Orimattilan seurakunnassa on avoinna diakonian virka. Olisiko tämä sinun paikkasi kirkon työssä?

Viran erityisinä vastuualueina ovat päihdetyö ja kansainvälinen diakonia. Tehtävään kuuluu myös diakoniapäivystyksiä, muuta yleistä diakoniatyötä tiimissä sovittavilla tavoilla sekä rippikoulua vuosittain. Tehtävässä tarvitaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, rohkeutta ja realismia sekä sitoutumista kirkkoon ja yhteiseen työhön. Joustavuus ja kyky sopeutua muutoksiin ovat tärkeitä. Seurakunnassamme on neljä diakonian virkaa, viranhaltijoiden lähiesimiehenä on kappalainen.

Viran kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelman nro 124) mukainen diakonian viran kelpoisuus. Valitun tulee olla konfirmoitu evankelisluterilaisen kirkon jäsen ja hänen on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja RRL 6 §:n 2 mom. mukainen rikosrekisteriote. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävän palkkaus on vaativuusryhmässä 502, peruspalkka 2357,66€. Virka on otettava vastaan 1.4.2020 tai mahdollisimman pian sen jälkeen.

Hakuprosessin aikataulu:

Hakuaika 23.1.-14.2.2020 klo 16 asti. Valmisteluryhmä päättää haastatteluun kutsuttavista ke 19.2.2020. Valmisteluryhmä suorittaa työhaastattelut ma 24.2.2020 klo 15->. Päätös virkaan valittavasta tehdään kirkkoneuvoston kokouksessa 4.3.2020.

Hakemus ja cv lähetetään ensisijaisesti kirkkoherran sähköpostiin, annakaisa.rantala@evl.fi . Seurakunnan postiosoite on Orimattilan seurakunta, Pappilantie 1, 16300 Orimattila.

Lisätietoja virasta ja seurakunnasta antaa diakoniatyöstä vastaava kappalainen Hannu Rantala, 050 3399 134 / hannu.rantala@evl.fi ja kirkkoherra Annakaisa Rantala, 050 3399 129 / annakaisa.rantala@evl.fi .

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ HAUTAUSMAILLE JA MALLUSJOEN LEIRIKODILLE

Orimattilan seurakunta hakee hauta- ja puistoalueiden ylläpitoon kesätyöntekijöitä sekä yhtä osa-aikaista kesätyöntekijää Mallusjoen leirikodille. Kesätyöntekijän työtehtäviin kuuluvat hautausmaiden sekä puistoalueiden yleishoito ja seurakunnan hoidettavaksi annettujen hautojen hoitoon liittyvät työt. Mallusjoen leirikodin osalta viheralueiden hoito.

Odotamme reipasta asennetta, ahkeruutta sekä kykyä fyysiseen ulkotyöhön. Voit täyttää sähköisen työnhakulomakkeen, käydä täyttämässä lomake paikan päällä virastolla tai postittamalla lomakkeen Orimattilan kirkkoherranvirastoon, os. Pappilantie 1, 16300 Orimattila.

Työn kesto voidaan sopia tapauskohtaisesti. Haku päättyy 28.2.2020. Palkkaus KirVESTES:n mukaan.

Lisätietoja antaa hautausmaan työnjohtaja Markku Oso, markku.oso@evl.fi tai p. 050 5220367.

Saarna Orimattilan kirkossa.