tyttö koulussa

Kerhossa on mukavaa!

7-14 -vuotiaille on tarjolla monenlaista kerhotoimintaa. Kerhot kokoontuvat koulujen lukukausien aikana keskustan alueella sekä kylien kouluilla.  Kerhoja ohjaavat yläkouluikäiset, rippikoulun käyneet koulutetut nuoret. Kerhoista vastaa nuorisotyönohjaaja Marja Salo 050 3399 128.

Kouluikäisten tyttöjen ja poikien kerhotoimintaa keväällä 2018

Kerhot kokoontuvat Seurakuntakodin kerhohuoneessa 2krs kirkon puoleisesta päädystä sisään, Seurakuntakodin alasalissa, Virenojan koululla ja Tönnön koululla.

Maanantaisin Ilmaisutaidonkerho klo. 17-18.00 ( Seurakuntakodin kerhohuone)

1-3luokkalaisille tytöille ja pojille( kerhossa opitaan ilmaisemaan itseään, musiikin maalauksen ja näyttelemisen keinoin).Ryhmä koko 10

Kerhonohjaajat: Miia Vihervuori ja Sire Soosilla.

Maanantaisin Kuvaamataidonkerho klo. 18.15-19.15( Seurakuntakodin kerhohuone)

4-6luokkalaisille tytöille ja pojille.( Kerhossa käydään läpi eri maalaus- ja piirtotekniikoita. Ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vaan pelkkä kiinnostus riittää).Ryhmä koko 10.

Kerhonohjaajat: Miia Vihervuori ja Nuutti Ilmonen.

Maanantaisin Liikuntakerho klo. 16-17.00 (Virenojan koulu,liikuntasali)

1-3luokkalaisille tytöille ja pojille.(kerhossa saa kokea liikkumisen riemua, liikuntaleikkien ja pelien kautta) Ryhmän koko 15-20.

Kerhonohjaajat: Veera Valtonen ja Verne Vilkuna.

Tiistaisin Tyttökerho klo. 19-20.00(Tönnön koulu)

2-5luokkalaisille tytöille.(kerhossa askarrellaan, leivotaan, pelaillaan lautapelejä ja leikitään).Ryhmän koko 10.

Kerhonohjaaja: Mariella Hilarto.

Tiistaisin Käsityökerho klo. 17-18.30 (Seurakuntakodin kerhohuone)

2-4luokkalaisille tytöille ja pojille, jota tykkäävät käsitöiden tekemisestä. Ryhmä koko 10.

Kerhonohjaajat: Diana Blomerus ja Veronica Kari.

Keskiviikkoisin kakkukerho klo. 16-18.00 (seurakuntakodin alasali) alkaa 24.1.2018

5-7luokkalaisille tytöille ja pojille. Ryhmän koko 10. Ilmoittautuminen Marja Salolle p. 050-3399128.

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 23.1 klo. 16.00. Kerhomaksu 20€.

Kerhonohjaajat: Anni Lehmuskorpi ja Nea Niemelä.

Keskiviikkoisin Tanssikerho klo. 18.15-19.15 (Vanhan Pappilan sali)

4-7luokkalaisille tytöille ja pojille. (kerhossa käydään läpi eri tanssilajeja ja niiden tekniikoita. Lajeina esim. hiphop, tutting ja showtanssi). Aijempaa osaamista ei tarvitse olla. Mukaan tarvitset liikuntaan soveltuvat vaatteet ja juomapullon.Ryhmän koko 15.

Kerhonohjaajana: Anni Lehmuskorpi.

Torstaisin Kokkikerho klo. 16-18.00( Seurakuntakodin alasali)

3-5luokkalaisille tytöille ja pojille.(kerhossa laitetaan ruokaa ja leivotaan) Ryhmä koko 10.

Syksyllä 2017 aloittaneet kerholaiset jatkavat kevätkaudella 2018. Voit kysellä peruutuspaikkoja p. 050-3399128 Marja Salolta.

Lukukausimaksu 20€.

Kerhonohjaajat: Veronica Kari ja Diana Blomerus.

Kuvat: Kirkon kuvapankki / Aarne Ormio

Koulusta kerhoon

Seurakunnan iltapäiväkerhot toimivat tällä hetkellä yhdellä koululla,   Virenojalla tiistaisin klo 13-15.  Kuivannolla kerho aloittaa toiminnan torstaisin jos ryhmä saadaan kasaan. Kellonaika varmistuu myös myöhemmin. Kerho on tarkoitettu 1-2 -luokkalaisille tytöille ja pojille. Koululainen voi  tulla suoraan koulusta kerhoon, jossa hänestä huolehtii seurakunnan nuoriso-ohjaaja Kirsti Torila. Iltapäiväkerhoihin ilmoittaudutaan syksyllä ja jatketaan saman porukan kanssa kevätkausi. Kesken lukukaudenkin voi kysellä, onko kerhossa tilaa.

Ohjelmaan sisältyy ulkoilua, eväiden syöntiä, leikkejä, kädentöitä ym. toimintaa koululaisten tarpeet huomioiden. Kerhossa on pieni hiljentymisen hetki, jossa kuunnellaan kertomuksia ja keskustellaan lapsille ajankohtaisista asioista.

Kerhotyötä tehdään yhteistyössä koulujen opettajien ja muun henkilökunnan kanssa.

16300 Orimattila

Papin perustöiden lisäksi työalani seurakunnassa on nuoriso- ja rippikoulutyö. Erityisesti rippikouluun liittyvissä kysymyksissä voit kääntyä minun puoleeni. Yhdessä muiden nuorisotyöntekijöiden kanssa järjestämme monenlaista toimintaa nuorille ja varhaisnuorille. Viikoittain työhöni kuuluvat erilaiset isosten ja nuorten iltatapahtumat sekä leirit ja retket. Yhteistyötä tehdään myös koulujen kanssa.

Kirkkopuisto 1
16300 Orimattila

Teen työtä kouluikäisten tyttöjen ja poikien parissa. Vastuullani on harrastekerhot, kuten kokkikerho jne. ja kerhonohjaajat. Työnkuvaani kuuluu myös leirityö, esim. telttaleirit sekä osallistuminen rippikoulu- ja nuorisotyöhön.

Kouluyhteistyö on erittäin tärkeä osa työtäni.

Nuoriso-ohjaaja
16300 Orimattila

Teen työtä kouluikäisten tyttöjen ja poikien kanssa. Pidän Ip-kerhoja kouluilla. Kouluyhteistyö on tärkeä osa työtäni. Valmistelen ja toteutan erilaisia leirejä kouluikäisille ja heidän perheilleen. Osallistun myös nuorisotyön muihin työtehtäviin.