Tupa

Mispa

Pelailua, jutustelua, musiikkia ja muuta touhua yhdessä maanantaista keskiviikkoon joka viikko

Tuvalla pelaillaan biljardia, dartsia, ja lautapelejä, askarrellaan ja muuten vaan vietetään mukavaa aikaa yhdessä. Puolilta päivin saa kahviakin. Omat ideat toiminnan kehittämiseen ovat tervetulleita! Voit lisäksi käydä tulostamassa tarvittavia papereita tai täyttämässä sähköisiä hakemuksia yhteisessä käytössä olevalla tietokoneella. Ilmojen lämmetessä ja sään salliessa toiminta siirtyy osittain Vanhan Pappilan nurmikolle ja nuotiopaikalle. Toiminnasta vastaa Pertti Korhonen ja seurakunnasta Johanna Vesamäki käy välillä kyselemässä kuulumisia. Tule sinäkin kertomaan omasi!

pe 20.4.2018 klo 17.15 - su 22.4.2018 klo 23.59

Siikaniemen kurssikeskus, Hollola

Päihteetön viikonloppu

Luvassa mukavaa seuraa ja rentoa yhdessäoloa! Lähde itse mukaan tai ehdota ystävälle tai läheiselle.

Orimattilan seurakuntakoti

70 vuotiaiden syntymäpäiväjuhla

70-vuotta täyttäville järjestetään yhteiset syntymäpäiväjuhlat kaksi kertaa vuodessa.

Anninkammari

Kadunkahvila

Aloita viikkosi ja aamusi mukavasti Kadunkahvilasta!