tyttö koulussa

Kerhossa on mukavaa!

7-12 -vuotiaille on tarjolla monenlaista kerhotoimintaa. Kerhot kokoontuvat koulujen lukukausien aikana keskustan alueella sekä kylien kouluilla.  Kerhoja ohjaavat yläkouluikäiset, rippikoulun käyneet koulutetut nuoret. Kerhoista vastaa nuorisotyönohjaaja Marja Salo 050 3399 128.

Kouluikäisten tyttöjen ja poikien kerhotoimintaa syksyllä  2018

Kerhot kokoontuvat Seurakuntakodin kerhohuoneessa 2krs kirkon puoleisesta päädystä sisään, Seurakuntakodin alasalissa ja Tönnön koululla. Kerhot alkavat viikolla 36. Ilmoittautuminen kerhoihin tapahtuu paikanpäällä, ensimmäisellä kerhokerralla. Kerhoihin voi tulla mukaan myöhemminkin.

Maanantaisin Tanssikerho klo. 17.30-19.00 (Vanhan pappillan sali).

4-6luokkalaisille tytöille ja pojille. Kerhossa tanssitaan erilaisia koreografioita. Tanssilajeja ovat showtanssi ja nykytanssi.

Ryhmän koko 10.

Kerhonohjaajana: Veera Pasanen.

Maanantaina puuhakerho klo. 18.00-19.30(Seurakuntakodin kerhohuone).

1-3luokkalaisille tytöille ja pojille. Kerhossa puuhaillaan kaikenlaista, esim: leikitään, askarrellen, pelataan lautapelejä ja koetaan liikunnan riemua. Ryhmän koko 10.

Kerhonohjaaja: Oona Korhonen

Tiistaisin Tyttökerho klo. 18-19.00(Tönnön koulu)

2-5luokkalaisille tytöille.(kerhossa askarrellaan, leivotaan, pelaillaan lautapelejä ja leikitään).Ryhmän koko 10.

Kerhonohjaaja: Mariella Hilarto.

Torstaisin Kokkikerho klo. 16-18.30(Seurakuntakodin alasali)

4-6luokkalaisille tytöille ja pojille.(kerhossa laitetaan ruokaa ja leivotaan) Ryhmä koko 10.

Kerhoon ilmoittaudutaan soittamalla Marja Salolle P. 050-3399128. Ilmoittautuminen alkaa 3.9.2018 klo. 10.00 alkaen.

Lukukausimaksu 20€.

Kerhonohjaajat: Diana Blomerus ja Cia Salmén.

Kuvat: Kirkon kuvapankki / Aarne Ormio

Koulusta kerhoon

Seurakunnan iltapäiväkerhot toimivat tällä hetkellä yhdellä koululla,   Virenojalla tiistaisin klo 13-15.  Kuivannolla kerho aloittaa toiminnan torstaisin jos ryhmä saadaan kasaan. Kellonaika varmistuu myös myöhemmin. Kerho on tarkoitettu 1-2 -luokkalaisille tytöille ja pojille. Koululainen voi  tulla suoraan koulusta kerhoon, jossa hänestä huolehtii seurakunnan nuoriso-ohjaaja Kirsti Torila. Iltapäiväkerhoihin ilmoittaudutaan syksyllä ja jatketaan saman porukan kanssa kevätkausi. Kesken lukukaudenkin voi kysellä, onko kerhossa tilaa.

Ohjelmaan sisältyy ulkoilua, eväiden syöntiä, leikkejä, kädentöitä ym. toimintaa koululaisten tarpeet huomioiden. Kerhossa on pieni hiljentymisen hetki, jossa kuunnellaan kertomuksia ja keskustellaan lapsille ajankohtaisista asioista.

Kerhotyötä tehdään yhteistyössä koulujen opettajien ja muun henkilökunnan kanssa.

16300 Orimattila

Papin perustöiden lisäksi työalani seurakunnassa on nuoriso- ja rippikoulutyö. Erityisesti rippikouluun liittyvissä kysymyksissä voit kääntyä minun puoleeni. Yhdessä muiden nuorisotyöntekijöiden kanssa järjestämme monenlaista toimintaa nuorille ja varhaisnuorille. Viikoittain työhöni kuuluvat erilaiset isosten ja nuorten iltatapahtumat sekä leirit ja retket. Yhteistyötä tehdään myös koulujen kanssa.

Kirkkopuisto 1
16300 Orimattila

Teen työtä kouluikäisten tyttöjen ja poikien parissa. Vastuullani on harrastekerhot, kuten kokkikerho jne. ja kerhonohjaajat. Työnkuvaani kuuluu myös leirityö, esim. telttaleirit sekä osallistuminen rippikoulu- ja nuorisotyöhön.

Kouluyhteistyö on erittäin tärkeä osa työtäni.

Nuoriso-ohjaaja
16300 Orimattila

Teen työtä kouluikäisten tyttöjen ja poikien kanssa. Pidän Ip-kerhoja kouluilla. Kouluyhteistyö on tärkeä osa työtäni. Valmistelen ja toteutan erilaisia leirejä kouluikäisille ja heidän perheilleen. Osallistun myös nuorisotyön muihin työtehtäviin.