Seurakuntamestari

Kanttori, Artjärvi
Kirkkotie 23
16200 Artjärvi

Toimin Orimattilan seurakunnan, Artjärven kappelin kanttorina. Orimattilan seurakunnan kanttoreiden yhteisenä työnäkynä on palvella seurakuntalaisia tasokkaalla ja monipuolisella musiikilla.

Artjärven kappalainen
16300 Orimattila

Haluaisin olla Artjärven oma kyläpappi, jonka voi tavata arjessa ja juhlassa itse kullekin sopivalla tavalla. Toteutuminen riippuu Artjärven asukkaista, sillä olen avoin monenlaisille asioille. Mietitään yhdessä mitä se voisi olla.

Tämän lisäksi työtehtäviini kuuluu lähetysvastuu koko Orimattilan seurakunnassa yhdessä lähetyssihteerin kanssa. Tässäkin asiassa työ voi toteutua ainoastaan yhteistyössä eri tahojen kanssa.

Toimistosihteeri, Artjärven kappeliseurakunta
Kirkkotie 23
16200 Artjärvi

Olen Artjärven kappeliseurakunnan osa-aikainen toimistosihteeri. Työhöni kuuluu pääasiassa sukuselvitysten ja virkatodistusten tekoa, ym. sekalaista toimistotyötä.