tyttö koulussa

Kerhossa on mukavaa!

7-12 -vuotiaille on tarjolla monenlaista kerhotoimintaa. Kerhot kokoontuvat koulujen lukukausien aikana keskustan alueella sekä kylien kouluilla.  Kerhoja ohjaavat yläkouluikäiset, rippikoulun käyneet koulutetut nuoret. Kerhoista vastaa nuorisotyönohjaaja Marja Salo 050 3399 128.

KERHOT ALOITTAVAT SYYSKUUSSA 2019 vkolla 37 tai 38.

Viikolla 37 alkaa seuraavat kerhot:

Kepparikerho 1-3 luokkalaisille tytöille ja pojille, maanantaisin klo. 17.30-18.30  9.9.2019 alkaen.

Paikka: Seurakuntakodin alasali

Ilmoittautuminen: Paikanpäällä ohjaajalle.

Ohjaaja: Mariella Hilarto

Näytelmäkerho 1-6kuokkalaisille tytöille ja pojille, keskiviikkoisin klo. 17.00-18.00  11.9.2019 alkaen.

Paikka: Seurakuntakodin kerhohuone (2krs. hautausmaan puoleisesta sivuovesta sisään).

Ilmoittautuminen: Paikanpäällä ohjaajille.

Ohjaajat: Siiri Nilsson ja Monica Saarinen.

Taidekerho 4-6luokkalaisille tytöille ja pojille, tiistaisin klo. 17.30-18.30  10.9.2019 alkaen.

Paikka: Seurakuntakodin kerhohuone(2krs. hautausmaan puoleisesta sivuovesta sisään).

Ilmoittautuminen: Paikanpäällä ohjaajille.

Ohjaajat: Ina Väisänen ja Wilma Viksten.

Kokkikerho 2-4-luokkalaisille tytöille ja pojille, maanantaisin klo. 16-17.15. 16.9.2019 alkaen.

Paikka: Seurakuntakodin alasali (Heinämaantien puoleisesta pääty ovesta sisään).

Ilmoittautuminen: Puhelimella numeroon 050-3399128 Marja Salolle 16.9 mennessä.

Ryhmän koko 10 henkilöä. kerhon lukukausimaksu on 20€

Ohjaajat: Ninni Dahlström ja Miia Lehtikari.

Koulusta kerhoon

Seurakunnan iltapäiväkerhot toimivat kahdella koululla,  Virenojalla tiistaisin klo 13-15 ja  Kuivannolla  maanantaisin  klo 12.25-14.15.  Kerho on tarkoitettu 1-2 -luokkalaisille tytöille ja pojille. Koululainen voi  tulla suoraan koulusta kerhoon, jossa hänestä huolehtii seurakunnan nuoriso-ohjaaja Kirsti Torila. Iltapäiväkerhoihin ilmoittaudutaan syksyllä ja jatketaan saman porukan kanssa kevätkausi. Kesken lukukaudenkin voi kysellä, onko kerhossa tilaa.

Ohjelmaan sisältyy ulkoilua, eväiden syöntiä, leikkejä, kädentöitä ym. toimintaa koululaisten tarpeet huomioiden. Kerhossa on pieni hiljentymisen hetki, jossa kuunnellaan kertomuksia ja keskustellaan lapsille ajankohtaisista asioista.

Kerhotyötä tehdään yhteistyössä koulujen opettajien ja muun henkilökunnan kanssa.

SYKSYN LEIRIT 2019

Syyslomaleiri 1-3 luokkalaisille 21-23.10.2019 Mallusjoen leirikodilla. Mukavaa lomapuuhaa syyslomalla.

3-6 luokkalaisten tyttöjen leiri  15-17.11.2019 Mallusjoen leirikodilla. Leirin alussa vietetään yö kirkossa. Liittyy varhaisnuorisotyön 100- vuotis juhlavuoteen. Kirkosta siirrytään leirikodille jatkamaan leiriä.

Äidit, lapset, isoäidit leiri 29.11- 1.12.2019 Mallusjoen leirikodilla. Eri ikäisten "tyttöjen" yhteinen viikonloppu.

Lisätietoja voi kysellä Marja Salolta puh. 050 33 99 128, marja.salo@evl.fi tai

Kirsti Torilalta puh. 3399131 tai kirsti.torila@evl.fi

16300 Orimattila

Papin perustöiden lisäksi työalani seurakunnassa on nuoriso- ja rippikoulutyö. Erityisesti rippikouluun liittyvissä kysymyksissä voit kääntyä minun puoleeni. Yhdessä muiden nuorisotyöntekijöiden kanssa järjestämme monenlaista toimintaa nuorille ja varhaisnuorille. Viikoittain työhöni kuuluvat erilaiset isosten ja nuorten iltatapahtumat sekä leirit ja retket. Yhteistyötä tehdään myös koulujen kanssa.

Kirkkopuisto 1
16300 Orimattila

Teen työtä kouluikäisten tyttöjen ja poikien parissa. Vastuullani on harrastekerhot, kuten kokkikerho jne. ja kerhonohjaajat. Työnkuvaani kuuluu myös leirityö, esim. telttaleirit sekä osallistuminen rippikoulu- ja nuorisotyöhön.

Kouluyhteistyö on erittäin tärkeä osa työtäni.

Nuoriso-ohjaaja
16300 Orimattila

Teen työtä kouluikäisten tyttöjen ja poikien kanssa. Pidän Ip-kerhoja kouluilla. Kouluyhteistyö on tärkeä osa työtäni. Valmistelen ja toteutan erilaisia leirejä kouluikäisille ja heidän perheilleen. Osallistun myös nuorisotyön muihin työtehtäviin.