Vanha Pappila

Pappilantie 1, 16300 Orimattila

Vanha Pappila Vanha Pappila on rakennettu vuona 1884 nimensä mukaisesti pappilaksi. Nykyään se on arkisin päivä- ja perhekerhojen keskeinen toimipiste ja lastenohjaajien toimistotila, viikonloppuisin suosittu perhejuhliin vuokrattava juhlatila.
Vuokratilana toimii sali, jonne mahtuu 40 henkeä sekä tarjoilu- ja keittiötila sekä leikkihuone niin erikseen sovittaessa. Keittiössä on astiastot 40 hengelle. Tilaan pääsy ei ole esteetön, vaan sinne pitää nousta rappusia pitkin. Varaukset ja lisätiedot kirkkoherranvirastosta, ma-to klo 9-15, pe klo 9-13, puhelin 03 874600. Tilavuokrien hinnaston löydät tästä.
Vanhalla Pappilalla ja kirkkoherranvirastolla on yhteinen pysäköintialue talojen välissä. Molempien kiinteistöjen postisoitekin on sama.

Pappilantie 1, 16300 Orimattila

Kesäinen perhetapahtuma Pappilan puistossa

Yhdessäoloa ja iloista toimintaa perheille Vanhan pappilan puistossa. Kahvittelua tai omien eväiden syöntiä. Sateen sattuessa kokoonnumme sisällä.

Pappilantie 1, 16300 Orimattila

Vauva- ja taaperokantrit

Perinteiset vauva- ja taaperokantrit 0-2-vuotiaiden perheille Vanhan pappilan puistossa ja kirkon ympäristössä. Iloinen kantrikulkue ja toimintaa yhdessä. Kahvittelua kirkon kesäkahvilassa tai omat eväät puistossa.