Orimattilan seurakunta

Postiosoite: Orionaukio 2 C, 2. krs, 16300  Orimattila
orimattilanseurakunta[at]evl.fi

Kirkkoherranvirasto: p. 03 874 600

Kirkkoherranvirasto palvelee ma-ti 12-15 ja ke-to 9-12 (pe suljettu). Tarvittaessa myös sopimuksen mukaan muuna aikana.

Poikkeuksia kirkkoherranviraston aukioloajoissa:

Suljettu torstaisin 8. - 22.12.2022

Artjärven kappeliseurakunta

Artjärven kappeliseurakunnan seurakuntatoimisto on suljettu 12.7.2021 alkaen. Asiointi hoidetaan jatkossa Orimattilan kirkkoherranvirastossa, myös puhelimitse.

Hautausmaan toimisto

Hautausmaan toimistolla ei ole erillistä aukioloaikaa. Hautapaikka-asiat hoidetaan ensisijaisesti kirkkoherranvirastossa sen aukioloaikoina. Hautausmaihin ja hautoihin liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteyksissä hautausmaan työnjohtaja Markku Osoon numerossa 050 5220 367.

Diakonian kirpputori, Pappilantie 1:n autotalli,  on avoinna to-la klo 10-15.

Seurakunnan laskutusosoitetiedot (linkki)

Satu Suonperä

Kappalainen

Orionaukio 2 C, 2. krs
16300 Orimattila

Työhöni kuuluvat kaikki papin perustyöt: toimitukset, jumalanpalvelukset, hartaudet yms. Näiden lisäksi vastaan seurakunnan aikuistyöstä ja tiedotuksesta.

Jos sinulla on kysyttävää tai vaikka toiveita työalaani liittyen, ole rohkeasti yhteydessä. Sähköpostin ja tekstivien välityksellä tavoitat minut nopeasti. Vastaan myös puhelimeen aina mahdollisuuksien mukaan.

Tule seuraamaan seurakunnan sivuja Facebookissa ja Instagramissa! Sieltä näet lähes päivittäin mitä seurakunnassamme tapahtuu.

Satu Suonperä