Messu Orimattilan kirkossa klo 10

Messu Orimattilan kirkossa klo 10 Orimattilan kirkko

Pyhäaamun rauhaa tarjolla!

Liturgina Katja Kerkkänen, Arja Etola saarnaa, kanttorina Veera Surkka, kirkkoväärtinä Markku Viljanen. Messukumppanina Orimattila-Seura. Messun jälkeen seurakuntakodilla Orimattila-Seuran kirkkokahvit - huomaa muuttunut paikka!

Sunnuntain teemana on "Totuus ja harha". Kristitty joutuu elämässään kamppailemaan erottaakseen totuuden valheesta ja oikean väärästä. Jumalan tunteminen ja hänen tahtonsa kyseleminen ohjaavat häntä totuuteen.
Messun virret:
484
126
590
971
921
462
Kolehti lasten musiikkikasvatukseen, erityisesti virsikasvatuksen tukemiseen valtakunnallisen VirsiVisan kautta, Suomen Ev.-lut. Seurakuntien Lapsityön Keskus.

Orimattilan seurakuntakodissa

Raamattuilta

Tervetuloa Raamattupiiriin!

Orimattilan kirkko

Artjärven kirkko

Messu

Kotikirkon jumalanpalvelus kutsuu sinua hiljentymään ja pohtimaan elämän suuria kysymyksiä, saamaan voimaa sanasta ja sakramenteista, tapaamaan ystäviä ja vaihtamaan kuulumisia.