Syksyn 2017 ohjelma

Kausiohjelmasta voit bongata omaan kalenteriisi jo tulevat isoskoulutus- ja nuortenillat sekä leirit ja retket. Syksyn 2017 ohjelma avautuu tästä.

Isoskoulutusleiri 1.-3.12.2017 leirikodilla

Syksyn ensimmäinen isko-leiri lähestyy! Starttaamme leirille ensimmäisen adventin tunnelmissa osallistuen ensin kirkolla perjantaina järjestettävään adventtitapahtumaan. Leirikodilla on luvassa taattua leirielämää yhdessäolon, laulun, hiljentymisen ja ulkoilun merkeissä. Unohtamatta syömistä ja saunomista! Leirin tärkein teema on kuitenkin isosen taitojen opettelussa. Kaikki uudet ja vanhat mukaan!

Ilmoittaudu täällä. Ilmoittautumisaikaa on 20.11. asti.

Maata Näkyvissä -festarit

Tänä vuonna Maata Näkyvissä -festarit järjestetään jo 33. kerran. Tapahtuma kerää yhä edelleen joka vuosi noin 20 000 nuorta eri puolilta Suomea Turkuun Gatorade Centeriin ja Messukeskukseen.

Festareille lähdetään yhteiskuljetuksella perjantaina alkuiltapäivästä ja palataan sunnuntaina illalla. Majoitumme koulun lattialla. Retken hintaan, 60 €,  kuuluu kuljetus sekä festareiden ruokalippupaketti, joka sisältää perjantaina iltapalan, lauantaina aamiaisen, lounaan ja iltapalan sekä sunnuntaina aamiaisen ja lounaan. Muut ruoat maksetaan itse.

Tapahtuman omat sivut löytyvät täältä: https://www.maatanakyvissa.fi/.

Voit tulostaa leirikirjeen tästä.

Nuortenillat

Nuortenilloissa noin joka toinen viikko vietetään iltaa porukalla: leikitään, lauletaan, syödään sekä puuhataan illasta riippuen jotain yhdessä. Ilta päättyy hartauteen. Kerran syksyssä ja kerran keväässä menemme viettämään nuorteniltaa yhteiskuljetuksella leirikodille, jolloin on mahdollisuus myös saunoa. Nuorteniltoihin ovat tervetulleita rippikouluaan käyvät ja sitä vanhemmat nuoret. Joka toinen nuortenilta alkaa raamiksella klo 17-18, jonka jälkeen ilta jatkuu normaalisti klo 20 saakka. Raamiksessa tutustutaan johonkin raamatuntekstiin yhdessä sen merkitystä ja heränneitä ajatuksia pohdiskellen ja keskustellen.

SYKSYN 2017 Nuortenillat MISPALLA joka TOINEN perjantai klo 17-20, KERRAN KUUSSA raamis illan aluksi klo 17-18.

15.9. raamis

29.9.

13.10. raamis

27.10.

10.11. raamis

24.11.

8.12. raamis

Isoskoulutus

Isoskoulutus pitää sisällään noin joka toinen torstai pidettävät isoskoulutusillat sekä iskoleirit. Isoskoulutuksessa harjoitellaan monenlaisia isostaitoja ryhmänohjaamisesta sketsinvetoon, tutustutaan Raamattuun, uskonasioihin ja toisiin isosiin. Leirit on tarkoitettu erityisesti isoskoulutukseen ilmoittautuneille, mutta mukaan voit tulla vaikka et isoseksi tahtoisikaan!

SYKSYN 2017 IsoskoulutusillaT MISPALLA joka toinen torstai klo 17-19.
7.9.

21.9.

5.10.

19.10.

2.11.

16.11.

30.11.

Tulevat leirit ja tapahtumat

Joulujuhla leirikodilla 16.12.

Mukaan pääsee myös Facebookissa!

Isoskoulutusilta Orimattilan kirkossa.
Lapin laskettelurippileirin isoset saavuttivat Napapiirin.

Katja Kerkkänen
16300 Orimattila