Kuvassa nuoret sytyttävät kynttilän.

Nuortenillat perjantaisin seurakuntakodilla

Nuortenilloissa noin joka toinen viikko vietetään iltaa porukalla: leikitään, lauletaan, syödään sekä puuhataan illasta riippuen jotain yhdessä. Ilta päättyy hartauteen. Nuorteniltoihin ovat tervetulleita rippikouluaan käyvät ja sitä vanhemmat nuoret. Joka toinen nuortenilta alkaa raamiksella klo 17-18, jonka jälkeen ilta jatkuu normaalisti klo 20 saakka. Raamiksessa tutustutaan johonkin raamatuntekstiin yhdessä sen merkitystä ja heränneitä ajatuksia pohdiskellen ja keskustellen.

Isoskoulutus torstaisin seurakuntakodilla

Isoskoulutus pitää sisällään noin joka toinen torstai pidettävät isoskoulutusillat sekä iskoleirit. Isoskoulutuksessa harjoitellaan monenlaisia isostaitoja ryhmänohjaamisesta sketsinvetoon, tutustutaan Raamattuun, uskonasioihin ja toisiin isosiin. Leirit on tarkoitettu erityisesti isoskoulutukseen ilmoittautuneille, mutta mukaan voit tulla vaikka et isoseksi tahtoisikaan!  Ensimmäinen isko-ilta pidetään torstaina 2.9. klo 17-18.30 seurakuntakodilla.

TERVETULOA MUKAAN!

Ilmoittaudu tästä isoskoulutukseen!

ISOSKOULUTUSVIIKONLOPPU

Isoskoulutusleiri pidetään Mallusjoen leirikodilla 25.-26.9.2021. Aloitamme perjantaina klo 18. Leirikodille kuljetaan omilla kyydeillä. Lopetamme sunnuntaina klo 13.

Ilmoittaudu tästä isoskoulutusleirille

"Tutkimusmatka" nuortenleiri 15.-17.10.2021

Lokakuussa on luvassa nuorten oma leiri omalla tutulla Mallusjoen leirikodilla. Lähde siis rohkeasti tutkimusmatkalle! Aloitamme perjantaina klo 18, ja leiri päättyy sunnuntaina klo 12.15. Leirille kuljetaan omilla kyydeillä. Ohjelmassa luvassa tutkimusmatkailun ohessa rentoa yhdessäoloa, tutustumista, hyvää ruokaa ja saunomista unohtamatta Taivaan Isän ihmettelyä.

Ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin täällä, mutta voit nyt jo laittaa leirin kalenteriin.

Lataa tästä leirikirje ja tulosta se itsellesi.

Maata näkyvissä -festarit 19.-21.11.2021

Jos Maata näkyvissä -festarit on sulle ihan outo juttu, niin ne ovat Pohjoismaiden suurimmat kristilliset nuorisofestarit, jonne kokoontuu tuhansia nuoria eri puolilta Suomea. Festareiden esiintyjät ovat suomalaisia ja ulkomaalaisia kristittyjä. Mukana on sekä huippumuusikoita että artisteja esittävän taiteen eri aloilta. Konserteissa yleisölle tarjoillaan evankeliumia, ilosanomaa Jeesuksesta, myös puheiden välityksellä. Ohjelmassa on myös paljon yhteistä ja yhteisöllistä tekemistä workshopien ja käytäväpelien muodossa.

Mikäli haluat olla mukana vuoden mahtavimmassa musaviikonlopussa, niin seuraa ilmoittelua tällä sivustolla, tai tule seurikselle kysymään lisää. Reissu järjestetään mikäli halukkaita löytyy, ja festarit pystytään tänä vuonna järjestämään.

Festaritunnelmaa voit fiilistellä etukäteen vaikka täällä.

Isoskoulutusta kirkossa
Isoskoulutusta kirkolla