Orimattilan kirkko

Kirkkopuisto 4, 16300 Orimattila

Orimattilan kirkko

Orimattilan komea ja iso kirkko on kaupungin elämän keskellä, hautausmaa ympäröi sitä kauniina puistona. Nykyinen graniittinen ristikirkko on seurakunnan neljäs kirkko. Kirkko on valmistunut vuonna 1866. Kirkkoon mahtuu 1200 ihmistä. Kirkossa järjestetään jumalanpalveluksia, siellä kastetaan, vihitään ja siunataan haudan lepoon. Seurakunnalla ei ole erillistä siunauskappelia. Kesäaikaan kirkko on auki tiekirkkona ja paikalla on silloin kirkko-opas.

Ryhmät voivat halutessaan saada opastuksen kirkkoon. Tästä ja tilavarauksista voi tiedustella kirkkoherranvirastosta (ma-ke, pe klo 9-15 ja to 9-17),  puhelin 03 874600.

Kirkkoon sisälle ja alttarialueelle pääsee luiskaa pitkin, mutta valitettavasti kirkon wc-tiloihin ei mahdu pyörätuolilla. Kirkon parkkipaikat ovat kirkon molemmissä päädyissä: kaupungin keskustasta tullessa sankarihautausmaan lähellä ja Kirkkopuiston puolelta tullessa seurakuntakodin edessä. Invapaikat ovat kirkon edustalla, pohjoispuolen sivusisäänkäynnin edessä.

Kirkkopuisto 4, 16300 Orimattila

Sellon ja kanteleen matka -konsertti

Lähde musiikkimatkalle!

Kirkkopuisto 4, 16300 Orimattila

Pyhäkoulu

Pyhis on 3-vuotta täyttäneiden lasten oma jumalanpalvelushetki.