Kinkerit 2021!

Tänä vuonna Orimattilan seurakunnan kinkerit toteutuvat näissä poikkeuksellisissa olosuhteissa eri tavoin kuin aiemmin.

Kinkerit käynnistyvät huhtikuussa. Seurakunnan YouTube-kanavalla, youtube.com/orimattilan seurakunta,  julkaistaan kolme kinkerivideota. Nämä videot pohjustavat kinkerikohtaamisia, jotka siirretään syksyyn 2021. Syksyn kinkerikohtaamiset toteutetaan koronarajoitusten puitteissa esimerkiksi yhteisinä Kirkkokinkereinä tai vanhaan tapaan kylien omina kinkereinä.

Tervetuloa Orimattilan kinkereille 2021!

Kinkerit käynnistyvät nyt kinkerivideoilla, jotka ovat katsottavissa Orimattilan seurakunnan youtube-kanavalla sekä Orimattilan seurakunnan facebookissa seuraavasti:
1.    video "Miten on pärjätty?" 23.4. lähtien.
2.    video "Millä eri tavoilla on pärjätty?" 30.4. lähtien.
3.    video "Sinun edessäsi painamme päämme." 7.5. lähtien.
Syksyllä 2021 kinkerit jatkuvat  ja niiden toteuttamistavasta ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa.

Lisätietoja antaa Kaija Jyrkkä, puh. 044 7545322.

Raamattu.