

Papin perustöiden lisäksi työalani seurakunnassa on nuoriso- ja rippikoulutyö. Erityisesti rippikouluun liittyvissä kysymyksissä voit kääntyä minun puoleeni. Yhdessä muiden nuorisotyöntekijöiden kanssa järjestämme monenlaista toimintaa nuorille ja varhaisnuorille. Viikoittain työhöni kuuluvat erilaiset isosten ja nuorten iltatapahtumat sekä leirit ja retket. Yhteistyötä tehdään myös koulujen kanssa.

Kirkkopuisto 1
16300 Orimattila

Teen työtä kouluikäisten tyttöjen ja poikien parissa. Vastuullani on harrastekerhot, kuten kokkikerho jne. ja kerhonohjaajat. Työnkuvaani kuuluu myös leirityö, esim. telttaleirit sekä osallistuminen rippikoulu- ja nuorisotyöhön.

Kouluyhteistyö on erittäin tärkeä osa työtäni.

Nuoriso-ohjaaja
16300 Orimattila

Teen työtä kouluikäisten tyttöjen ja poikien kanssa. Pidän Ip-kerhoja kouluilla. Kouluyhteistyö on tärkeä osa työtäni. Valmistelen ja toteutan erilaisia leirejä kouluikäisille ja heidän perheilleen. Osallistun myös nuorisotyön muihin työtehtäviin.