JATKOIMME HAKUAIKAA, PÄIVITIMME TEHTÄVÄNKUVAUSTA JA NOSTIMME PALKAN VAATIVUUSRYHMÄÄ

Orimattilan seurakunnassa on edelleen avoinna diakonian virka. Olisiko se sinun paikkasi kirkon työssä?

Varsinaisena hakuaikana tulleet hakemukset otetaan huomioon. Toivomme hakijoilta kokemusta seurakunta- ja/tai päihdetyöstä.

Viran erityisinä vastuualueina ovat päihdetyö ja kansainvälinen diakonia. Tehtävään kuuluu myös diakoniapäivystyksiä, muuta yleistä diakoniatyötä tiimissä sovittavilla tavoilla sekä rippikoulua vuosittain. Tehtävässä tarvitaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, rohkeutta ja realismia sekä sitoutumista kirkkoon ja yhteiseen työhön. Joustavuus ja kyky sopeutua muutoksiin ovat tärkeitä. Seurakunnassamme on neljä diakonian virkaa, viranhaltijoiden lähiesimiehenä on kappalainen.

Viran kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelman nro 124) mukainen diakonian viran kelpoisuus. Arvostamme ajantasaista tutkintoa. Valitun tulee olla konfirmoitu evankelisluterilaisen kirkon jäsen ja hänen on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja RRL 6 §:n 2 mom. mukainen rikosrekisteriote. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävän palkkaus on vaativuusryhmässä 503, peruspalkka 2467,00€. Virka on otettava vastaan 4.5.2020 tai mahdollisimman pian sen jälkeen.

Hakuprosessin aikataulu:

Hakuaika 22.2.-15.3.2020. Valmisteluryhmä päättää haastatteluun kutsuttavista to 19.3.2020. Valmisteluryhmä suorittaa työhaastattelut erikseen kutsuttaville ti 24.3.2020 klo 16->. Päätös virkaan valittavasta tehdään kirkkoneuvoston kokouksessa 1.4.2020.

Hakemus ja cv lähetetään ensisijaisesti kirkkoherran sähköpostiin, annakaisa.rantala@evl.fi . Seurakunnan postiosoite on toistaiseksi Orimattilan seurakunta, Pappilantie 1, 16300 Orimattila.

Lisätietoja virasta ja seurakunnasta antaa diakoniatyöstä vastaava kappalainen Hannu Rantala, 050 3399 134 /  hannu.rantala@ev.fi ja kirkkoherra Annakaisa Rantala, 050 3399 129 / annakaisa.rantala@evl.fi .