Jeesuksen kuolinhetken rukoushetki Orimattilan kirkossa klo 15

pe 14.4. kello 15.00

Jeesuksen kuolinhetken rukoushetki Orimattilan kirkossa klo 15 Orimattilan kirkko

"Jumalani, Jumalani, miksi hylkäsit minut?"

Leena Eskelinen ja Annakaisa Rantala. Rukoushetkeä vietetään kirkon kuorissa mustiin puetun alttarin vierellä.

Evankelista Markus kertoo: "Keskipäivällä, kuudennen tunnin aikaan, tuli pimeys koko maan ylle, ja sitä kesti yhdeksänteen tuntiin saakka. Yhdeksännellä tunnilla Jeesus huusi kovalla äänellä: "Elohi, Elohi, lema sabaktani?" Se on käännettynä: Jumalani, Jumalani, miksi hylkäsit minut?" - Tunteja alettiin laskea kello kuudesta aamulla. Yhdeksäs tunti on siis meille klo 15. Siitä tämän rukoushetken kellonaika.

Kuva: Kirkon kuvapankki /Henna Aaltonen

Orimattilan seurakuntakodissa

Raamattuilta

Tervetuloa Raamattupiiriin!

Artjärven kirkko

Messu

Kotikirkon jumalanpalvelus kutsuu sinua hiljentymään ja pohtimaan elämän suuria kysymyksiä, saamaan voimaa sanasta ja sakramenteista, tapaamaan ystäviä ja vaihtamaan kuulumisia.

Orimattilan kirkko