Orimattilan seurakunta

Postiosoite: Orionaukio 2 C, 2. krs, 16300  Orimattila
orimattilanseurakunta[at]evl.fi

Kirkkoherranvirasto: p. 03 874 600

Kirkkoherranvirasto palvelee ma-ti 12-15 ja ke-to 9-12 (pe suljettu). Tarvittaessa myös sopimuksen mukaan muuna aikana.

Poikkeuksia kirkkoherranviraston aukioloajoissa:

Suljettu torstaisin 8. - 22.12.2022

Artjärven kappeliseurakunta

Artjärven kappeliseurakunnan seurakuntatoimisto on suljettu 12.7.2021 alkaen. Asiointi hoidetaan jatkossa Orimattilan kirkkoherranvirastossa, myös puhelimitse.

Hautausmaan toimisto

Hautausmaan toimistolla ei ole erillistä aukioloaikaa. Hautapaikka-asiat hoidetaan ensisijaisesti kirkkoherranvirastossa sen aukioloaikoina. Hautausmaihin ja hautoihin liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteyksissä hautausmaan työnjohtaja Markku Osoon numerossa 050 5220 367.

Diakonian kirpputori, Pappilantie 1:n autotalli,  on avoinna to-la klo 10-15.

Seurakunnan laskutusosoitetiedot (linkki)

Sanna Vahlberg

Orionaukio 2 C, 2.krs.
16300 Orimattila

Toimin seurakunnassa lastenohjaajana. Työhöni kuuluu päiväkerhoja, alle 3-vuotiaiden toiminta; 2-vuotiaiden kerho, vauvakerho ja taaperokahvila sekä lisäksi lähetän onnittelukortit kaikille 1-4-vuotiaille.

Sanna Vahlberg