Suntio

Kanttori, Artjärvi
Kirkkotie 23
16200 Artjärvi

Toimin Orimattilan seurakunnan, Artjärven kappelin kanttorina. Orimattilan seurakunnan kanttoreiden yhteisenä työnäkynä on palvella seurakuntalaisia tasokkaalla ja monipuolisella musiikilla.

Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Hei kaikille!

Vuoden päivät ovat vierähtäneet Orimattilassa töitä tehdessä. Kivaa ja antoisaa on ollut ja toiveikkaana jatkan myös tulevaa kohden!

Vastaan varhaiskasvatuksen työalasta yhdessä työparini Outi-papin kanssa. Otamme mieluusti vastaan toiveita ja unelmia, sekä myös ruusuja ja risuja, koskien seurakuntamme varhaiskasvatusta! Ole rohkeasti yhteydessä!

Minuun saat olla yhteydessä niin päiväkerhojen, avoimien kerhojen kuin moninaisten varhaiskasvatuksen tapahtumien asioissakin unohtamatta myöskään katsomuskasvatuksen yhteistyötä. Kiitos yhteistyöstänne, hyvät orimattilalaiset!

Artjärven kappalainen
16300 Orimattila

Haluaisin olla Artjärven oma kyläpappi, jonka voi tavata arjessa ja juhlassa itse kullekin sopivalla tavalla. Toteutuminen riippuu Artjärven asukkaista, sillä olen avoin monenlaisille asioille. Mietitään yhdessä mitä se voisi olla.

Tämän lisäksi työtehtäviini kuuluu lähetysvastuu koko Orimattilan seurakunnassa yhdessä lähetyssihteerin kanssa. Tässäkin asiassa työ voi toteutua ainoastaan yhteistyössä eri tahojen kanssa.

Suntio
16300 Orimattila

-Arjessa ja juhlassa-  Toimin suntion tehtävissä pääsääntöisesti Orimattilan ja Artjärven kirkoissa.

Työhöni kuuluvat arjen askareet kirkossa ja muissa kiinteistöissä sekä toimitusten, jumalanpalvelusten ym. tilaisuuksien käytännön järjestelytehtävät.

Hautausmaan työnjohtaja
16300 Orimattila

Vastaan hautausmaiden hoidosta ja hautaustoimesta Orimattilan, Kuivannon ja Artjärven hautausmailla. Palvelen Orimattilassa hautausmaan toimistossa hautapaikka- ja hoitosopimusasioissa ma-to klo 12-14, sekä pe klo 12-13.

Ma. lastenohjaaja

Kevään 2020 ajan.

Toimin lastenohjaajana sekä Artjärven kappeliseurakunnassa että Orimattilan seurakunnassa. Pidän perhekerhoa, perheiltoja ja puuhapajoja. Työhöni kuuluu lisäksi muita tehtäviä Artjärven kappeliseurakunnassa.

Toimistosihteeri, Artjärven kappeliseurakunta
Kirkkotie 23
16200 Artjärvi

Olen Artjärven kappeliseurakunnan osa-aikainen toimistosihteeri. Työhöni kuuluu pääasiassa sukuselvitysten ja virkatodistusten tekoa, ym. sekalaista toimistotyötä.