Lapsia ryhmässä

Lapsille, koululaisille, lapsiperheille...

Mitä Jeesus sanoo lapsille? Jeesus sanoo: "Tervetuloa!".

Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkääkä estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta." (Mark. 10:14)

Seurakunta noudattaa Jeesuksen esimerkkiä ja kutsuu lapsia, kouluikäisiä ja lapsiperheitä hyvän äärelle. Seurakunta tukee vanhempia ja perheitä heidän kasvatustehtävässään tarjoamalla erilaisia kerhoja, tapahtumia, teemailtoja, retkiä ja juhlia. Lisäksi järjestämme maksullista  kirkkomuskaritoimintaa  ja perheiden jumalanpalveluksia.  Seurakunta onnittelee syntymäpäiväkorteilla 1-, 2-, 3- ja 4-vuotiaita jäseniään, kouluunlähteville järjestetään siunauskirkot ja 5-vuotiaille ja 10-vuotiaille mukavat syntymäpäiväjuhlat. Kaupungin varhaiskasvatuksen ja perheiden parissa toimivien muiden tahojen kanssa tehdään  yhteistyötä, mm. lapsiperheiden asiakasraadin muodossa. Samoin kaikkien koulujen kanssa tehdään hyvää yhteistyötä monenlaisin tavoin.

Kouluunlähtevien siunauskirkko tiistaina 29.5.18 Orimattilan kirkossa klo 18

Kouluunlähtevien siunauskirkko keskiviikkona 30.5.18 Orimattilan kirkossa klo 19

Kouluun lähteviä siunataan myös keskiviikkona 30.5.18 Artjärven kirkossa klo 18.30 Vuorenmäen koulun kevätkirkon yhteydessä sekä torstaina 31.5.18 klo 18.00 Kuivannon kirkossa Kuivannon päiväkodin kevätkirkon yhteydessä.

Me olemme myös Facebookissa

Orimattilan seurakunnan lapset ja perheet löytyvät myös netistä. Tule mukaan sinnekin!

Rukousilmapalloja Orimattilan kirkossa alttarin edessä
Rukousilmapalloja kirkossa
Lapsityönohjaaja (vs.)
16300 Orimattila

Toimin lapsityönohjaajana. Tehtäviini kuuluvat lapsi- ja perhetyön kokonaisuuden suunnittelu, organisointi ja 8 lastenohjaajan esimiehenä toimiminen.

16300 Orimattila

Papin keskeisten tehtävien; jumalanpalvelus, kaste, vihkiminen ja hautaan siunaaminen, rinnalla tapaan seurakuntalaisia kodeissa, palvelutaloissa, rippikoulujen yhteydessä, iltalenkeillä. Erityisenä vastuualueenani on lapsi- ja perhetyö moninaisine tapahtumineen. Eri-ikäisten ihmisten tapaaminen ja elämän kirjon jakaminen sekä tilaisuuksien yhdessä suunnitteleminen ja toteuttaminen ovat seurakuntapapin tehtävissäni tärkeää ja pidän siitä.

16300 Orimattila

Papin perustöiden lisäksi työalani seurakunnassa on nuoriso- ja rippikoulutyö. Erityisesti rippikouluun liittyvissä kysymyksissä voit kääntyä minun puoleeni. Yhdessä muiden nuorisotyöntekijöiden kanssa järjestämme monenlaista toimintaa nuorille ja varhaisnuorille. Viikoittain työhöni kuuluvat erilaiset isosten ja nuorten iltatapahtumat sekä leirit ja retket. Yhteistyötä tehdään myös koulujen kanssa.