Henkilö Yhteisvastuukeräysliivi päällä.

Vuoden 2020 kampanjalla kerättiin matalan kynnyksen tukea vanhemmuuteen. Vuoden 2021 Yhteisvastuukeräys tulee pureutumaan ikäihmisten taloudelliseen ahdinkoon. Kampanjan avaus on 7.2.2021, mutta lahjoittaa voi jo nyt. Kiitos lahjoituksestasi!

Ikäihmiset Suomessa ja maailmalla tarvitsevat apuasi. Lahjoita oman seurakuntamme Yhteisvastuukeräykseen osoitteessa yhteisvastuu.fi/orimattila. Kiitos! #enitenyllättiköyhyys #yhteisvastuu2021
Keräyslupa RA/2020/639/Kirkkopalvelut.

Yhteisvastuu-keräyksestä voit lukea lisää täältä.

Anna lahjoitus seurakuntamme Yhteisvastuukeräykseen verkkopankin kautta.

Avun vie perille Kirkon Ulkomaanapu.

Tee käsilläsi hyvää!

Kansainvälisen diakonian piiri tukee kansainvälisiä toimijoita ekumeenisessa ja globaalissa hengessä. Apu menee perille pääasiassa Kirkon ulkomaanavun kautta. Piiri kokoontuu Anninkammarilla joka toinen keskiviikko klo 15-17. Piirissä valmistetaan mm. peittoja, pipoja, lapasia, villasukkia, kaulaliinoja ja villapaitoja.  Aktiiviset piiriläiset järjestävä kirkkokahvit kaksi kertaa vuodessa sekä myyvät tekemiään käsitöitä myyntipisteessään Anninkammarin kuistilla. Vetäjänä Laila Fabritius. Lisätietoja antaa diakoni milla-maria.liikala[evl.fi], p. 0408362693.