Tyttö iltapäiväkerhossa.

Kerhossa on mukavaa!

7-12 -vuotiaille on tarjolla monenlaista kerhotoimintaa. Kerhot kokoontuvat koulujen lukukausien aikana Seurakuntakodin alasalissa (kirkkopuisto 1, käynti Heinämaantien puolelta),sekä Heinämaan Rukoushuoneella ja Kuivannon kirkon seurakuntasalissa. Kerhoja ohjaavat yläkouluikäiset, koulutetut nuoret. Kerhoista vastaa nuorisotyönohjaaja Marja Salo 050 3399 128.

KERHOT

Kerhot alkavat viikolla 37 syyskuussa ja päättyvät joulukuussa  viikolla 50.

Seurakuntakodin alasali.

Kokkikerho 3-6 luokkalaisille tytöille ja pojille. Keskiviikkoisin klo. 17.15-19.00.  Kerho aloittaa vasta 4.10

Paikka: Seurakuntakodin alasali.

Ohjaajat: Saara Hosiaisluoma ja Sanni Halmela.

Kokkikerhossa on lukukausi maksu 15€, joka kerätään kerhossa. Kerhoon otetaan 10 kerholaista. Ilmoittautuminen Marja Salolle p. 050- 3399128  maanantaina 11.9 klo. 10.00 alkaen.

Kaakaostoppi 1-3 luokkalaisille tytöille ja pojille. Tiistaisin klo. 13.30-15.30 (tarjolla pientä välipalaa). Kerho on maksuton.

Ohjaajat: Camilla Vuori ja Marja Salo

Heinämaa Rukoushuone:

Askartelu ja lautapelikerho 1-6 luokkalaisille tytöille ja Pojille. Tiistaisin  klo. 17.30 -19.00.

Paikka: Heinämaan Rukoushuone.

Ohjaajat: Irmuli Rinne ja Pinja Hämäläinen.

Kerhoon otetaan max 10 kerholaista.

Ilmoittautuminen: Tulemalla kerhoon, siellä ohjaaja ottaa tiedot ylös. Kerho on maksuton.

Kuivannon kirkon seurakuntasali:

Toimintakerho 1-6 luokkalaisille tytöille ja pojille, joka toinen maanantai klo. 17.00 -18.00.

Paikka: Kuivanno kirkon seurakuntasali.

Ohjaajat: Inari Töyrylä ja Eve Jääskeläinen.

Ilmoittautuminen: Tulemalla kerhoon, siellä ohjaajat ottavat tiedot ylös. Kerho on maksuton.

Koulusta kerhoon

Seurakunnan iltapäiväkerho toimii Kuivannon koululla torstaisin klo 12.30- 14.30 syyskaudella 7.9.-7.12.2023.

Kerho on tarkoitettu 1-2 -luokkalaisille. Koululainen voi  tulla suoraan koulusta kerhoon, jossa hänestä huolehtii seurakunnan lastenohjaaja Iidamaria Lindman (puh. 050 5599010, wa-viestillä tavoittaa parhaiten).

Iltapäiväkerhoon ilmoittaudutaan seurakunnan nettisivuilla. Kesken lukukaudenkin voi kysellä, onko kerhossa tilaa.

Ohjelmaan sisältyy ulkoilua, eväiden syöntiä, leikkejä, kädentöitä ym. toimintaa koululaisten tarpeet huomioiden. Kerhossa on pieni hiljentymisen hetki, jossa kuunnellaan kertomuksia ja jutellaan lapsille ajankohtaisista asioista.

Kerhotyötä tehdään yhteistyössä koulujen opettajien ja muun henkilökunnan kanssa.

Orionaukio 2 C, 2.krs.
16300 Orimattila

Teen työtä kouluikäisten tyttöjen ja poikien parissa. Vastuullani on harrastekerhot, kuten kokkikerho jne. ja kerhonohjaajat. Työnkuvaani kuuluu myös leirityö, esim. telttaleirit sekä osallistuminen rippikoulu- ja nuorisotyöhön.

Kouluyhteistyö on erittäin tärkeä osa työtäni.

Vt. nuoriso-ohjaaja 1.10.-31.12.2023.
Orionaukio 2 C, 2 krs.
16300 Orimattila

Hoidan elo-syyskuussa määräaikaista lähetyssihteerin tointa, jonka tehtävät siirtyvät 1.10.2023 osaksi nuoriso-ohjaajan tehtävää.

Työhöni kuuluu sekä kouluikäisten parissa tehtävää työtä (kouluikäisten leirit ja iltapäiväkerhot ja kouluyhteistyö yms.) (70%) että lähetystyötä lähetystyöstä vastaavan papin työparina (30%). Tehtävä on määräaikainen.