Messu Orimattilan kirkossa

Orimattilan kirkko

"Kirkkoon kun kellot kutsuvat, suo sinne tiemme johtaa" (virsi 197)

Liturgina Hannu Rantala, rovasti Päivi Sipponen saarnaa, kanttorina Miia Kettunen, Hopeakuoro. Kirkkoväärtinä Pertti Laaksonen. Messukumppanina ELY. Messun jälkeen seurakuntakodilla keittolounas kahveineen sekä evankeliumi- ja lähetysjuhla.

Tämän sunnuntain sanoma kehottaa meitä jättäytymään kaikessa Jeesuksen varaan. Hän auttaa meitä sisäisessä ja ulkonaisessa hädässä. Luonnonvoimatkin ovat Jeesukselle alamaisia. Ihminen on kaikessa riippuvainen hänestä. Usko häneen, joka tyynnytti myrskyn ja pelasti Pietarin hukkumasta, voittaa toivottomuuden ja antaa uutta luottamusta.

Artjärven kirkko

Messu

Kotikirkon jumalanpalvelus kutsuu sinua hiljentymään ja pohtimaan elämän suuria kysymyksiä, saamaan voimaa sanasta ja sakramenteista, tapaamaan ystäviä ja vaihtamaan kuulumisia.

Orimattilan kirkko

Orimattilan seurakuntakodissa

Raamattuilta

Tervetuloa Raamattupiiriin! Alustus Anne Takala Päijät-Hämeen Kansanlähetyksestä.