Lapsia ja vanhempia Orimattilan seurakunnan perhekerhossa.

Vaippapöksyt saavat tulla - toimintaa alle 3-vuotiaille sekä odottaville perheille

Toiminta kerhokausien aikana alk. 16.8.2021:

Vauvakerho kokoontuu Vanhassa pappilassa torstaisin klo 14-15.30.
Vauvakerho on tarkoitettu vauvalle ja vanhemmalle/vanhemmille. Vietämme yhteistä aikaa sylikkäin vauvan kanssa lorutellen, laulellen ja elämää ihmetellen. Odottavat perheet ovat myös tervetulleita.

Vauvakerhossa ei toistaiseksi ole tarjoiluja. Aikuisilla maskisuositus sisätiloissa.

Olan odottavat on uusi odottavien perheiden vertaisryhmä, joka kokoontuu myöhemmin ilmoitettavina ajankohtina. Tervetuloa mukaan tapaamaan muita odottajia! Lisätiedot neuvolasta, kotisivuiltamme sekä FB-sivuilta. Ei ennakkoilmoittautumista.

Vauva- ja taaperoperheille järjestetään myös kerran vuodessa oma kirkkohetki, leiripäivä sekä pienten kantrifestivaalit.

2-vuotta täyttäneet pääsevät myös päiväkerhoon ilman vanhempaa. Lisätietoja päiväkerhosivulta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tule toimintaan vain täysin terveenä. Jää kotiin, mikäli sinulla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

Laula vauvan kanssa

Vauvakerhon alkulauluna on Körötteli kirkolle. Laulua lauletaan vauvan nimellä eli vauva-kohdassa lapsen nimi:

Körötteli kirkolle tänään meidän vauva,
körötteli kirkolle tänään meidän vauva!

Vauvakerhon loppulaulu, lauletaan sylissä keinutellen:

Aa, aa allinlasta, pientä linnunpoikaa.
Taivaan Isä sylissänsä kaikki vauvat hoitaa.
Aa, aa allinlasta, pientä linnunpoikaa.
Taivaan Isä sylissänsä kaikki meidät hoitaa.

vauvoja vauvakerhossa

Orionaukio 2 C, 2.krs.
16300 Orimattila

Toimin seurakunnassa lastenohjaajana. Työhöni kuuluu päiväkerhoja, alle 3-vuotiaiden toiminta; 2-vuotiaiden kerho, vauvakerho ja taaperokahvila sekä lisäksi lähetän onnittelukortit kaikille 1-4-vuotiaille.

Orionaukio 2 C, 2.krs.
16300 Orimattila

Toimin seurakunnassa lastenohjaajana ja työskentelen pääasiassa Vanhassa pappilassa. Työhöni kuuluu mm. päiväkerhoja. Hoidan myös varhaiskasvatuksen tiedotusta yhdessä varhaiskasvatuksen ohjaajan kanssa, kirjoittelen kuukausikirjettä ja ylläpidän seurakunnan lasten ja perheiden Facebook-ryhmää.

Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Virkavapaalla toistaiseksi.

Hei kaikille!

Vastaan varhaiskasvatuksen työalasta yhdessä työparini Outi-papin kanssa. Otamme mieluusti vastaan toiveita ja unelmia, sekä myös ruusuja ja risuja, koskien seurakuntamme varhaiskasvatusta! Ole rohkeasti yhteydessä!

Minuun saat olla yhteydessä niin päiväkerhojen, avoimien kerhojen kuin moninaisten varhaiskasvatuksen tapahtumien asioissakin unohtamatta myöskään katsomuskasvatuksen yhteistyötä. Kiitos yhteistyöstänne, hyvät orimattilalaiset!