Syksyn 2017 ohjelma

Kausiohjelmasta voit bongata omaan kalenteriisi jo tulevat isoskoulutus- ja nuortenillat sekä leirit ja retket. Syksyn 2017 ohjelma avautuu tästä.

Nuortenleiri 6.-8.10.

Lokakuun alussa vietetään nuortenleiriä Mallusjoen leirikodilla. Leirille lähdetään yhteiskuljetuksella seurakuntakodin pihasta perjantaina ja palataan samaan paikkaan takaisin sunnuntaina iltapäivästä. Leirillä leikitään, lauletaan, ulkoillaan, syödään, saunotaan, pohditaan ja ihmetellään, hiljennytään ja rukoillaan - vietetään mukavaa aikaa yhdessä! Saat lisätietoa leiristä ja tarkat kellonajat leirikirjeessä sähköpostiisi ilmoittautumisajan päätyttyä.

Leirin hinta on 20 euroa ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen on sitova.
Ilmoittautumiseen.

Nuortenillat

Nuortenilloissa noin joka toinen viikko vietetään iltaa porukalla: leikitään, lauletaan, syödään sekä puuhataan illasta riippuen jotain yhdessä. Ilta päättyy hartauteen. Kerran syksyssä ja kerran keväässä menemme viettämään nuorteniltaa yhteiskuljetuksella leirikodille, jolloin on mahdollisuus myös saunoa. Nuorteniltoihin ovat tervetulleita rippikouluaan käyvät ja sitä vanhemmat nuoret. Joka toinen nuortenilta alkaa raamiksella klo 17-18, jonka jälkeen ilta jatkuu normaalisti klo 20 saakka. Raamiksessa tutustutaan johonkin raamatuntekstiin yhdessä sen merkitystä ja heränneitä ajatuksia pohdiskellen ja keskustellen.

SYKSYN 2017 Nuortenillat MISPALLA joka TOINEN perjantai klo 17-20, KERRAN KUUSSA raamis illan aluksi klo 17-18.

15.9. raamis

29.9.

13.10. raamis

27.10.

10.11. raamis

24.11.

8.12. raamis

Isoskoulutus

Isoskoulutus pitää sisällään noin joka toinen torstai pidettävät isoskoulutusillat sekä iskoleirit. Isoskoulutuksessa harjoitellaan monenlaisia isostaitoja ryhmänohjaamisesta sketsinvetoon, tutustutaan Raamattuun, uskonasioihin ja toisiin isosiin. Leirit on tarkoitettu erityisesti isoskoulutukseen ilmoittautuneille, mutta mukaan voit tulla vaikka et isoseksi tahtoisikaan!

SYKSYN 2017 IsoskoulutusillaT MISPALLA joka toinen torstai klo 17-19.
7.9.

21.9.

5.10.

19.10.

2.11.

16.11.

30.11.

Tulevat leirit ja tapahtumat

nuortenleiri 6.-8.10.

Maata näkyvissä –festarit 17.-19.11.

isoskoulutusleiri 1.-3.12.

Joulujuhla leirikodilla 16.12.

Mukaan pääsee myös Facebookissa!

Isoskoulutusilta Orimattilan kirkossa.
Lapin laskettelurippileirin isoset saavuttivat Napapiirin.

Katja Kerkkänen
16300 Orimattila