Toimintaa lapsiperheille

Orimattilan seurakunta järjestää Artjärvellä päivä- ja perhekerhoja. Päiväkerho on tarkoitettu 3-6vuotiaille lapsille ja siihen haetaan seurakunnan kotisivujen kautta.

Ilmoittautumislomakkeet löytyvät täältä.

Perhekerho kokoontuu Artjärven seurakuntakodilla torstaisin klo 10-12. Perhekerhoon lapset tulevat oman aikuisen kanssa. Toiminta on kaikille avointa, eikä edellytä ilmoittautumista. Lisätietoa kaikista lapsille ja perheille suunnatusta toiminnasta saat Orimattilan seurakunnan sivuilta. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Lapsille, koululaisille ja lapsiperheille suunnatun toiminnan tiedot löytyvät täältä.

Artjärven kirkkoon on rakennettu Lasten Kappeli, lasten oma leikkinurkkaus, jossa perheen pienimmät viihtyvät messun tai muun kirkossa vietettävän tapahtuman ajan.

Päivähoidossa ja koululla käydään pitämässä Hyviä hetkiä, joissa kirkkovuosi ja raamatunkertomukset ja lasten hengelliset laulut tulevat tutuiksi. Lisäksi ryhmät tekevät kirkkoretkiä, joissa Artjärven kirkon aarteet ja muut mielenkiintoiset asiat löytyvät leikkien ja laulujen siivittämänä.

Kerhoaskarteluja