"Rukous on silta luokse Jumalan. Rukous on polku luokse auttajan." (virrestä 931)

Rukous on kirkon ydintä, Jumalan eteen jäämistä kaikissa elämäntilanteissa. Usein se on yksityistä, hiljaista huokailua. Ei tarvita "oikeita" sanoja tai muotoiluja, aina ei tarvita sanoja lainkaan. Joskus saatat kaivata sitä, että toisetkin rukoilevat puolestasi. Joskus toivot erityistä siunausta ja varjelusta jollekulle läheisellesi. Tämä on esirukousta: rukoillaan yhdessä toisen kanssa ja hänen puolestaan. Voit jättää oman esirukouspyyntösi alla olevalla lomakkeella, pyyntö lähtee seurakuntamme pappien sähköpostiin. Orimattilan kirkon takaosassa on myös laatikko rukouspyynnöille. Pyynnöt huomioidaan seuraavan tai sitä seuraavan sunnuntain/pyhäpäivän jumalanpalveluksessa. Rukouspyynnöt saatetaan sanoittaa yleisemmiksi tai yhdistää useamman pyynnöt samoihin sanoihin. Jumalanpalveluksesta vastaava pappi myös rukoilee yksityisesti pyynnön lähettäjän puolesta.

Rukousta voit aina pyytää myös suoraan seurakunnan työntekijöiltä.

Jätä esirukouspyyntö

Kirjoita pyyntösi lyhyesti alla olevaan tilaan.