Vuoden 2016-2017 ohjelma

Kausiohjelmasta voit bongata omaan kalenteriisi jo tulevat isoskoulutus- ja nuortenillat sekä leirit ja retket. Vuoden 2016-2017 ohjelma avautuu tästä.

Nuortenillat

Nuortenilloissa noin joka toinen viikko vietetään iltaa porukalla: leikitään, lauletaan, syödään sekä puuhataan illasta riippuen jotain yhdessä. Ilta päättyy hartauteen. Kerran syksyssä ja kerran keväässä menemme viettämään nuorteniltaa yhteiskuljetuksella leirikodille, jolloin on mahdollisuus myös saunoa. Nuorteniltoihin ovat tervetulleita rippikouluaan käyvät ja sitä vanhemmat nuoret.

Kesän 2017 nuortenillat ovat Mispalla torstaisin klo 17-20
22.6.   29.6.    6.7.

Isoskoulutus

Isoskoulutus pitää sisällään noin joka toinen torstai pidettävät isoskoulutusillat sekä iskoleirit. Isoskoulutuksessa harjoitellaan monenlaisia isostaitoja ryhmänohjaamisesta sketsinvetoon, tutustutaan Raamattuun, uskonasioihin ja toisiin isosiin. Leirit on tarkoitettu erityisesti isoskoulutukseen ilmoittautuneille, mutta mukaan voit tulla vaikka et isoseksi tahtoisikaan!

Kevään 2017 isoskoulutusillat ovat torstaisin Mispalla klo 17-19
12.1.     9.2.     23.2.     9.3.     23.3.     6.4.     13.4.     18.5.

Kesän 2017 isosvalinnat löydät tästä.

Mukaan pääsee myös Facebookissa!

Isoskoulutusilta Orimattilan kirkossa.
Lapin laskettelurippileirin isoset saavuttivat Napapiirin.

Katja Kerkkänen
16300 Orimattila