Nuoret sytyttävät kynttilän

Kevätkauden 2020 ohjelma

Alla olevasta kalenterista voit bongata omaan kalenteriisi tulevat isoskoulutus- ja nuortenillat sekä leirit ja muut mukavat tapahtumat. Seuraa myös ilmoittelua täällä nettisivuilla ja somessa.

Nuortenillat perjantaisin 3.1. alkaen seurakuntakodilla

Nuortenilloissa noin joka toinen viikko vietetään iltaa porukalla: leikitään, lauletaan, syödään sekä puuhataan illasta riippuen jotain yhdessä. Ilta päättyy hartauteen. Nuorteniltoihin ovat tervetulleita rippikouluaan käyvät ja sitä vanhemmat nuoret. Joka toinen nuortenilta alkaa raamiksella klo 17-18, jonka jälkeen ilta jatkuu normaalisti klo 20 saakka. Raamiksessa tutustutaan johonkin raamatuntekstiin yhdessä sen merkitystä ja heränneitä ajatuksia pohdiskellen ja keskustellen.

Isoskoulutus  torstaisin 9.1. alkaen seurakuntakodilla

Isoskoulutus pitää sisällään noin joka toinen torstai pidettävät isoskoulutusillat sekä iskoleirit. Isoskoulutuksessa harjoitellaan monenlaisia isostaitoja ryhmänohjaamisesta sketsinvetoon, tutustutaan Raamattuun, uskonasioihin ja toisiin isosiin. Leirit on tarkoitettu erityisesti isoskoulutukseen ilmoittautuneille, mutta mukaan voit tulla vaikka et isoseksi tahtoisikaan! 

Isoshaku kesän 2020 leireille

Haeppas tästä ripari-isoseksi ja hiihtoloman lastenleirille isoseksi. Haku on auki 3.1 asti ja hiihtoloman leirien osalta valinnat tehdään heti vuoden vaihteessa ja kesän osalta myös alkuvuodesta. Jos hakemiseen liittyviä kysymyksiä olkaa yhteydessä Janneen. 

Isoskoulutusleiri leirikodilla 24.-26.1.2020

Vuoden eka leiri! Lähdetään tammikuun viimeisenä viikonloppuna Mallusjoelle pitämään hauskaa leireilyn ja isoskoulutuksen merkeissä :) Seuraa ilmoittelua - leirille ilmoittautuminen alkaa tammikuun alussa!

Ilmoittaudu tästä isoskoulutusleirille

Nappaa tästä isoskoulutusleirin leirikirje 

ja tästä osallistujakortti

Nuorten kevätleiri leirikodilla 27-29.3.2020

Kevät tuli lumi suli, puro sanoi pulipuli. Kevät leiriä tarjolla maaliskuun lopussa! Ilmoittaudu mukaan. Ilmoittautuminen alkaa 2.3 ja päättyy 12.3 

Leirikirje ja muut paperit tulee sitten lähempänä leiriä ja löytyvät myös täältä :)

Ilmoittaudu tästä

YouTube-video
Isoskoulutusta kirkossa
Isoskoulutusta kirkolla
Nuorisotyönohjaaja
Orimattilan seurakunta

Viransijainen 24.2.2020 saakka

Seurakuntapastori
Orimattilan seurakunta
Pappilantie 1
16300 Orimattila

Määräaikainen palvelussuhde 28.6.2020 saakka, Katja Kerkkäsen sijaisuus