H K L R S V

16300 Orimattila

Toimin seurakunnassa lastenohjaajana. Työhöni kuuluu päivä- ja perhekerhoja Vanhassa pappilassa ja Mallusjoella.

16300 Orimattila

Työskentelen seurakunnassa lastenohjaajana. Työhöni kuuluu päivä- ja perhekerhoja Vanhassa pappilassa ja Pennalassa, päiväkotiyhteistyö sekä Kirkkovartti -pyhäkoulu. Lisäksi kirjoittelen lapsityön kuukausikirjettä ja ylläpidän lapsi- ja perhetyön Facebook –ryhmää.

Lastenohjaaja, Artjärvi
Artjärven kappeliseurakunta
Kirkkotie 23
16200 Artjärvi

Toimin lastenohjaajana sekä Artjärven kappeliseurakunnassa että Orimattilan seurakunnassa. Pidän päiväkerhoa, perhekerhoa, vauvakerhoa ja päivähoidon kirkkohetkiä. Työhöni kuuluu lisäksi muita tehtäviä Artjärven kappeliseurakunnassa.

Olen lastenohjaaja ja musiikkipedagogi. Lastenohjaajan työhöni kuuluu päivä- ja perhekerhoja Vanhassa pappilassa. Lisäksi vastaan Kirkkomuskaritoiminnasta: suunnittelen ja ohjaan ryhmien viikottaiset tunnit sekä valmistelen ja organisoin muskarin esiintymiset ja konsertit. Toimin myös yhteistyössä seurakunnan kanttoreiden kanssa hoitaen säestyksiä etenkin lapsi- ja perhetyön kirkoissa ja tapahtumissa.

diakonissa
Artjärven kappeliseurakunta Orimattilan seurakunta

6.8.2018 alkaen

16300 Orimattila

Toimin seurakunnassa lastenohjaajana. Työhöni kuuluu päiväkerhoja, alle 3-vuotiaiden toiminta; 2-vuotiaiden kerho, vauvakerho ja taaperokahvila sekä lisäksi lähetän onnittelukortit kaikille 1-4-vuotiaille.

16300 Orimattila

Toimin seurakunnassa lastenohjaajana ja työskentelen pääasiassa Vanhassa pappilassa. Työhöni kuuluu päiväkerho, perhekerho, avoin kirkkomuskari sekä alle 3-vuotiaiden toiminta; päiväkerho, vauvakerho ja taaperokahvila. Lisäksi kirjoittelen lapsityön kuukausikirjettä ja ylläpidän seurakunnan lasten ja perheiden Facebook-ryhmää.