Konfirmaatiomessu Orimattilan kirkossa klo 12

Konfirmaatiomessu Orimattilan kirkossa klo 12 Orimattilan kirkko

"Kätesi laske siunaten suojaksi meidän kaikkien" (konfirmaatiovirrestä 236)

Rippikouluryhmä 7 konfirmoidaan messussa. Hannu Rantala liturgina ja saarnaajana, kanttorina Veera Surkka. kirkkoväärteinä Arto Virtanen ja Markku Viljanen.

Tänään pohditaan Rakkauden lakia. Kristus tuli täyttämään Jumalan tahdon ja käskyt, ei kumoamaan niitä. Siksi myös kristityn on noudatettava rakkauden lakia, vieläpä paremmin kuin lainopettajien ja fariseusten. Pyrkiessään tähän kristitty on valmis luopumaan jopa omista oikeuksistaan lähimmäistensä hyväksi ja osoittamaan rakkautta myös vihamiehilleen.

Kolehtikohteena on valtakunnallisen elintarvikejakelun koordinoinnin sekä ruokapankkitoiminnan turvaaminen ja tehostaminen.

Kuva: Kirkon kuvapankki/Oulun seurakunnat/Sanna Krook

Artjärven kirkko

Messu

Kotikirkon jumalanpalvelus kutsuu sinua hiljentymään ja pohtimaan elämän suuria kysymyksiä, saamaan voimaa sanasta ja sakramenteista, tapaamaan ystäviä ja vaihtamaan kuulumisia.

Orimattilan kirkko