Tyttö iltapäiväkerhossa.

Kerhossa on mukavaa!

7-12 -vuotiaille on tarjolla monenlaista kerhotoimintaa. Kerhot kokoontuvat koulujen lukukausien aikana Seurakuntakodin alasalissa (kirkkopuisto 1, käynti Heinämaantien puolelta).  Kerhoja ohjaavat yläkouluikäiset, rippikoulun käyneet koulutetut nuoret. Kerhoista vastaa nuorisotyönohjaaja Marja Salo 050 3399 128.

KERHOT ALKAVAT SYYSKAUDELLA  VIIKOLLA 37

Kerhot alkavat syyskuussa ja jatkavat joulukuulle viikolle 50. Tammikuussa kerhot jatkavat viikolla 4 ja päättyvät huhtikuussa viikolla17.

Alla päivitetyty kerhot, jotka alkavat viikolla 37

Seurakuntakodin alasali.

Kokkikerho 2-4 luokkalaisille tytöille ja pojille, maanantaisin klo. 17.-19.00.

Paikka: Seurakuntakodin alasali.

Ohjaajat: Saara Hosiaisluoma ja Veikka Laakso.

Kokkikerhossa on lukukausi maksu 20€, joka kerätään kerhossa. Kerhoon otetaan 10 kerholaista. Kerhoon ilmoittaudutaan. Ilmoittautuminen Marja Salolle p. 050-3399128. Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 6.9. 2021 klo 11.00.

Taidekerho 1-3luokkalaisille tytöille ja pojille, keskiviikkoisin klo. 17.-18.00.

Paikka: Seurakuntakodin alasali.

Ohjaaja: Monica Saarinen.

Kerhossa on joka kerhokerralle jokin aihe ja kerholainen voi vapaasti toteuttaa itseään, ohjaajan opastuksella. Kerhoon otetaan max 10 kerholaista. Ilmoittautuminen: Tulemalla kerhoon, sillä ohjaaja ottaa tiedot ylös. Kerho on maksuton.

Heinämaan

Askartelu ja lutapelikerho 1-4luokkalaisille tytöille ja Pojille, maanantaisin klo. 17.-18.30.

Paikka: Heinämaan Rukoushuone.

Ohjaajat: Irmuli Rinne ja Pinja Hämäläinen.

Kerhoon otetaan max 10 kerholaista.

Ilmoittautuminen: Tulemalla kerhoon, siellä ohjaaja ottaa tiedot ylös. Kerho on maksuton.

Koulusta kerhoon

Seurakunnan iltapäiväkerhot toimivat kahdella koululla,   Kuivannolla maanantaisin klo 13.30- 15.30 ja Virenojalla tiistaisin klo 12-14-30 .  Kerho on tarkoitettu 1-2 -luokkalaisille tytöille ja pojille. Koululainen voi  tulla suoraan koulusta kerhoon, jossa hänestä huolehtii seurakunnan nuoriso-ohjaaja Kirsti Torila. Iltapäiväkerhoihin ilmoittaudutaan syksyllä ja jatketaan saman porukan kanssa kevätkausi. Kesken lukukaudenkin voi kysellä, onko kerhossa tilaa.

Ohjelmaan sisältyy ulkoilua, eväiden syöntiä, leikkejä, kädentöitä ym. toimintaa koululaisten tarpeet huomioiden. Kerhossa on pieni hiljentymisen hetki, jossa kuunnellaan kertomuksia ja keskustellaan lapsille ajankohtaisista asioista.

Kerhotyötä tehdään yhteistyössä koulujen opettajien ja muun henkilökunnan kanssa.

Orionaukio 2 C, 2.krs.
16300 Orimattila

Teen työtä kouluikäisten tyttöjen ja poikien parissa. Vastuullani on harrastekerhot, kuten kokkikerho jne. ja kerhonohjaajat. Työnkuvaani kuuluu myös leirityö, esim. telttaleirit sekä osallistuminen rippikoulu- ja nuorisotyöhön.

Kouluyhteistyö on erittäin tärkeä osa työtäni.

Nuoriso-ohjaaja
Orionaukio 2 C, 2.krs.
16300 Orimattila

Teen työtä kouluikäisten tyttöjen ja poikien kanssa. Pidän Ip-kerhoja kouluilla. Kouluyhteistyö on tärkeä osa työtäni. Valmistelen ja toteutan erilaisia leirejä kouluikäisille ja heidän perheilleen. Osallistun myös nuorisotyön muihin työtehtäviin.