Taloustoimisto

Taloustoimisto hoitaa seurakunnan laskutukseen, perintään ja taloushallintoon liittyviä asioita.

Taloustoimiston vastuulla ovat lisäksi muun muassa hallinto- ja talousasiat, taloussuunnittelu, tilinpäätöksen valmistelu, hankinnat, palkanlaskenta ja kirjanpito.

Taloustoimisto palvelee osoitteessa Pappilantie 1, kirkkoherranviraston aukioloaikoina ma-to klo 9-15 ja pe klo 9-13, p. 03 874 600 (virasto) ja 044 7757880 (talouspäällikkö).

Seurakunnan laskutusosoite:

Orimattilan seurakunnan verkkolaskuosoite on 003701299251 (Operaattori Basware BAWCFI22). Pyydämme, että kaikki laskut toimitettaisiin verkkolaskuina.

Mikäli laskuttajalla ei ole verkkolaskutusmahdollisuutta, käytetään seuraavaa laskutusosoitetta:

Kirkon Palvelukeskus / Orimattilan seurakunta

++3113++

00026 BASWARE

Laskun voi lähettää postilla laskutusosoitteeseen tai vaihtoehtoisesti sähköpostilla osoitteeseen: kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com.

Sähköpostilla lähetettäessä laskun on oltava pdf-muotoisena liitteenä ja tiedoston nimi ei saa sisältää ääkkösiä tai erikoismerkkejä. Yllä olevan laskutusosoitteen on löydyttävä myös sähköpostilla lähetettävistä laskuista.

Kirkkovaltuusto päättää seurakunnan taloudesta.