Kevään 2018 ohjelma

Kausiohjelmasta voit bongata omaan kalenteriisi jo tulevat isoskoulutus- ja nuortenillat sekä leirit ja retket. Kevään 2018 ohjelma avautuu tästä.

Isoskoulutusleiri 26.-28.1.

Kaikille isoskoulutuksessa mukana oleville sekä muille nuorille avoin leiri, jossa harjoitellaan erilaisia isostaitoja. Leirille mennään yhteiskuljetuksella seurakuntakodilta perjantaina. Sunnuntaina osallistutaan kirkossa messuun, johon on kutsuttu kaikki vuoden 2018 rippikoululaiset huoltajineen. Messun jälkeen on rippikouluryhmien tapaaminen kirkossa. Leiri päättyy sunnuntaina iltapäivästä. Tarkemmat kellonajat ja muu tärkeä tieto tulee ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostiin. Ilmoittaudu tästä 17.1. mennessä.

Nuortenillat

Nuortenilloissa noin joka toinen viikko vietetään iltaa porukalla: leikitään, lauletaan, syödään sekä puuhataan illasta riippuen jotain yhdessä. Ilta päättyy hartauteen. Kerran syksyssä ja kerran keväässä menemme viettämään nuorteniltaa yhteiskuljetuksella leirikodille, jolloin on mahdollisuus myös saunoa. Nuorteniltoihin ovat tervetulleita rippikouluaan käyvät ja sitä vanhemmat nuoret. Joka toinen nuortenilta alkaa raamiksella klo 17-18, jonka jälkeen ilta jatkuu normaalisti klo 20 saakka. Raamiksessa tutustutaan johonkin raamatuntekstiin yhdessä sen merkitystä ja heränneitä ajatuksia pohdiskellen ja keskustellen.

Kevään 2018 Nuortenillat MISPALLA joka TOINEN perjantai klo 17-20, KERRAN KUUSSA raamis illan aluksi klo 17-18.

12.1.

2.2. Raamis

16.2.

9.3. raamis

23.3.

6.4. raamis

4.5.

18.5. raamis

Isoskoulutus

Isoskoulutus pitää sisällään noin joka toinen torstai pidettävät isoskoulutusillat sekä iskoleirit. Isoskoulutuksessa harjoitellaan monenlaisia isostaitoja ryhmänohjaamisesta sketsinvetoon, tutustutaan Raamattuun, uskonasioihin ja toisiin isosiin. Leirit on tarkoitettu erityisesti isoskoulutukseen ilmoittautuneille, mutta mukaan voit tulla vaikka et isoseksi tahtoisikaan!

kevään 2018 IsoskoulutusillaT MISPALLA noin joka toinen torstai klo 17-19.

18.1.

8.2.

22.2.

15.3.

29.3.

12.4.

26.4.

Mukaan pääsee myös Facebookissa!

Isoskoulutusilta Orimattilan kirkossa.
Lapin laskettelurippileirin isoset saavuttivat Napapiirin.

Katja Kerkkänen
16300 Orimattila