H K L R S V

16300 Orimattila

Toimin seurakunnassa lastenohjaajana. Työhöni kuuluu päivä- ja perhekerhoja Vanhassa pappilassa ja Pennalassa.

Ma. lastenohjaaja

7.1.-31.5.2020

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Artjärven kappeliseurakunta Orimattilan seurakunta

Hei kaikille!

Vuoden päivät ovat vierähtäneet Orimattilassa töitä tehdessä. Kivaa ja antoisaa on ollut ja toiveikkaana jatkan myös tulevaa kohden!

Vastaan varhaiskasvatuksen työalasta yhdessä työparini Outi-papin kanssa. Otamme mieluusti vastaan toiveita ja unelmia, sekä myös ruusuja ja risuja, koskien seurakuntamme varhaiskasvatusta! Ole rohkeasti yhteydessä!

Minuun saat olla yhteydessä niin päiväkerhojen, avoimien kerhojen kuin moninaisten varhaiskasvatuksen tapahtumien asioissakin unohtamatta myöskään katsomuskasvatuksen yhteistyötä. Kiitos yhteistyöstänne, hyvät orimattilalaiset!

Ma. lastenohjaaja
Artjärven kappeliseurakunta

Kevään 2020 ajan.

Toimin lastenohjaajana sekä Artjärven kappeliseurakunnassa että Orimattilan seurakunnassa. Pidän perhekerhoa, perheiltoja ja puuhapajoja. Työhöni kuuluu lisäksi muita tehtäviä Artjärven kappeliseurakunnassa.

Työvapaalla toistaiseksi

Olen lastenohjaaja ja musiikkipedagogi. Lastenohjaajan työhöni kuuluu päivä- ja perhekerhoja Vanhassa pappilassa. Lisäksi vastaan Kirkkomuskaritoiminnasta: suunnittelen ja ohjaan ryhmien viikottaiset tunnit sekä valmistelen ja organisoin muskarin esiintymiset ja konsertit. Toimin myös yhteistyössä seurakunnan kanttoreiden kanssa hoitaen säestyksiä etenkin varhaiskasvatuksen kirkoissa ja tapahtumissa.

16300 Orimattila

Toimin seurakunnassa lastenohjaajana. Työhöni kuuluu päiväkerhoja, alle 3-vuotiaiden toiminta; 2-vuotiaiden kerho, vauvakerho ja taaperokahvila sekä lisäksi lähetän onnittelukortit kaikille 1-4-vuotiaille.

16300 Orimattila

Toimin seurakunnassa lastenohjaajana ja työskentelen pääasiassa Vanhassa pappilassa. Työhöni kuuluu mm. päiväkerhoja sekä vauvaperheiden ja odottavien äitien toiminta. Hoidan myös varhaiskasvatuksen tiedotusta yhdessä varhaiskasvatuksen ohjaajan kanssa, kirjoittelen kuukausikirjettä ja ylläpidän seurakunnan lasten ja perheiden Facebook-ryhmää.