Lapsia ryhmässä

Lapsille, koululaisille, lapsiperheille...

Mitä Jeesus sanoo lapsille? Jeesus sanoo: "Tervetuloa!"

Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkääkä estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta." (Mark. 10:14)

Seurakunta noudattaa Jeesuksen esimerkkiä ja kutsuu lapsia, kouluikäisiä ja lapsiperheitä hyvän äärelle. Seurakunta tukee vanhempia ja perheitä heidän kasvatustehtävässään tarjoamalla erilaisia kerhoja, tapahtumia, teemailtoja, retkiä ja juhlia. Lisäksi järjestämme maksullista  kirkkomuskaritoimintaa  ja perheiden jumalanpalveluksia.

Seurakunta onnittelee syntymäpäiväkorteilla 1-, 2-, 3- ja 4-vuotiaita jäseniään, kouluunlähteville järjestetään siunauskirkot ja 5-vuotiaille ja 10-vuotiaille mukavat syntymäpäiväjuhlat. Kaupungin varhaiskasvatuksen ja perheiden parissa toimivien muiden tahojen kanssa tehdään yhteistyötä, mm. lapsiperheiden asiakasraadin muodossa. Samoin kaikkien koulujen kanssa tehdään hyvää yhteistyötä monenlaisin tavoin.

HYÖDYLLISIÄ LINKKEJÄ POIKKEUSOLOIHIN

Kesätoiminta 1.-17.6.2020

Kesäkuussa varhaiskasvatuksen toiminta keskittyy ulos, Pappilan ja kirkon ympäristöön.

Kirkolla toimii meidän kesäkahvila arkisin klo 11-15. Samalla käynnillä on mahdollisuus käydä kirkkoon tutustumassa kirkko-oppaan johdolla ja tutustua kirkon rukouspolkuun.

Pappilan puistossa on toimintapisteitä perheille sekä kirkolla musiikillisia tuokiota tiistaisin klo 11-14 välisenä aikana.

Rastiradat ovat kesäkuussa toimintapisteitä, puistosta löytyy ohje ja/tai materiaalit johonkin yhteiseen puuhaan perheelle. Toimintapisteet vaihtuvat kesäkuussa maanantaisin ja torstaisin. Torstain toimintapisteet ovat viikonlopun yli paikoillaan. Ensimmäinen piste ja ohjeet löytyy aina leikkipaikan takapuolelta omenapuun luota.

Me olemme myös Facebookissa ja YouTubessa:

Orimattilan seurakunnan lapset ja perheet

Orimattilan seurakunnan lapset ja perheet.

Tule mukaan sinnekin!

Rukousilmapalloja Orimattilan kirkossa alttarin edessä
Rukousilmapalloja kirkossa
Orionaukio 2 C, 2.krs.
16300 Orimattila

Papin keskeisten tehtävien; jumalanpalvelus, kaste, vihkiminen ja hautaan siunaaminen, rinnalla tapaan seurakuntalaisia kodeissa, palvelutaloissa, rippikoulujen yhteydessä, iltalenkeillä. Erityisenä vastuualueenani on lapsi- ja perhetyö moninaisine tapahtumineen. Eri-ikäisten ihmisten tapaaminen ja elämän kirjon jakaminen sekä tilaisuuksien yhdessä suunnitteleminen ja toteuttaminen ovat seurakuntapapin tehtävissäni tärkeää ja pidän siitä.

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Orionaukio 2 C, 2.krs.
16300 Orimattila

Hei kaikille!

Vastaan varhaiskasvatuksen työalasta yhdessä työparini Outi-papin kanssa. Otamme mieluusti vastaan toiveita ja unelmia, sekä myös ruusuja ja risuja, koskien seurakuntamme varhaiskasvatusta! Ole rohkeasti yhteydessä!

Minuun saat olla yhteydessä niin päiväkerhojen, avoimien kerhojen kuin moninaisten varhaiskasvatuksen tapahtumien asioissakin unohtamatta myöskään katsomuskasvatuksen yhteistyötä. Kiitos yhteistyöstänne, hyvät orimattilalaiset!

Määräaikainen palvelussuhde 28.6.2020 saakka, Katja Kerkkäsen sijaisuus