Orimattilan seurakunta

Postiosoite: Orionaukio 2 C, 2. krs, 16300  Orimattila
orimattilanseurakunta[at]evl.fi

Kirkkoherranvirasto: p. 03 874 600

Kirkkoherranvirasto palvelee 3.6.-1.8.2024 ma-ti klo 12-15 ja ke klo 9-12.

Tarvittaessa myös sopimuksen mukaan muuna aikana.

Normaali aukioloaika ma-ti klo 12-15 ja ke-to klo 9-12.

Viraston aukioloajoissa on silloin tällöin yksittäisiä muutoksia esim. henkilöstön koulutuksen tai koko henkilöstöä koskevien kokousten takia. Tiedot poikkeavista aukioloajoista löytyvät tästä.

Poikkeuksia kirkkoherranviraston aukioloajoissa:

Kesä-heinäkuussa 2024 perjantain lisäksi myös torstaisin suljettu.

Artjärven kappeliseurakunta

Asiointi hoidetaan Orimattilan kirkkoherranvirastossa, myös puhelimitse.

Hautausmaan toimisto

Hautausmaan toimistolla ei ole erillistä aukioloaikaa. Hautapaikka-asiat hoidetaan ensisijaisesti kirkkoherranvirastossa sen aukioloaikoina. Hautausmaihin ja hautoihin liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteyksissä hautausmaan työnjohtaja Markku Osoon numerossa 050 5220 367.

Diakonian kirpputori, Pappilantie 1:n autotalli, avoinna talvikaudella to-la klo 10-15.

Seurakunnan laskutusosoitetiedot (linkki)

Satu Suonperä

Kappalainen, virkavapaalla 1.5. - 31.10.2024

Orionaukio 2 C, 2. krs
16300 Orimattila

Työhöni kuuluvat kaikki papin perustyöt: toimitukset, jumalanpalvelukset, hartaudet yms. Näiden lisäksi vastaan seurakunnan aikuistyöstä ja tiedotuksesta.

Jos sinulla on kysyttävää tai vaikka toiveita työalaani liittyen, ole rohkeasti yhteydessä. Sähköpostin ja tekstivien välityksellä tavoitat minut nopeasti. Vastaan myös puhelimeen aina mahdollisuuksien mukaan.

Tule seuraamaan seurakunnan sivuja Facebookissa ja Instagramissa! Sieltä näet lähes päivittäin mitä seurakunnassamme tapahtuu.

Satu Suonperä