Yhteystietojen haku

Voit hakea henkilön nimellä tai selata yhteystietolistaa. Voit myös selata yhteystietolistaa alla olevien aakkoslinkkien avulla. Klikkaamalla kirjainta pääset yhteystietolistassa kirjainta vastaavien sukunimien kohdalle.

Jarkko Seppälä

Talouspäällikkö
Orionaukio 2 C, 2.krs.
16300 Orimattila

Toimin seurakunnan talouspäällikkönä ja vastaan talouteen, hallintoon, hautaustoimeen, kiinteistöihin sekä hankintoihin liittyvistä asioista. Olen hautausmaa- ja kiinteistötyöntekijöiden sekä taloustoimiston esimies. Vastuulleni kuuluu kirkkoneuvoston kokouksissa esittelijän tehtävät, minkä lisäksi pidän pöytäkirjaa seurakunnan luottamuselinten kokouksista. Toimin myös seurakunnan työsuojelupäällikkönä ja palkka-asiamiehenä. Parhaiten minut saa kiinni arkisin virka-ajan puitteissa.

Pirjo Seppälä

Toimistosihteeri