Lapsi sytyttää kynttilän, äiti katselee taustalla.

Koko perhe kerhoon

Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikenikäiset aikuiset ja lapset. Niihin ei ole ikärajaa tai ilmoittautumista, mutta lapset voivat osallistua vain aikuisen seurassa.

Kerhoissa on  yhteinen hartaushetki, jossa opettelemme yhdessäoloa, hiljentymistä, lauluja ja leikkejä. Toivomme, että vanhemmat elävät mukana tässä hetkessä lastensa kanssa. Aikaa on reilusti myös vapaalle leikille ja rupattelulle. Perhekerhoissa lapsilla on eväshetki ja aikuisille on kahvi / tee tarjoilu, josta kerätään vapaaehtoinen maksu.  Perhekerhon päätteeksi kaikki kokoontuvat yhteiseen loppupiiriin. Kerhon aikana lapset ovat vanhempien vastuulla.

Kerhokerta kestää 1,5-2 tuntia. Kerhokausi noudattelee paljolti koulujen lukuvuotta.

Syyskausi alkaa 16.8.2021.

Perhekerhoissa ei toistaiseksi tarjoiluja. Aikuisilla maskisuositus sisätiloissa.

Seuraa ilmoittelua seurakunnan kotisivuilla ja Facebook-ryhmässämme.

Tule toimintaan vain täysin terveenä. Jää kotiin, mikäli sinulla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

Perhekerhojen ajat ja paikat

Joka viikko kokoontuvat perhekerhot syksy 2021:

Maanantaisin

klo 9.30-11 Pennalan perhekerho puistoissa:
parilliset viikot: Peräläntien leikkikentällä (os. Peräläntie 11)
parittomat viikot: Hankaanojan leikkikentällä (os. Hankaanojantie)

Torstaisin

klo 9.30-11 Perhekerho Vanhassa pappilassa

klo 14-15.30 Vauvakerho Vanhassa pappilassa

Toimintaa perheille

Artjärvellä torstai-iltaisin klo 17.30-19.30:

2.9. Perheilta
9.9. Puuhapaja
16.9. Perheilta
23.9. Kaakaoilta
30.9. Perheilta

7.10. Puuhapaja
14.10. Perheilta
21.10. Kaakaoilta

4.11. Perheilta
11.11. Puuhapaja
18.11. Perheilta
25.11. Kaakaoilta

2.12. Perheilta

Perheillat on tarkoitettuja koko perheelle yhdessä. Illassa on yhteinen hartaushetki, yhdessäoloa, lauluja ja leikkiä.
Puuhapajat on kaikenikäisten yhteisiä iltoja, joissa on touhua ja hiljentymistä sekä yhteinen iltapala.
Kaakaoillat on suunnattu erityisesti kouluikäisille. Illan ohjelmassa on mukavaa yhdessäoloa, pelailua, elokuvia yms. Lopuksi yhteinen iltapala.

Lisätietoja Artjärven toiminnasta saat kappeliseurakunnan kotisivuilta: https://www.orimattilanseurakunta.fi/artjarven-kappeliseurakunta

Kuvassa lapsia ja vanhempia perhekerhossa.

Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Virkavapaalla toistaiseksi.

Hei kaikille!

Vastaan varhaiskasvatuksen työalasta yhdessä työparini Outi-papin kanssa. Otamme mieluusti vastaan toiveita ja unelmia, sekä myös ruusuja ja risuja, koskien seurakuntamme varhaiskasvatusta! Ole rohkeasti yhteydessä!

Minuun saat olla yhteydessä niin päiväkerhojen, avoimien kerhojen kuin moninaisten varhaiskasvatuksen tapahtumien asioissakin unohtamatta myöskään katsomuskasvatuksen yhteistyötä. Kiitos yhteistyöstänne, hyvät orimattilalaiset!