tyttö koulussa

Kerhossa on mukavaa!

7-12 -vuotiaille on tarjolla monenlaista kerhotoimintaa. Kerhot kokoontuvat koulujen lukukausien aikana keskustan alueella sekä kylien kouluilla.  Kerhoja ohjaavat yläkouluikäiset, rippikoulun käyneet koulutetut nuoret. Kerhoista vastaa nuorisotyönohjaaja Marja Salo 050 3399 128.

KERHOT ALKAVAT KEVÄTKAUDELLA  VIIKOLLA 3

Viikolla 3 alkaa seuraavat kerhot:

Puuhakerho 1-5 luokkalaisille tytöille ja pojille, maanantaisin klo. 17.30-18.30  13.1.2020 alkaen.

Paikka: Seurakuntakodin alasali

Ilmoittautuminen: Paikanpäällä ohjaajalle.

Ohjaaja: Mariella Hilarto

Lautapelikerho 1-6 luokkalaisille tytöille ja pojille, keskiviikkoisin klo. 17.00-18.00  15.1.2020 alkaen.

Paikka: Seurakuntakodin kerhohuone (2krs. hautausmaan puoleisesta sivuovesta sisään).

Ilmoittautuminen: Paikanpäällä ohjaajille.

Ohjaajat: Siiri Nilsson ja Monica Saarinen.

Taidekerho 1-4luokkalaisille tytöille ja pojille, keskiviikkoisin klo. 18.00 -19.00

Paikka: Seurakuntakodin kerhohuone(2krs. hautausmaan puoleisesta sivuovesta sisään).

Ilmoittautuminen: Paikanpäällä ohjaajille.

Ohjaajat: Ina Väisänen ja Wilma Viksten.

viikolla 4

Kokkikerho 2-5luokkalaisille tytöille ja pojille, tiistaisin klo. 16.30 -17.45. 21.1.2020 alkaen.

Paikka: Seurakuntakodin alasali.

Ryhmän koko 10 kerholaisita.

Ilmoittautuminen: Marja Salolle 050-3399128

lukukausimaksu 20€

Ohjaajat: Noora Paukkunen ja Pinja Kuosmanen

Koulusta kerhoon

Seurakunnan iltapäiväkerhot toimivat kahdella koululla,  Virenojalla tiistaisin klo 13-15 ja  Kuivannolla  maanantaisin  klo 12.25-14.15.  Kerho on tarkoitettu 1-2 -luokkalaisille tytöille ja pojille. Koululainen voi  tulla suoraan koulusta kerhoon, jossa hänestä huolehtii seurakunnan nuoriso-ohjaaja Kirsti Torila. Iltapäiväkerhoihin ilmoittaudutaan syksyllä ja jatketaan saman porukan kanssa kevätkausi. Kesken lukukaudenkin voi kysellä, onko kerhossa tilaa.

Ohjelmaan sisältyy ulkoilua, eväiden syöntiä, leikkejä, kädentöitä ym. toimintaa koululaisten tarpeet huomioiden. Kerhossa on pieni hiljentymisen hetki, jossa kuunnellaan kertomuksia ja keskustellaan lapsille ajankohtaisista asioista.

Kerhotyötä tehdään yhteistyössä koulujen opettajien ja muun henkilökunnan kanssa.

Määräaikainen palvelussuhde 28.6.2020 saakka

Kirkkopuisto 1
16300 Orimattila

Teen työtä kouluikäisten tyttöjen ja poikien parissa. Vastuullani on harrastekerhot, kuten kokkikerho jne. ja kerhonohjaajat. Työnkuvaani kuuluu myös leirityö, esim. telttaleirit sekä osallistuminen rippikoulu- ja nuorisotyöhön.

Kouluyhteistyö on erittäin tärkeä osa työtäni.

Nuoriso-ohjaaja
16300 Orimattila

Teen työtä kouluikäisten tyttöjen ja poikien kanssa. Pidän Ip-kerhoja kouluilla. Kouluyhteistyö on tärkeä osa työtäni. Valmistelen ja toteutan erilaisia leirejä kouluikäisille ja heidän perheilleen. Osallistun myös nuorisotyön muihin työtehtäviin.