Suntio

Osa-aikainen vt. varhaiskasvatuksen ohjaaja 1.11.2018-27.1.2019
Orimattilan seurakunta Artjärven kappeliseurakunta
16300 Orimattila

Työskentelen vajaan kolmen kuukauden ajan lapsi- ja perhetyössä 35% virassa. Olen tavoitettavissa yleensä torstaisin ja perjantaisin. Tehtäviini kuuluu lastenohjaajan työtä, mutta ennen kaikkea hoidan väliaikaisesti osaa varhaiskasvatuksen ohjaajan tehtävistä: ostolaskuja, työvuorolistoja, kevään suunnittelua jne.

Kanttori, Artjärvi
16200 Artjärvi

Toimin Orimattilan seurakunnan, Artjärven kappelin kanttorina. Orimattilan seurakunnan kanttoreiden yhteisenä työnäkynä on palvella seurakuntalaisia tasokkaalla ja monipuolisella musiikilla.

Artjärven kappalainen
Artjärven kappeliseurakunta Orimattilan seurakunta

Haluaisin olla Artjärven oma kyläpappi, jonka voi tavata arjessa ja juhlassa itse kullekin sopivalla tavalla. Toteutuminen riippuu Artjärven asukkaista, sillä olen avoin monenlaisille asioille. Mietitään yhdessä mitä se voisi olla.

Tämän lisäksi työtehtäviini kuuluu lähetysvastuu koko Orimattilan seurakunnassa yhdessä lähetyssihteerin kanssa. Tässäkin asiassa työ voi toteutua ainoastaan yhteistyössä eri tahojen kanssa.

Suntio
16300 Orimattila

-Arjessa ja juhlassa-  Toimin suntion tehtävissä pääsääntöisesti Orimattilan ja Artjärven kirkoissa.

Työhöni kuuluvat arjen askareet kirkossa ja muissa kiinteistöissä sekä toimitusten, jumalanpalvelusten ym. tilaisuuksien käytännön järjestelytehtävät.

Hautausmaan työnjohtaja
16300 Orimattila

Vastaan hautausmaiden hoidosta ja hautaustoimesta Orimattilan, Kuivannon ja Artjärven hautausmailla. Palvelen Orimattilassa hautausmaan toimistossa hautapaikka- ja hoitosopimusasioissa ma-to klo 12-14, sekä pe klo 12-13.

Lastenohjaaja, Artjärvi
16200 Artjärvi

Toimin lastenohjaajana sekä Artjärven kappeliseurakunnassa että Orimattilan seurakunnassa. Pidän päiväkerhoa, perhekerhoa, vauvakerhoa ja päivähoidon kirkkohetkiä. Työhöni kuuluu lisäksi muita tehtäviä Artjärven kappeliseurakunnassa.

diakonissa

Toimistosihteeri, Artjärven kappeliseurakunta
16200 Artjärvi

Olen Artjärven kappeliseurakunnan osa-aikainen toimistosihteeri. Työhöni kuuluu pääasiassa sukuselvitysten ja virkatodistusten tekoa, ym. sekalaista toimistotyötä.