Elokirkko Karkkulassa tsasounassa klo 13

Muu kuin seurakunnan tila

Perinteisen elokirkon pitopaikkana tänä vuonna Pyhien Pietarin ja Paavalin tsasouna - kokoonnutaan ekumeenisen vieraanvaraisuuden merkeissä luterilaiseen kirkkohetkeen ortodoksisessa tsasounassa

Pyhien apostolien Pietarin ja Paavalin tsasouna sijaitsee Orimattilassa, Tapani Viiliäisen perheen pihapiirissä. Sen osoite on Toivolantie 15, 16300 Orimattila.
Ajo-ohje: Karkkulantie - Palajoentie - Toivolantie. Opasteet Karkkulantien ja Palajoentien risteyksissä.

Hannu Rantala, Rita Honti ja Järvikunnan piirineuvosto. Kirkkokahvit elokirkon jälkeen.

Lisätietoa tsasounasta ja ajo-ohje sinne

Artjärven kirkko

Messu Artjärven kirkossa klo 10

Kotikirkon jumalanpalvelus kutsuu sinua hiljentymään ja pohtimaan elämän suuria kysymyksiä, saamaan voimaa sanasta ja sakramenteista, tapaamaan ystäviä ja vaihtamaan kuulumisia.

Orimattilan kirkko

Sukupolvien messu Orimattilan kirkossa klo 10