H L P R S

Johanna Hallenberg (ent.Vesamäki)

Diakonissa

Diakonia ja auttaminen, Kehitysapu, kansainvälinen diakonia

Esittely

Päävastuualueenani ovat päihdetyö ja kansainvälinen diakonia.

Järjestän toimintaa, teen kotikäyntejä ja toimin tiiviissä yhteistyössä kaupungin palvelujen kanssa. Vastuullani ovat Kadunkahvila, vertaistuellinen Tupa- ryhmä ja Avoin ruokapäivä. Yksilötyö on pitkälti ratkaisukeskeisestä näkökulmasta tehtävää korjaavaa tai haittoja vähentävää työtä yhdessä asiakkaan kanssa.

Kansainvälisen diakonian vastuu näyttäytyy ensisijaisesti pitämällä yhteyttä piireihin, jotka haluavat kantaa globaalia vastuuta lähimmäisistä ja valmiudesta reagoida katastrofin sattuessa tarkoituksenmukaisesti erilaisin keräyksin tai muuten toimimalla. Kansainvälisen diakonian keräysvarat kanavoidaan pääasiassa Kirkon Ulkomaanavun kautta maailmalle. Pidän myös yllä ekumeenista yhteistyötä diakonian osalta.

Kati Lempiäinen

Diakonissa (määräaikainen 1.1.2017 - 4.6.2018)
Artjärven kappeliseurakunta

Diakonia ja auttaminen, Lapset, Perheet

Pappilantie 1, 16300 Orimattila
Artjärven aluetyö, diakoninen perhetyö. Työvapaalla lastenohjaajan toimesta hoitaessaan määräaikaista diakonian virkaa.

Teija Peltola

Diakonia ja auttaminen

Päävastuualueenani on vapaaehtoistoiminta.

Järjestän vapaaehtoistoiminnan peruskursseja, otan vastaan uusien vapaaehtoisten ilmoittautumisia ja haastattelen heidät.  Vastuualueenani on diakonian vapaaehtoistoiminta, johon kuuluu mm. vapaaehtoisvoimin toimiva kahvila ”Anninkammari” sekä ystävä-, avustaja- ja saattaja-apua tarjoava ”Lähiapu”. Kotikäyntityö ja yleinen diakoniatyö kuuluvat myös työtehtäviini. Minut tavoittaa sähköpostitse ja puhelimitse.

Hannu Rantala

Kappalainen

Diakonia ja auttaminen, Pappi

Esittely

Pappina saan olla mukana elämän isoissa vaiheissa, kastejuhlissa, rippikouluissa, häissä ja hautajaisissa. Käyn säännöllisesti Varvikossa, Kanervassa, Mallusjoen lepokodilla ja Orimattilan lepokodilla sekä tarvittaessa terveysaseman osastolla tapaamassa ihmisiä. Vastaan seurakunnan diakoniatyöstä, jonka käytännön tehtäviä diakoniatyöntekijät hoitavat. Rakkaassa ja kaikuisassa kotikirkossamme äänen kuuluvuuden kehittäminen on intohimoni, ja olemme päässeet jo hyvälle tasolle sekä puhe- että musiikkiäänentoistossa.

Leena Savolainen

Diakonia ja auttaminen

Esittely

Vastuualueinani ovat vanhus-, mielenterveys- ja kehitysvammaistyö sekä diakonian kirpputorin vapaaehtoistoiminta. Ohjaan vanhustenkerhoja, mielenterveyskuntoutujille suunnattua Kohtaamispaikka-ryhmää ja satunnaisemmin myös Senioripysäkki-ryhmiä. Kehitysvammaisten hartaudet ja kirkkopyhät kuuluvat myös toimenkuvaani. Teen toivottaessa kotikäyntejä. Jos haluat keskustella luottamuksellisesti asioistasi tai kaipaat sielunhoidollista apua, ota rohkeasti yhteyttä.