Tiekirkko Orimattilassa 13.6.-7.8.2016 - kirkko auki joka päivä klo 11-17

Tiekirkkotoiminta on valtakunnallista toimintaa. Orimattilassa Tiekirkkona on perinteisesti ollut v. 1866 rakennettu kaunis graniittinen ristikirkko, Orimattilan kirkko.  Komea ja iso kirkko sijaitsee kaupungin elämän keskellä, hautausmaa ympäröi sitä kauniina puistona.

Tiekirkossa toimivat tänä kesänä oppaina orimattilalaiset Heidi Broman ja Riina Råman. Jokainen lapsivieras saa kirkosta mukaansa muistoksi pienen kirjasen. Kouluikäisille ja muillekin kirkosta löytyy kirkkovisa oikeinen vastauksineen. Kirkon ja seurakunnan juhlavuoden kunniaksi kirkossa on jaossa myös vuonna 1986 tehtyä seurakunnan 350-vuotisjuhlakirjaa.

Tiekirkot ja niiden aukioloajat sekä tietoa periaatteista ja toiminnasta löydät valtakunnallisilta Tiekirkko-sivuilta. Voit myös tutustua tarkemmin Orimattilan kirkkoon ja sen historiaan.

Soiva kirkkoretki kanttorin ja oppaan seurassa

Keskiviikkoisin klo 12 kanttorin ja kirkko-oppaan seurassa Tiekirkon aukioloaikoina voi tehdä pienen soivan kirkkoretken: urkumusiikkia, laulua, toiminnallisuutta ja tutustumista kirkkoon.

Sisäkuva Orimattilan kirkossa.