Lasten ja perheiden pääsiäispolku Vanhassa Pappilassa

Vanhassa pappilassa

Aikamatkalle Jeesuksen seuraajien joukossa ristin ja ylösnousemuksen pääsiäiseen.

Vanha pappila muuntautuu Jeesuksen aikaan. Kuka oli mies, joka on vaikuttanut niin monen ihmisen elämään? Tästä kertovat mm. lammaspaimen, tullimies ja muut Jeesuksen ystävät. Polku kestää noin 30 min. ja sopii kaikenikäisille. Se kuljetaan pienissä ryhmissä Vanhan pappilan sisätiloissa. Ensimmäinen ryhmä lähtee klo 17.00 ja seuraavat noin 10 min. välein klo 19.00 saakka. Sisäänkäynti Vanhan pappilan kirkkoherran viraston puoleisesta päädystä.

Muu kuin seurakunnan tila

Tyttökerho Tönnönkoululla

Tönnön koululla alkaa viikolla 36 tyttökerho. Lähde kaverisi kanssa viettämään mukava tunti yhdessä tekemisen ja puuhastelun parissa.

Anninkammarilla, os. Erkontie 26

Lähetyspuoti avoinna klo 10-14

Avoinna ti-to klo 10-14. Lähetyspuodissa ja Anninkuistilla myydään oman seurakunnan lähetystyön hyväksi uutta ja vanhaa.